Şimdi Ara

A101 13 Ekim Sıcak Fırsat (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
17.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Orijinalden alıntı: omerdem

Az önce kapıya bırakmışlar. 13 Ekim'de sıcak fırsatlar var.

AFİŞ BURADA:
    http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=2

Samsung 32D403 LCD 666 TL

- 32 inch / 82 cm
    - 1368x768 HD Ready
    - Kontrast: Yüksek ???
    - 500 cd/m2
    - 50 Hz CMR
    - 1 HDMI Giriş
    - Scart
    - Kulaklık Çıkışı
    - 2 Yıl Garanti

http://www.akakce.com/televizyon-lcd/en-ucuz-samsung-le-32d403-lcd-televizyon-fiyati,470574.html

Kabin Tipi Çekçekli Valiz 39.95 TL

Bay/Bayan Bornoz 17.50 TL

Arkalıklı 5 Raflı Kitaplık 45 TL
    - italyan Kirazı Rengi
    - 170x64x25 cm

Bayan Ayakkabı 36-40 Numara Suni Deri 9.95 TL

Vakumlu Poşet 3'lü 9.95 TL
    - 1 Adet 55x90
    - 2 Adet 80x100

Eğitici oyuncak Laptop 19.95 TL
    - 60 fonksiyonlu
    - Türkçe-İngilizce
    - Dora ve Angels lisanslı

Kulplu Bardak 2'li Paşabahçe 1.95 TL

Kan Şekeri ölçüm Cihazı Evereasy 19.90 TL

Kan Şekeri Ölçüm Cihazı Yedek İğne&Strip Evereasy 19.90 TL

El İşi Çanta 4.95 TL

Bozuk Para Cüzdanı 1.95 TL

Rinso Konsantre Toz Deterjan 10 Kg 21.95 TL

Tariş Gemlik Siyah Zeytin 500 gr 4.95 TL

Düzeltme: ilave/imla

Aynen duyuranlardan Allah razı olsun Donanım haber üyeleri sayesin 2 tv 1 telefon 1 bilgisayar , hatta çamaşır makinası ve buzdolalabı edindm

paylaşım en güzel fazilettir.. iyi günlerde kullanın..

• Teşekkürler arkadaşım...
    1 adet aldım Rinso Konsantre Toz Deterjan 10 Kg 21.95 TL
    Tv yi sordum Libadiye A101 e kalmadı ama cumartesi tekrar gelecek sabah gelirseniz alabilirsiniz dedi kasiyer arkadaşlar bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

Taksit olayi pesin fiyatina mi?

evet. 749 'u 9 al böldüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Teşekkürler arkadaşım...
    Tv yi sordum Libadiye A101 e kalmadı ama cumartesi tekrar gelecek sabah gelirseniz alabilirsiniz dedi kasiyer arkadaşlar bilginize...

ben kipadan 10kg tursil konsantrematik aldım cumartesi.. 19,90 TL'ye.. a101'den bile ucuzdu..

edit: bu arada valize bakmak nasip olmadı.. ama sanırım görenler pek beğenmemiş okuduğum kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 14 Ekim 2011; 12:12:12 >
  • televizyonu aldık bakalım servisi bekliyore
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: sanli90

Teşekkürler arkadaşım...

ben kipadan 10kg tursil konsantrematik aldım cumartesi.. 19,90 TL'ye.. a101'den bile ucuzdu..

edit: bu arada valize bakmak nasip olmadı.. ama sanırım görenler pek beğenmemiş okuduğum kadarıyla..

Kipa bana çok uzak daha önce birisi yazdı zaten kipa fiyatını ama napıcan A 101 evimin yanı mecburen aldık fiyat iyi...

• kurulum gerçekleştiren arkadaşlar yorum yapar mı memnunmusunuz ben bi on gün kadar sonra kurdurucamda?
  • TV nin mkv onatıp oynatmadığı konusunda fikriniz var mı? Samsung'un websitesinde oynatmaz diyor ama geçmiş sayfalarda oynattığını söyleyenler gördüm.
  • istanbul avrupa yakasi levent cevresinde Samsung TV icin bakmadigim yer kalmadi bilen duyan goren var mi ? Avrupa yakasinda biryerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcodivaio

istanbul avrupa yakasi levent cevresinde Samsung TV icin bakmadigim yer kalmadi bilen duyan goren var mi ? Avrupa yakasinda biryerde?

Bence bağcılarda şansını dene merkezde 3 mağazası var gözde kaçıran olabilir. Ben 9 bucukta gitmeme rağmen ilk ben aldm boştu
  • Samsung TV'yi isteyen varsa kargo alıcıdan olmak üzere 625'e bırakırım. Kutusunu bile açmadım.
  • televizyon goruntu kalitesi menuleri cok iyi ama usb den avi mp4 mkv formatlarini denedim gormuyor bile sadece mp3 ve jpg acti
  • tv icin servis bekleyen arkadaslar acin kendiniz kurun niye bekliyorsunuz =D kurulmus uydu alicisinin skartini baglamaniz yeterli
  • Bu arada 13-15 Ekim arası A-101 lerde Tanıtım broşürü vardı. Oba Ayçiçek yağı 2 lt. 4,95 TL, Keskinoğlu L boy yumurta 3,25 TL di...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

tv icin servis bekleyen arkadaslar acin kendiniz kurun niye bekliyorsunuz =D kurulmus uydu alicisinin skartini baglamaniz yeterli

Garanti süresini kim başlatacak.Servis ben açmadım kutuyu imzalam derse ??
  • Evet video oynatmıyor
  • Rinso deterjanı kaptım.
  • tv nasıl acaba kullananlar yorum yapabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

tv nasıl acaba kullananlar yorum yapabilirler mi ?

tv çok güzel görüntü parlaklık tv program arayüzü sesi falan çok iyi tek kötü tarafı usb den film oynatmaması sadece resim ve müzik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

tv nasıl acaba kullananlar yorum yapabilirler mi ?

tv çok güzel görüntü parlaklık tv program arayüzü sesi falan çok iyi tek kötü tarafı usb den film oynatmaması sadece resim ve müzik

teşekkür ederim değerlendirmen için film oynatmaması dışında fiyatına göre iyi demek. tekrar teşekkürler Dr.X
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.