Şimdi Ara

A 101 ekici kaşar 1 kg 14.95 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
6.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fearless_X

baktım 19 kusur kutukola 6 lı 330 ml 3,25 yazmışlar etikete böyle mi dedim evet dedi kasaya kadar taşıdım 7 kusur çıktı

etikette yazanı ödeme hakkınız var hocam
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Öyle de A 101 de çalışan süper zeki arkadaşlara bunu anlatmakla uğraşmaya değmez dedim kendime. Bim de çalışanlarda böyle bir sorun yok özel mi bulmuşlar anlayamadım..
  • bugun burda baktim 19,90 belki diger subelerde bu indirim gecerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A 101 ekici kaşar 1 kg 14.95

Ankara

• Bizim burdada 19.90
  • Datça'da iki yerde baktım...Fiyat 19.95...
  • Ankara Gimat ve Gross'lar da, Ekici-Pınar hepsinin 1kg paketleri bu fiyata satılıyor aylardır. Sıcak fırsat değil yani bana göre.

Kaldı ki kaşar peyniri diye satılan ürünlerin %90'ı kaşar peyniri değil.

SKT geçmiş ve eritilmiş, eritme tost peyniri aslında çoğu, zaten ambalajlarda bile artık kaşar peyniri yazmıyor en iyi markalar dahil.

Büyük dümen dönüyor o işte.
  • Bizim burada da 19.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Ankara Gimat ve Gross'lar da, Ekici-Pınar hepsinin 1kg paketleri bu fiyata satılıyor aylardır. Sıcak fırsat değil yani bana göre.

SKT geçmiş ve eritilmiş, eritme tost peyniri aslında çoğu, zaten ambalajlarda bile artık kaşar peyniri yazmıyor en iyi markalar dahil.

14,90 a mı satılıyor yoksa 19,90 a mı. arkadaş başlığı 14,90 için ucuz diye açmış. 19,90 zaten normal bi fiyat 1 kg için
  • şu konuyu yöneticiler silsinler lütfen.
  • Kolot candir da onu bulmak zor. Siz nerden aliyordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Ankara Gimat ve Gross'lar da, Ekici-Pınar hepsinin 1kg paketleri bu fiyata satılıyor aylardır. Sıcak fırsat değil yani bana göre.

Markalar iki ürünü ayrı satıyor. Taze kaşar peyniri diye yazıyor normal kaşarların üstünde.
  • Bizim burda denk geldim 14,90

Ama bunlar çakma kaşar

Murat beyden başkası kaşar değil

İlginç tir o kaşardan da tost olmuyor

Bildiğin kaşar peynir gibi kalıyor uzamıyor kıvam yok ( eritici tuzlar vs olmamasından kaynaklı Muratbey gibi pahalı kaşar satanlar sanırım içindekiler süt tuz maya kültürü ) yani olması gerektiği gibi taze kaşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 10 Eylül 2017; 0:27:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.