Şimdi Ara

A101 16 Temmuz 2015 Aktüel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

gördüm şimdi baya açıklık varmış ya, alan diğer arkadaşlarınkide böylemi acaba.

üst taraftaki çekmece değil sanırım yıkarı doğru açılan kapağın sapı oluyor dimi ?
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Evet en ustte yukarıya açılan kapak var o da biraz sıkıntılı malzeme ağır olduğu için sonuna kadar yavaşca indirmek lazım yada amortisör alıp takılabilir menteşeler stoperli değil. Onun altında sabit parça var daha altta çekmece var cekmecenin alnını ilerde belki yeniden kestirtirim marangoza. Fotoğrafı cektigimde kontraplak arkaligi cakmamistim şimdi cakinca aralıktan beyaz renk göründüğü için çok siritmiyor. Hava almış olur diye kendimi avutuyorum Uzun lafın kısası fiyata gore malzeme iyi ancak ufak detaylar can sıkıcı oluyor açıkçası ben az daha para verip kurulu sekilde gözümle gördüğüm bir urun almadigima pismanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum dik süpürgeyi aldık. Çekiş gücü çok yüksek, normal bir süpürge kadar iyi bir emiş gücüne sahip. Görünümü de oldukça iyi.

Elinizin altında olması ve küçük-hafif olması pratik kılıyor. Ürün oldukça sesli ancak bu tür ürünler küçük olduğu için ses izolasyonları zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

Dolap suntadan mamul. Fiyatına gore gayet iyi ben bugün 6-7 tane market gezdim öyle buldum bölgedeki hiç bir subemizde kalmadı dediler yine de buldum. Kurulumu sabır ve vakit istiyor menteşelerde bayağı zorlandım iki farklı menteşe varmış taktıktan sonra farkettim kılavuza zahmet edip yazmamislar ki hangileri dolabın hangileri kapağın bende kendimce mantık yuruttum taktim ama doğru mu taktim hala emin değilim. Ayrıca çekmece kapağının kesimi yanlış olmuş benim aldığım urunde, arada açıklık kaldı ve onun üstündeki parçada deformasyon çıktı her iki tarafında da. Yanı ufak tefek suprizlere hazır iseniz alın. Benim beklentimi tam karşılamadı açıkçası. Becerebilirsem resmi ekleyecegim bakarsanız. Hayırlı bayramlar.

Aynısının bir benzeri bende de var. Çekmece biraz üstde kaldı. O sizde gözüken açıklık üstde değilde alt tarafda oldu. Çekmece ile alt kapak arası boşluk kaldı. Sizin yine iyi bence, bende daha fazla. Çekmece rayının gireceği delikleri yanlış delmişler. Tekrar başka yerden delmek zorunda kaldım. Öyle oluncada sanırım çekmece ayarı denk gelmedi, yada başka yerden kaynaklanıyor bu durum. Fakat fiyatına göre kusurluda olsa iyi bence dolap. Bu tip dolaplar genelde 130-150 den başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mini buzdolabi kaç watt enerji çekiyor acaba ?
    İnverter ile araçta kullanmak istiyorum.

• sku kullanıcısına yanıt
    Mersin in hangi şubesi

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Barbaros şubesi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.