Şimdi Ara

A101 12 Kasım-14 Kasım Aktüel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
8.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Windowsta menüler çok karışık biz bile bazen aradığımız ayarı vs bulamıyoruz aslında büyükler icin en iyisi iOS ama Android'de iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 11 Kasım 2015; 7:42:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Sakın ha sakın. Microsoft 'un binbir turlu garipliği var,şu anda aklıma gelmeyen android 'de olan binbriturlu kolaylık hala wp8 de eksik, seneler once bunu da ekleyin diye kendi forumlarında yazılmış konulara siz de işiniz dusunce arayıp buluyorsunuz yıl 2015 hala bir duzeltme /ekleme yapılmamıs. Umrunda bile degil . Tonla ornek vardır da sabah sabah aklımda degil, 1-2 ornek : contact listesinde group yaparsın ama guba ayrı melodi ekleyemezsin, gruba tek resim atıyamaszın, gruptan biri aradıgında ekranda hangi gruptur yazmaz, baska bilgi de yazmaz sadece ismi telefonu yazar. Bunlar ayarlamaz.
    Knusursun konusmayı kayıt edemezsin halbuki kimi yerde tek taraflı kayıt yasakken dunyanın ve amerikanın cogu yerinde tek taraflı kayıt yasaldır. Bunlar gibi tonla kucuk ama işiniz dusunce cok onemli detay var, hepsi microsoftun formunda yazılıp cizilmiş ama microsoftun umrunda bile degil hic gelisme yok.

Ben uzun suredir android uygulamarın wp10 ile direkt calistirilmasını bekliyordum ama anladım ki kazın ayagı oyle degil , emulator mantıgı ile calistiriyor ve erformans dusuyor + google services modulu gereken tonla apk (oyun dısındaki gereken uygulamalar, esas gerekli olanlar yani) çalışmıyor. Wp10 'dan sonra da apk 'ların geliştiricileri tarafından hemen wp10 port edileceği de kesin değil.

Ben androide geri donuyorum bugün yarın inş.

not: bna konusmak yetiyor diyen alabilir, cihaz donanım arızası vermedigi surece nokia windows telefonlar gercekten stabiller.

• bugün lav serisi ve chokella raflardaydı.a101 sanırım erkenden reyona koyuyor bazı ürünleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

a101 deki uydu alıcısının sanki özellikleri fazla gibi. farkı nedir bu uydu alıcıların?

cevabınız için teşekkürler.

edit: ayrıca dediğiniz uydu alıcı bir linkde var. ama fark olarak a01 deki daha özellikli değilmi? ve smart gibi kulaanabilmek için yani internete girebilmek için ne gerekli bu uydu alıcılarında?

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/yumatu-full-hd-mini-uydu-alicisi-en-ucuz-fiyata-P61253850

yok ondada wifi özelliği var hiçbir fazlası yok sadece bunların wifi dungle ları farklı oluyor next in bir ürünü vardı usb wifi şeklinde bu cihazlara uyuyordu da sonuçta uydudan internet ne akdar verim alabilirim diye düşündm almadım 40 tl gibi bir ücreti vardı ayrıca o da etkili oldu tabi :)

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    hocam a101 in uydu alıcısının dungle'ı ile ne yapılabilir? smart gibi kulanılamıyormu? ayrıca smart gibi kullanabilmek için ne gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 11 Kasım 2015; 15:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gostronger

hocam a101 in uydu alıcısının dungle'ı ile ne yapılabilir? smart gibi kulanılamıyormu? ayrıca smart gibi kullanabilmek için ne gerekli?

http://tr.aliexpress.com/item/MXQ-Smart-TV-Box-Amlogic-S805-Quad-Core-1GB-8GB-XBMC-Fully-Loaded-WiFi-1080P-H/32350039877.html?ws_ab_test=searchweb201556_3_79_78_77_92_91_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

bunun gibi bişey alabilirsniz .uydunun kendi yazılımnda ki programlarla nette dolasıorsunuz fakat ne kadar verimli olur derseniz linkteki kadar değıl

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla uydu alıcılarında smart gibi kullanım yok. ayrı bir cihaz almak lazım galiba. cevabınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 11 Kasım 2015; 22:22:01 >
  • Kaşar alınır fiyatı iyiymiş
  • aksam a101 e ugradım . nokıa telefon gelmıs ama satısı yarın olacakmıs ve subeye sadece 1 tane gelmıs.sanırım sabah 8.30da acılısına gıdıp bızımkıler ıcın alacagım.

subeye 1 adet gelmesı nedır yaa
  • uydu alıcılarında smart ozelliği olan cihazlar var...turkiyede de atalantanı boyle bi cihazı var ama pahallı linkteki urun gayet ideal..

http://tr.aliexpress.com/item/2015-DVB-S2-Vigica-C90S-Satellite-Receiver-Amlogic-S805-Quad-Core-Android-4-4-2-HD/32299284984.html?ws_ab_test=searchweb201556_3_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

• Annem aynalı takı dolabı kavgası çıktığını söyledi sabah.

