Bildirim
a (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chicharito
quote:
Orijinalden alıntı: TÜRK.rew
Hacettepe'ye giden arkadaşlar; (iğneli epilasyon ) randevu alıyor muyuz? ücret ne kadar ? sigorta şart mı? ben de elmacık kemikleri için gitmeyi düşünüyorum. Berberde aldırdıktan sonra veya evde cımbızla aldıkran sonra kızarma, tahriş, sivilce bıktım artık. İğneli epilasyon ile ile kurtulayım istiyorum. Memnun kalırsam ensemin sağ tarafı simetrik değil sağ tarafında daha fazla kıl-tüy var orayı da düzellttirebilirim. Hacettepe'ye gidenler lütfen biraz bilgilendirin.
evet benimde bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
birde bir hastanede diod lazer yapabilirim acaba hangisi daha iyidir
İğneli epilasyon cm² 6 tl'miş. Güneş yüzünden leke oluşma ihtimali olduğu için ekim gibi başlayacaklarmış. Sigortalı olmanız şart değilmiş. Ve sakalüstü bölgesi için önce lazer sonra iğneli epilasyon erkekler için daha iyi olurmuş. Sebebi erkeklerin acı eşiğinin düşük olmasıymış. 3 seans lazer, sonrasında iğneli epilasyonla (çıktıkça gelmeniz lazım) kesin bir şekilde kıllardan kurtulabilirmilşiz. Lazer epilasyonun seansı 130 tl dedi. Ve iğneli epilasyonu sadece yüz bölgesi için yapıyoruz dedi.
Evet iğneli yaptıran arkadaşlar gerçekten çok acıtıyor mu ? Duruma göre iğneli veya lazer+iğneli yaptıralım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X