Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.145
Cevap
20
Favori
252.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Çinli yatırım firmasının sahiplerini bilmiyorum ama ne kadar futbola hakim olabilirler ki.El değişecekse de İtalyanlarda kalmasını isterdim..
  • Bir dönem bitmek bilmeyen Mr. Bee muhabbetleri, ondan sonra yalancı talipler, SES Group, Li derken iki yılı aşan bir süreç sonrası nihayet bugünleri görebildik. Sırf şu son Çinli konsorsiyumla bile satışın tamamlanması o kadar uzun sürdü ki bir an gerçekleşmeme ihtimalinden bile korkmaya başlamıştım; şimdiyse gerçekleştiğine inanası gelmiyor insanın. Bundan sonrası Milan'ın geleceği için ve açıldığından beri bu konunun müdavimi olan, haliyle takımın son lig şampiyonluğunu da, ŞL'de oynadığını da, en kötü dönemlerini de yaşayan tüm cefakar Milan severler için hayırlısı olsun. Bugünü çok bekledik, dirilişin temeli atılıyor.

    Güle güle Berlusconi, güle güle sarı kravat. Her ne olursa olsun tüm camia Berlusconi'ye yaptığı her şey için müteşekkir, Milan'ı alıp bugünlere getiren, bir dönem dünyanın en başarılı kulübü yapan adam ve bugün itibariyle Milan artık onun değil. Birbiriyle özdeşleşen iki isim ayrıldı, devir kapandı, bir yandan da üzülüyor yine de insan. Maalesef Berlusconi ve mevcut anlayış futbolun bugününe ayak uyduramadı, umarım Çinlilerle beraber oyunu kuralına göre oynamaya başlarız.

    quote:

    Stealth, condor, mister X, 99.9%, yellow tie, fester, spasms, no money, loan with buy option, free signing, Genoa, zero budget, impossible, he is like a new signing, our market is closed

    Grazie Galliani #ACMilan


    Bu da Berlusconi'nin Milan taraftarlarına veda mektubu.

    A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan


    Bu da yeni başkandan.

    quote:


    Yonghong Li: "Step by step, we will return to the top of the world."



    Şimdi yeni oturdum da tüm günün detaylarını okuyorum, arada ilginç şeyler de var. Hani gerçekleştiğini görmeden inanmam elbet ama yaz dönemi bütçesinin şu ana dek hep 130-140 milyon olacağı söyleniyordu, Bank of China asbaşkanı Chen Siqing yeni sahiplerin bu yaz Avrupa'da iz bırakmak istediklerini, harcanacak paranın 300 milyona kadar çıkabileceğini iddia ediyor. Pek çok oyuncunun Çin'e gelmek istemediğini ancak Çin'in şimdi Avrupa'da bir takımı olduğunu, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için mümkün olan her şeyi yapacaklarından bahsederken bu konuda çoktan konuştuklarını ve Bank of China'nın önümüzdeki on yıl Milan'ın ana sponsoru olacağını söylüyor. 300 milyonu geçtim 150 bile çok iyi bir bütçe, artık para içinde yüzüyorken Genoa ismini duymak bile istemiyorum.

    quote:

    Chen Siqing (Bank of China): New #Milan owners will make an impression in Europe this summer. Spending spree might be up to €300m.
    Chen Siqing: A lot of players didn't want to come to #China but Chinese now have a team in #Europe. We'll do everything possible to win CL.
    Chen Siqing (Bank of China): We've spoken already about it. Bank of China will be the major sponsor of #Milan in next 10 years.


    Kısa vadede ilk iş Montella'nın kalmasını garantileyip (Montella kalırsa Pasalic ve Deulofeu da kalmaya sıcak bakıyor, özellikle Deulofeu'nun muhakkak kalması lazım. Barcelona'nın geri alma opsiyonunu kullanmaya niyeti var ama Milan onu tekrar yükselten kulüpken Barça'da ileri üçlünün arkasında havlu sallamayı tercih edeceğini sanmıyorum) kontrat yenilemek ve hemen ardından da Donnarumma ile Suso'nun kontrat uzatma işlerini netleştirmek.

