Şimdi Ara

a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Ankara degil ama lazer konusu acilmisken bende kendi fotomu atayim dedim :) nasil rahatladim anlatamam
     a

vay be kaç seansda temizlendi nerde yaptırdın? ve kaç tl tuttu?

3 ayda 1 seans toplamda 8 seans ve seans başı 250 lira HATAY :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chicharito

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Hacettepe'ye giden arkadaşlar; (iğneli epilasyon ) randevu alıyor muyuz? ücret ne kadar ? sigorta şart mı? ben de elmacık kemikleri için gitmeyi düşünüyorum. Berberde aldırdıktan sonra veya evde cımbızla aldıkran sonra kızarma, tahriş, sivilce bıktım artık. İğneli epilasyon ile ile kurtulayım istiyorum. Memnun kalırsam ensemin sağ tarafı simetrik değil sağ tarafında daha fazla kıl-tüy var orayı da düzellttirebilirim. Hacettepe'ye gidenler lütfen biraz bilgilendirin.

evet benimde bu konuda bilgiye ihtiyacım var.
    birde bir hastanede diod lazer yapabilirim acaba hangisi daha iyidir

İğneli epilasyon cm² 6 tl'miş. Güneş yüzünden leke oluşma ihtimali olduğu için ekim gibi başlayacaklarmış. Sigortalı olmanız şart değilmiş. Ve sakalüstü bölgesi için önce lazer sonra iğneli epilasyon erkekler için daha iyi olurmuş. Sebebi erkeklerin acı eşiğinin düşük olmasıymış. 3 seans lazer, sonrasında iğneli epilasyonla (çıktıkça gelmeniz lazım) kesin bir şekilde kıllardan kurtulabilirmilşiz. Lazer epilasyonun seansı 130 tl dedi. Ve iğneli epilasyonu sadece yüz bölgesi için yapıyoruz dedi.

Evet iğneli yaptıran arkadaşlar gerçekten çok acıtıyor mu ? Duruma göre iğneli veya lazer+iğneli yaptıralım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.