Şimdi Ara

9npa ultra nasıl oc. yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcim amd 3000+ 939 anakartım epox 9npa ultra ram'lerim 512x2 kingston overclock yapıyorum ama sağlıklı sonuç alamıyorum.Bu ayarları tam yapmam için ne yapmam gerektiğini tam bilen varmı?çarpanı 250mhz x 9 yapınca açıyor ama restart yapıyor bu arada cpu soğutucum termaltek beatle.şimdiden teşekkürler

• Foruma yeni katılmışsın öncelikle hayırlı olsun...Epox NF4 Ultra+ için açılmış topik var.Orada herşeyi bulursun..

250 FSB yi (250*9) ramler kaldırmıyordur..Ramleri biostan ddr166 yada ddr133 kadar çekeceksin ki işlemcin 240x9 ile çalışırken ddr166 da ramlerde ddr200 seviyesine çıksın (bölenli) ramlerin çipide önemli tabii bu arada..
  • yazdıkların için teşekkürler.kendine iyi bak.
  • eyvallah arkadaşım saol
  • Dediğini yaptım şuan 265*9 - 2.39 ghz oldu ve sorun yok ram dedğin gibi 166 yaptım ve sorun ortadan kalktı.bakalım belki biraz daha zorlayabilirim.
    bende ram'leri twinmos almayı düşünüyordum.kingstonlar fazla iyi değil.tekrardan teşekkürler.
  • stabiltesini kontrol et arkadaşım..stabilmi değilmi..ayrıca o mhz işlemciye voltaj vermeden mi çıktı..?
  • şimdi 2.48ghz ve çarpan 275*9 voltaj vermedim ve şu an saat gibi çalışıyor Vcore 1,61 V sıcaklık 37* iyimi şu anki değerler.Galiba dahada çıkar.Sen en fazla kaça çıktın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • voltaj vermemişsin ama v core 1,61 ???
  • voltaj oto'da kendi normal olarak arttırmış.şuan Vcore 1.74 280*9 2.52ghz.
  • hocam cok hızlı gitme bence ucarsın 1.65 üstü sakıncalıki sen 1.71 diyorsun aman dikkat diyorum..
  • şimdi çarpan 300*9 2.70 ghz sıcaklık 36 derece pcmark 2005 test yaptım score 2836 iyimi hocam?
  • dostum işlemcinin karakterini elbet sen öğreneceksin zamanla ama o voltaj bence fazla o işlemciye en azından şunu diyeyim ben 1.44 v ile 2520 yapabiliyordumtabi stabiltesi tartışılır ama garanti 1.5 ta stabil oluyordu
  • -@mrt@- fazla zorlama çokk i olmuş epoxun ve amd farkını göstermişin ben msi de 2.42 yi geçemedim alkışlamak lazım işlemcine nazar değmesin (tık tık)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.