    Pasalic'in kalıp kalmamasında Chelsea'nin tutumu da etkili olacak, De Sciglio ise kontrat uzatmaya yanaşmıyor deniyordu, Juventus'un da ilgisi var ama menajeri geçenlerde satışın tamamlanmasını beklediklerini söylemişti, belli ki yokuş yaparak daha iyi bir kontrat almak istiyor. De Sciglio giderse çok büyük bir kayıp değil, hiçbir zaman İtalya'daki performansını Milan'da göremedik tam anlamıyla. Bir de fazla defansif ve kısıtlı, hücumda yetersiz bir bek, kalsa bile İtalyan kontenjanından tutup hala iyi bir beke ihtiyaç var, gitse de büyük kayıp olmaz. Monaco'dan Mendy ile ilgileniliyor deniyor aslında ama Milan'a kalır mı meçhul.

    ------------

    Çinliler sahip olmasına rağmen parayı yönetip transferi yapacak olan isimler Fassone ve Mirabelli, hala İtalyan bir ekip var işin başında. Yakın zamanda Montella ile buluşup transferi konuşacaklarmış, ha Çinli işe karışır mı derseniz parayı verdiği için her zaman buna hakkı var, futbolu biliyorsa şayet. Şimdiye kadar söylenenler doğruysa Badelj'e sıcak bakmamak dışında Çinlilerin yanlış bir kararını görmedim ben, karışma olursa da Galliani'nin özellikle son 7-8 yılındaki transfer marifetlerinden daha kötüsünü yapamazlar kesinlikle. Bakalım, göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Nisan 2017; 20:57:3 >




  • monaconun ilk yapılanması değilde ikinci yapılanması gibi bi yapılanmaya gitmesi lazım kulübün , iyi oyunculara para basıp alıp toplama takımla juventusu geçmek çok kolay değil kaliteli oyuncular + potansiyelli gençler üzerinden geleceğini şekillendirmek lazım
  • yusei kullanıcısına yanıt
    1- Juventus
    2- Monaco

    adamlar ne yapılandı be Arada bir küme düşüp çıkmak gerekiyor galiba deniz havası yarıyor galiba
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Ah o Genoa ah Simeone nin adı geçmişti ama şu an için yeterli değil

    Suso ve Donnarumma sürekli bu kulübü sevdiklerini ve kalmak istediklerini yineliyorlar. Suso ve Deulofeu nün yanına 1 kanat daha alınırsa iyi olur.

    300 milyon mevzusu olsa fena olur. Her mevkinin bize gelebilecek en iyi adamını alırız ancak 140 + satilacaklardan gelen para da şu an için yeterli


    De Sciglio kalsın isterim ancak para için kalacaksa satalım gitsin. Yerine elbet biri bulunur. 20 milyona satılır sanırım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Ah o Genoa ah Simeone nin adı geçmişti ama şu an için yeterli değil

    Suso ve Donnarumma sürekli bu kulübü sevdiklerini ve kalmak istediklerini yineliyorlar. Suso ve Deulofeu nün yanına 1 kanat daha alınırsa iyi olur.

    300 milyon mevzusu olsa fena olur. Her mevkinin bize gelebilecek en iyi adamını alırız ancak 140 + satilacaklardan gelen para da şu an için yeterli


    De Sciglio kalsın isterim ancak para için kalacaksa satalım gitsin. Yerine elbet biri bulunur. 20 milyona satılır sanırım





    Aslında gerçekten kalmak istiyorsa ben de aynı fikirdeyim, kalsın. Bugüne kadar beklentileri karşılayamadı belki ama bu sezon geçen sezonlardan daha iyi, ilk defa vasatın üstüne çıktığını söyleyebiliriz. Şimdiye kadar en iyisi vasat oldu hep ama sol bek rotasyonunda iyi bir yedek olarak iş yapabilir ve kim bilir, milli takım performansı her zaman iyiydi ama belki daha iyi oyuncularla o seviyeye çıkma ihtimali olabilir, yaş 24. Her ne olursa olsun Milan'dan yetişme bir oyuncunun bir gün kalkıp Juventus'a gitmesi hoş değil, onun dışında talibi olur mu bilmiyorum ama 20 milyon bence zor, iki ay sonra kontratının bitimine tam olarak bir yıl kalıyor. Kontrat uzatmaması kesinleşirse 8-10 milyona satmak bizim için iyi iş olur, üstünü de veren çıkacağını sanmıyorum pek. Bakalım, kulübün satışı da tamamlanmışken kontrat görüşmesi konusundaki durumu ne olacak?

