Şimdi Ara

Veteriner varsa bakabilir mi? Uzuv kırığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta yavru bir kedi var. Kolu kırık. Gövde ile olan yerinden mi yoksa pati kısmından mı kırık, emin değilim. Sağ ön kolunu sürüklüyor. Patisi ters dönmüş vaziyette. Avucunuzun dış tarafını sürekli yere sürtüyorsunuz gibi düşünün.

Yemek, su, süt verdim ama gördüğümden beri moralim bozuk. Yavru olması ve kırığının olması ondan çok benim canımı yaktı. Elden bir şey gelmediği için oturup ağladım.

Hayvanlarda uzuv kırığı tedavi edilir mi? Eğer öyle bir şey olursa tedavi ettirmek istiyorum. Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Veya ne yapılabilir? Lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Selamlar , tedavi edilir en yakın veterinere gidin sokak kedisi olduğunu belirtin . Veterinere gitmeden önce yakınınızdaki veterinerlerin google yorumlarına bakın para göz diye yorum atılana gitmeyin . İstanbuldaysanız önerebileceğim yer var , devlet yeri bile var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu yukarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Tedavi edilebileceğini öğrenmek çok iyi geldi. Ne yazık ki İstanbul'da değilim. Sizden sonra bir arkadaşa daha ulaştık. Vet kendisi, bakabileceğini söyledi sağ olsun. Yalnız kedi şimdilik kayıpta. Akşamları ortaya çıkıyor. Bugün onu yakaladığım takdirde arkadaşa göstereceğim.

Size de teşekkür ederim Cool Storm.

Güzel yüreğiniz ve desteğiniz için minnettarım.

Sizinde güzel yüreğinize sağlık :) tüm işleriniz rast gitmesi dileğiyle .

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Teşekkür ederim. Tedavi edilebileceğini öğrenmek çok iyi geldi. Ne yazık ki İstanbul'da değilim. Sizden sonra bir arkadaşa daha ulaştık. Vet kendisi, bakabileceğini söyledi sağ olsun. Yalnız kedi şimdilik kayıpta. Akşamları ortaya çıkıyor. Bugün onu yakaladığım takdirde arkadaşa göstereceğim.

Size de teşekkür ederim Cool Storm.

Güzel yüreğiniz ve desteğiniz için minnettarım.

Ne demek, bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim.

Kedi ile ilgilenilecek olması, mutsuz olduğum bugünün akşamında beni oldukça sevindiren yegane şey oldu.

Özellikle hayvan düşmanlarına karşı korumalıyız güzel, tatlı hayvanları. Özellikle sokak hayvanlarını. Çünkü en çok hedef gösterilen ve nefret edilen hayvanlar onlar malum güruh tarafından...

• kediler inek sütünü sindiremiyo diye okumuştum süt yerine su verin kırık için veterinerin görmesi lazım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Selamlar , tedavi edilir en yakın veterinere gidin sokak kedisi olduğunu belirtin . Veterinere gitmeden önce yakınınızdaki veterinerlerin google yorumlarına bakın para göz diye yorum atılana gitmeyin . İstanbuldaysanız önerebileceğim yer var , devlet yeri bile var .
    Kırık tam olarak böyle bir şey.

Tedavi edilir gibi duruyor mu acaba?

Veteriner varsa bakabilir mi? Uzuv kırığı.

Ekleme: Biraz gözlemledim. Kırık olan patisini birkaç kez ısırdı. Umarım acıdığı için ısırıyordur. En azından o bölgesinin duyusunun olduğunu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 29 Ağustos 2020; 0:34:53 >

Uzaktan kimsenin anlayabileceğini sanmam . Acilen vet e gitmesi gerekiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Uzaktan kimsenin anlayabileceğini sanmam . Acilen vet e gitmesi gerekiyor .
    Sabah ilk işim o olacak. Nasıl duruyor? Patisini ısırmasını neye yormalıyız?

• Senelerdir değil mesaj atmak, foruma bile girmiyorum. Merak ettim bir bakayım diye, bu konuya denk geldim. Patisini ısırması dediğiniz gibi duyularının hala olduğuna işarettir diye düşünüyorum. Sabah ilk iş veterinere götürün. Umarım iyileşir yavrucak. İmkanınız varsa sahiplenin :) güzel bir hikayeniz olur.

Hiç bilgim yok yanlış yönlendirmiyim veterine rontgeni çekip görecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.