3. sıradaydı ama 2 tane gelmiş ikisini de almışlar.
  • aynalı dolap evimin karşısındaki a101den tarafımca saat 8 den beri beklenerek alınmıştır valla 30 35 kişi geldi bende dolap için geldim diyince garipler gitti üzülmedim değil 1 tane gelmiş malsef
  • bende sabah 8.30 da ordaydım kapı onunde teyzeler hazırdı dedım bunlarda mı acaba lumıa ıcın geldı? :) ıcerı gırdık bellıkı lumıa dısında bısı ıcın gelmıslerdı :) neyse lumıa yı alıp cıktım,zaten 1 adet gelmıstı onuda ben aldım.

hedıye olarak aldıgım ıcın henuz acmadım
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    anlaşılan o ki smart özelliği olan bir cihaz almak için 150 lira fiyat var ortalama diyelim. ama bu uydu alıcılarında (a101 deki de dahil) bir çok program özelliği görünce işe yarar bir cihaz demiştim. öyle değil sanırım.

ama şu usb wifi özelliği ne işe yarar? ve usb dongle ne işe yarar? merak ettim. internette araştırdım ama tam bilgi alabileceğim bir yer yoktu yada ben görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 12 Kasım 2015; 23:29:01 >
  • Led - 615 ışıldak fener güzel. şarjlı.

Diğeri 3 kalem pille çalışıyor. Fiyata pil dahil değil.

Yelek'te fiyatına göre güzel. Tozlu kirli ortamlarda çalışıyorsanız, yüksek fiyatlı ürün almaya gerek yok, bu bu işler için uygun. Normal günlük kullanımda da giyilebilir, kişisel zevk meselesi.
  • aynalı dolap nasıl?

ben bestline ı alacaktım pahalıydı bu gayet ucuz gözüküyor.

bu arada kampanya bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea85 -- 13 Kasım 2015; 11:20:07 >
  • bu cihaz da wifi dongle ın esas vazifesi ip tv.
    beklentin sadece uydu alıcısı olarak kullanmak olmalı yoksa mesala internnete gezinemezsin..
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Sakın ha sakın. Microsoft 'un binbir turlu garipliği var,şu anda aklıma gelmeyen android 'de olan binbriturlu kolaylık hala wp8 de eksik, seneler once bunu da ekleyin diye kendi forumlarında yazılmış konulara siz de işiniz dusunce arayıp buluyorsunuz yıl 2015 hala bir duzeltme /ekleme yapılmamıs. Umrunda bile degil . Tonla ornek vardır da sabah sabah aklımda degil, 1-2 ornek : contact listesinde group yaparsın ama guba ayrı melodi ekleyemezsin, gruba tek resim atıyamaszın, gruptan biri aradıgında ekranda hangi gruptur yazmaz, baska bilgi de yazmaz sadece ismi telefonu yazar. Bunlar ayarlamaz.
    Knusursun konusmayı kayıt edemezsin halbuki kimi yerde tek taraflı kayıt yasakken dunyanın ve amerikanın cogu yerinde tek taraflı kayıt yasaldır. Bunlar gibi tonla kucuk ama işiniz dusunce cok onemli detay var, hepsi microsoftun formunda yazılıp cizilmiş ama microsoftun umrunda bile degil hic gelisme yok.

Ben uzun suredir android uygulamarın wp10 ile direkt calistirilmasını bekliyordum ama anladım ki kazın ayagı oyle degil , emulator mantıgı ile calistiriyor ve erformans dusuyor + google services modulu gereken tonla apk (oyun dısındaki gereken uygulamalar, esas gerekli olanlar yani) çalışmıyor. Wp10 'dan sonra da apk 'ların geliştiricileri tarafından hemen wp10 port edileceği de kesin değil.

Ben androide geri donuyorum bugün yarın inş.

not: bna konusmak yetiyor diyen alabilir, cihaz donanım arızası vermedigi surece nokia windows telefonlar gercekten stabiller.

Windows phone= pişmanlık tır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.