    Mendy'nin piyasası için Milan'ın da ilgilendiği söylenen haberlerde 15-20 milyon deniyor ama inandırıcılıktan çok uzak, Monaco bile oyuncuyu 13'e aldı ki bu sene hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde pek çok oyuncusu vitrin yapmışken Mendy'nin de 30-40 milyondan aşağı gitmesi çok zor, ilgilenenler arasında PL kulüpleri de olduğu söylenince daha zor.

    300 milyon bütçem olsa acımam, 100 milyonunu Belotti'ye veririm. Bacca ile Lapadula'yı şutlayıp Montella'nın da 4-3-3'ten asla vazgeçmeyeceğini düşünürsek ileri uçta Belotti ve yedeğinde de Simeone olsa şahane olur. Belotti'yi Milan'a acayip yakıştırıyorum, tam özlem duyulan dokuz numara, oyuncunun da Milan'a yönelik bir sevgisi var ve idollerinden biri de Shevchenko ama bütçenin ne kadar yüksek olacağı önemli. Torino'nun da istediği fahiş bedeli ülke içinden ya da dışından kim ödemeye yanaşır soru işareti.

    Zaten Suso'nun da dediği gibi bu iskelete ihtiyaç olan noktalarda 4-5 kaliteli oyuncu takviyesi yapmak bizi Şampiyonlar Ligi'ne ve bir üst seviyeye taşır. Bu işler hemen olmayacak malum, adım adım daha iyiye gitmeliyiz. Suso ve Deulofeu tutulup yanlarına Berardi veya Bernardeschi'den biri olabilir, Douglas Costa Bayern'de mutsuz, ona sulanabiliriz veya bir başkası; her iki kanatta da derinliği ve aynı oranda kaliteyi artırmamız lazım. Bir de bu sakatlık geçmişi ve soru işaretiyle Musacchio'yu aldık mı, onu merak ediyorum, yakında çıkar kokusu.

    Orta saha konusunda savunmanın önüne ben hala Badelj'de ısrarcıyım, Montella da oyuncuyu teknik ekiple tekrar görüşecek deniyor. Kalitesi belli, ligi biliyor, Montella ile de daha önce çalıştı. Göreceli daha uygun bir fiyata diğer oyunculara kıyasla o mevkiideki problemi çözebiliriz. Olmadı Kessie, Torino'da bu sezon Benassi de iyi bir sezon geçiriyor veya Sassuolo'dan Pellegrini, yaşı çok genç ve kaliteli kendisini kanıtlamış oyuncularla gençleri kaynaştırırken işimize yarayabilecek çok önemli bir genç olabilir ama Roma'nın da opsiyonu var onda, Milan'a bırakmazlar gibi.

    Ek; Bu arada Kolasinac'ı unuttum. Onu almayı başarabilirsek bedavadan bir ihtiyacı eksiltip diğer pozisyonlara alınacak oyunculara daha yüksek bütçe ayırabilmek mümkün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 13 Nisan 2017; 21:38:8 >




  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Bence stoper için daha üst düzey birini almalıyız. De Vrij ya da Manolas iyi bir tercih olabilir ancak boşa çıkacak müthiş bir isim var ; Pepe.

    Pepe yi ne yapıp edip alsak stopere vereceğimiz parayı diğer bölgelere ayırabiliriz . Önüne iyi bir proje ve maaş sunarsak gelebilir

    Savunmanın önü için Gustavo nun da adı geçiyordu . Bakalım ne olacak. Krychowiak ayrılacak Psg den.
    Çinliler in Badelj o reddetme seviyesi top class olmaması ve yıldız bir isim olmaması
    Kolasinac işini acilen bitirmeliyiz. Talipleri çoğalabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize her şeyden önce yeni model bir Inzaghi ve Pirlo gerekli. Bunları bulursak toparlarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun beyler. Beklenen nihayet gerçekleşmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım duyumlara göre Pierre-Emerick Aubameyang Milan'a geri dönebilirmiş.Malumunuz kendisi Milan alt yapısından gelmedir.Milan'dan pekçok kez gidiş ve dönüşleri olmuştur.Ardından St.Etienne'de parlayıp BvB'ye gitmiştir.Milan'a döner mi diye düşünürsek dönebilir.Milan'daki değişim olumlu olursa iyi bir kadro görebiliriz.Ben seneye iddialı bir kadro oluşturulacağına inanıyorum.Aubemeyang'da bu açıdan iyi bir başlangıç yuvasına geri döner.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Nisan 2017; 4:57:47 >
  • Umarım Milan'ı eski ihtişamlı günlerindeki gibi görebiliriz. Bir futbol izleyicisi olarak özellikle Şampiyonlar Ligi gibi bir organizasyonda Bayern, RM, Atletico ve Barcelona görmekten sıkıldım. Milan istiyorum Juventus istiyorum Liverpool istiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan'a çok üst düzey transferler lazım.Transfer bütçesinin de çok çok fazla olması lazım eski günlere dönülmesi için.Veratti,Aubameyang,Cavani,Godin gibi çok iyi isimler alınması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 yaşında bir.milanlı olarak özledim milani 90 lar ve 2007 ye kadar muhteşemdi. hala realden sonra şampiyonlar ligini en fazla kazanan takım. eski günlerine dönmesi için kulübü satın alan çinlilerin gelecek yaz 300 civarı bir bütçe harcamaları lazım. gerçekten pepe benetia benzema veratti dimaria harika olurdu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yonghong Li Milan başkanı oldu





    Han Li : " Bizim görevimiz Şampiyonlar Ligi ne dönmek . Biz en iyi 5 kulüp arasına dönmek istiyoruz "



    Fassone: "Mercato? I have clear ideas with Mirabelli and Han Li. We have met clubs and agents. The budget will be a big one."



    Fassone: "Aubameyang and Benzema? We like some of the names circulating. We'd like to bring two players of top level."

    Çıldırt bizi başkan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Yonghong Li Milan başkanı oldu





    Han Li : " Bizim görevimiz Şampiyonlar Ligi ne dönmek . Biz en iyi 5 kulüp arasına dönmek istiyoruz "



    Fassone: "Mercato? I have clear ideas with Mirabelli and Han Li. We have met clubs and agents. The budget will be a big one."



    Fassone: "Aubameyang and Benzema? We like some of the names circulating. We'd like to bring two players of top level."

    Çıldırt bizi başkan

    para harcarlarmı hocam sence? inşallah şöyle bir 250 milyon euro civarı bir rakam harcarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Şu an dönen rakamlar 130-140 milyon ve satılacak oyunculardan gelen para şeklinde.





    Bir diğer haber de Maximum_Carnage in dediği gibi bir haberde 300 milyon yazıyor ama doğruluğu tartışılır ancak çıkarsa şaşırmam. Üstte Fassone büyük bir bütçe diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Şu an dönen rakamlar 130-140 milyon ve satılacak oyunculardan gelen para şeklinde.





    Bir diğer haber de Maximum_Carnage in dediği gibi bir haberde 300 milyon yazıyor ama doğruluğu tartışılır ancak çıkarsa şaşırmam. Üstte Fassone büyük bir bütçe diyor

    Valla hocam süper olur ya, 300 milyon euro civarı olursa. Geri döneriz yavaş yavaş. çok kaliteli isimler alınır bu bütçeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe 300 milyon olsa bile Verratti ya da Aubameyang gibi oyuncuların Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyen ve yeni sahipleriyle kabuk değiştirmeye ancak başlayacak olan bir Milan'ı tercih etme ihtimali imkansıza yakın. Aubameyang için Dortmund'un 100 milyon istemesi bir yana Dortmund cephesinden bugüne dek sıkça söylenen Auba'dan ayrılırsa sadece Real Madrid veya Barcelona için ayrılacağıydı. PL kulüplerini bile La Liga'ya tercih etmiyor ki parası olsa da projesini uygulamaya koyup sonuç almak için zamana ihtiyacı olan bir Milan'a ve Serie A'ya nasıl bakar meçhul. Ancak Milan'a yarım kalan bir iş gözüyle bakması lazım ama bu kulübün de o kadar sevdalısı olduğunu sanmıyorum. Verratti deseniz keşke olabilse ama oyuncunun PSG'de keyfinin hayli yerinde olması ve PSG istemedikçe onu oradan koparmanın mümkün olmaması bir yana böyle bir durum oluşsa bile Real, Barcelona, City, United, Chelsea gibi bilimum kulüp sıraya girer bizden evvel.

    Milan bu yaz nasıl bir yol izler bilmiyoruz henüz ama ben olsam toplama takım kurmak yerine birkaç yıldızın yanına genç ve gelişmeye açık, potansiyeli yüksek oyuncuları kadroya katmayı amaçlardım. Bu yazacaklarımdan bazıları almak için kasayı zorlamanız gereken, bazıları daha gerçekçi isimler elbet ama ortaya karışık dökersem şayet görmek istediklerim Belotti, Bernardo Silva, Bakayoko, Naby Keita, Tolisso, Isco, Mendy, van Dijk, Bernardeschi, Douglas Costa, Laporte, Mbappe, Tielemans gibi isimler içerisinden olurdu. Serie A'dan Pellegrini, Milinkovic-Savic, Kessie; Nice'den Sarr, Koziello, stoper mevkiisi için Leverkusen'den Tah da düşünülebilir. Muhakkak başka beğendiğim ama şu an yazmayı unuttuğum isimler de vardır ama ilk nefeste aklıma gelenler bunlar, tabii bütçenin 300 milyon olduğunu farz ederek böyle bir fantezi paragraf yazdım. Yoksa gerçek olduğunu görene kadar bütçe 300 değil de hep söylendiği gibi 130-140 civarıymış gibi davranmakta yarar var.

    Benim anladığım ve @Kakà'nın da üstte paylaştığı Fassone'nin demecinde de söylendiği üzere 1-2 yıldız oyuncu alıp onların etrafına önümüzdeki sezondan başlayarak geleceğin Milan'ını kurmak istiyorlar. Milan şu an ligin en genç takımı, amaçları da genç oyuncularla tecrübelileri kaynaştırarak kaliteli bir iskelet oluşturmak gibi gözüküyor. Bugün Gazzetta'nın yaptığı habere göre de yaz döneminde Musacchio, Fabregas, Pellegrini, Keita ve Aubameyang'ı hedefliyorlar.

    Son olarak bugün Li ve Fassone ilk basın toplantısını yaptılar; kontrat görüşmeleri, Donnarumma, Montella, bütçe, yeni stad, Avrupa Ligi falan derken pek çok şeyden bahsettiler. Önemli sayılabilecekleri çevirip alıntıya ekliyorum.

    quote:

    Berlusconi'nin Milan'ının başarısından sonra büyük bir sorumluluğumuz var. Taraftarlar bu kulübü tekrar zirvede görmek istiyorlar. Mirabelli ve Hang Li ile beraber paylaştığımız net fikirlerimiz var.
    Bazı kulüpler ve menajerlerle görüştük, büyük bir bütçemiz olacak. Niyetimiz Donnarumma'yı Milan'ın geleceği yapmak, onun kontrat yenilemesi önceliğimiz.

    Montella'ya desteğimiz tam. Milan'ın satın alınması neredeyse 1 milyar euro değerinde ve İtalyan futbolu için çok büyük bir olay. Milan'ın harcayacak zamanı yok, hedefimiz 18-19 sezonunda ŞL'de yer almak. Milan'ın kendi stadına sahip olmasını istiyoruz ama bu Inter ile de konuşacağımız bir mevzu. Yeni bir stadyum ile gelirlerimiz önemli oranda artar, Juventus ve Bayern bu durumun en güzel örnekleri. Ligin en genç takımına sahibiz ve pek çok yetenekli oyuncumuz var. Hedefimiz onların arasına tecrübeli isimler katmak.

    Sadece yabancı oyuncular almayacağız, İtalyanlar üzerinde de düşünüyoruz. Bir ya da iki tane world class oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Muhtemelen Çinli bir sponsorumuz olacak, Çin futbol konusunda gelişmek istiyor. (Dünkü Bank of China mevzusunu doğruluyor bu kısım) Milan'ın Hong Kong borsasına katılması muhtemel. Deulofeu'nun potansiyeli büyük ve Montella ile kalması görüşülecek. Avrupa Ligi önemli bir adım, büyük takımlar hafta arasında da maç yaparlar. Güçlü bir takım yaratacağız ve kendimize güveniyoruz, Temmuz ayında hocanın elinde güçlü bir kadro olacak. Yonghong Li'nin sağladığı finansmanın bir kısmı Milan'ın İtalyan bankalarına olan borcunu kapatmakta kullanıldı, kalan kısmı ise yaz transfer dönemine harcanacak.




  • Kessie için Roma 28 milyon + bonus önermiş ve Atalanta sıcak bakıyor . Bence araya girmeliyiz.



    Tolisso da oldukça iyi bir seçenek . Tielemans in fiyatı 20 25 arası o da iyi bir seçenek . orta saha için bize uygun birçok oyuncu var



    Forvet için Morata, Lacazette ve Benzema nin da adı geçiyor .

    Keita yerine daha kaliteli bir kanat almalıyız. Bu sene sorunumuz defanstan çok ofans oldu. En az gol yiyen ekiplerden biriyiz ama çok az gol attığımız için bunun karşılığını alamıyoruz. Bacca bazı maçlarda hayalet olmaktan öteye geçemiyor . douglas costa kanat için iyi bir tercih olabilir.

    Nedir bu Musacchio sevdası anlamadım gitti . bas 40 milyon Manolas i sen al
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Kessie işini Roma bitirmiş ve resmi duyuru sezon sonuna bırakılmış deniyor. İşin detayını bilemiyoruz ama Çin parası geleceği bilindiği halde Milan'ın harekete geçmemiş olması Montella'nın Kessie'den daha farklı tarzda bir oyuncu istiyor olma ihtimalini düşündürtüyor ister istemez.

    Tolisso'nun ne zamandır talipleri var (Juventus biri de) ve ayrılacak büyük ihtimalle. Milan için ideal oyuncu, orta saha için en beğendiğim isimlerden. Olur da gündeme girip alınabilirse büyük iş olur. Tielemans da son dönemde çok formda, yaz aylarında bir transfer yapması olasıyken düşünülmesi gerek.

    Keita'yı açıkçası ben de pek sevmiyorum, ne zaman izlesem Niang'ın topla arası biraz daha iyi olanı gibi geldi ama büyük ihtimalle transferi gerçekleşecek. Lazio ile önümüzdeki yaz bitecek olan kontratını uzatmayacağı ve bu yüzden uygun bir fiyata kapatılabileceği için istiyorlar, ligi biliyor olmasına da güveniyorlar.

    Musacchio için herkes fit olduğunda La Liga'nın en iyi stoperlerden biri olduğunu söylüyor, malum Villarreal de bu sezon savunma başarısıyla öne çıkıyor ama sakatlığa meyilli olması en büyük handikabı. Çok izlemedim, performans olarak kesin bir yorum yapamam ama izlediğim 4-0'lık Vilarreal-Roma maçındaki görüntüsü tek kelimeyle kayıptı, elbette tek maçla yargılamıyorum ve genel performansı o çizgide olamaz ama abartıldığı kadar da iyi bir oyuncu değilmiş gibi bir his var içimde. Tek oluru daha önce dendiği gibi 18'e alınıyorsa bu uçuk transfer piyasasında mantıklı denebilecek bir bedele gelecek olması. Sakatlık geçmişi şüpheli ama şans işi, Thiago Silva da gelmeden sakatlıkları soru işaretiydi ama yıllarca takır takır oynadı. Artık gerisini ve lige uyumunu gelince göreceğiz, kafaya taktılar bir kere muhakkak gelecek gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Nisan 2017; 1:3:37 >




  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.