Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, uzun süreli kullanımda sadece ılınıyor.
  • 1. Kullandığım hddyi ne zaman pcye taksam tarama yapıyor pc. Sadece stop storage deyince yapmıyor. Bu herhalde bana özel bir durum. Yapılabilecek her yolu denedim durum değişmiyor.
    2. İlk defa bir hata ile karşılaştım. Another.Earth.2011.BRRip.XviD-playXD filminde Unsupported GMC hatası verdi. Film titreye titreye oynuyor. Internetteki siteriplerdeki abuk subuk clipler hariç hiç bir oynatma sorunu ile karşılaşmadım şimdiye kadar.
    3. 24 saat açık olsa bile ısınmıyor.
    4. 30-40gblık filmlerde bile takılma yok.
    5. Kumandası kötü, evet. Öteki kumandaya da o kadar para vermeye kıyılmıyor alet 100tl ya alınmış iken. Öğrenen kumanda kullanıyorum. Tek tek öğrettim tuşları.
    6. Arada sırada film izlerken yarım saniye ekran kararıyor. Bir filmde 2-3 defa yapıyor, bazen yapmıyor.
    7. 17li versiyon var bende.
    8. Yaklaşık 2 sene oldu, hiç bir sorun çıkarmadı.
    9. Network önemli değil ama güzel bir arayüz ister.
    10. HDD çok karışık olduğu için taratınca movies, müzik falan birbirine karışıyor. İstediğimiz klasörleri ekleyebilsek ancak o zaman işlevi olur o menülerin. mp4leri müziğe falan atıyor zira. Bir de kameradan çektiğim ufak bir videoyu bile filmlere atınca ortalık iyice karışıyor.
    11. Yazılım desteği devam edebilse mükemmel cihaz olacakmış.

• 6 Aralık 2011 de Hızlıal dan aldığım DARK CINEMANIA XS bozuk çıktı. Site hemen bize geri gönderin dedi ama nedereyse 1 ay oldu hala, serviste işlemi devam ediyormuş...
    Dark Media Player alacaklar bir daha düşünsün.
    Tavsiye isteyenlere; GİDİN BAŞKA MARKA ALIN derim. Bunun servisi ve satış sonrası hizmetleri fos çıktı. Paramla rezil oldum anlayacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Kumada kodları nedir acaba?

up
  • Arkadaşlar kumanda kodlarından kastınız
    mofiye yazılım hazırlamak için kullanılan yazılım kodlar mıdır .?

Yoksa evrensel kumanda kodlarımı.??

Büyük ihtimalle 2. seçenek olduğunu varsayarak cevaplıyorum.
    Böyle bir kod yok maalesef.

Sadece öğrenebilen universal kmada alıp. tuşları tek tek
    öğreterek kullanabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 3 Ocak 2012; 15:12:47 >
  • universal kumanda koduydu kastettiğim. Teşekkürler..
  • ürün electroworld de 85 tl almak istiyorum fakat detaylı resimlere ulaşamadım acaba kullananlardan bir kaç foto rica edebilirmiyim altyazı görünümü menü içeriği vs ayrıca ürünü alsam son yazılımlamı gelir yoksa elle kendimmi yüklemem lazım
  • 85 TL. Güzel fiyat.
  • Elektroworld ün hangi mağazasında stok var acaba? Güzel fiyatmış ...
  • tel acıp sormak lazım sitede yazmıyor nerde stok oldugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle kusura bakmayın 5 sayfa ezcool hd box sayfasını okuyup geldim 27 sayfa daha gözüm yemedi..Benim ses ile ilgili bir sorum olacak.Ezcool hd box'ta görüntüyü hdmı ile tv ye iletirken aynı anda 5.1/7.1 ses gönderilemiyormuş.Cihazdan 5.1/7.1 ses almak için görüntüyü hdmı dan gönderiyorsunuz,sesi ise optik çıkıştan dijital ses çözebilen bir ses sistemi aracılığıyla dts olarak alabiliyorsunuz.Bu durumda ses sisteminizin dijital olması yani optik çıkışlara sahip olması gerekli..

Benim ses sistemim analog bir sistem olduğu için ezcool hd box aldığımda dts ses için birde birsürü para verip dijtital ses çözebilen bir ses sistemi almam gerekecek.Acaba bu durum egreat-r6b de nasıl işliyor? Bana anlayacağım şekilde bilen bir arkadaşımız izah ederse çok memnun olurum.

Ses konusu dışında bu cihaz ile ilgili altyazılarında ya da 720p&1080p oynatımında herhangi bir sorun ya da bilmem gereken bir şey var mıdır?

Son olarak aslında hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ve bu media player işini ordan halletmeyi düşünüyordum ama orda da egreat yok..Alternatif olarak ezcool hd box ve dark cinemaniaxs var.Acaba ben bu iki alternatif ürünü de sayarsak 3 mediaplayer dan hangisini almalıyım? Ses çözme konusunu göz önüne alalım ama lütfen.Bu çözme işi 3 üründe de aynı mı acaba yoksa farklı mı?

Teşekkürler.

Arkadaşlar cevap yok mu bu kadar kullanıcısı var bu cihazın hiç mi başlığı takip eden yok?

hdmi çıkışından sesi pcm (2 kanal), lpcm-multi channel (5.1 çözülmüş) veya raw (dijital) olarak iletebiliyor.

Altyazı veya oynatımda da şimdiye kadar 2000'den fazla film denemişimdir, açamadığı film sayısı 3 veya 4 gibi hatırlıyorum. En son cogunluk.m4v filmini açamıyordu mesela.. 1080 filmlerde herhangi bir takılma falan d göremedim.

Başka bir konuda ezcool alan kullanıcı hdmi ile sadece 2 kanal ses alabildiğini belirtmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

ürün electroworld de 85 tl almak istiyorum fakat detaylı resimlere ulaşamadım acaba kullananlardan bir kaç foto rica edebilirmiyim altyazı görünümü menü içeriği vs ayrıca ürünü alsam son yazılımlamı gelir yoksa elle kendimmi yüklemem lazım

öncelikle size teşekkür ederim. 3 gün önce tesadüfen bu modeli incelemeye başladım hakkında yazılan forumları okuduktan sonra almaya karar verdim. electroworldu aradım ve maslak mağazalarının stoğunda az miktarda olduğunu söylediler.fiyatı 100 TL idi. fakat mağaza 21.00 da kapanmış.neyse yarın giderim diye düşündüm fakat dünde forum istanbula gidince saturne bakmadan almayım dedim, saturnde de bişey bulamadım.12.43 de forumda sizin yazdıklarınızı görünce hemen evden çıktım ve 13.28 de 85 TL na almıştım r6b yi.mağazada baktığımda darkların arasında 1 tane kutu vardı ve hemen aldım elime, hatta görevli ben bitti sanıyordum onu nerden buldunuz diye sordu ve şaşırdı.sanırım maslak mağazasında stok tükendi ama almaya gidecek varsa telefondan bilgi almadan boşuna gitmesin bence.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/egreat-r6b-full-hd-medya-oynatici.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue legend -- 5 Ocak 2012; 15:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.Öncelikle kusura bakmayın 5 sayfa ezcool hd box sayfasını okuyup geldim 27 sayfa daha gözüm yemedi..Benim ses ile ilgili bir sorum olacak.Ezcool hd box'ta görüntüyü hdmı ile tv ye iletirken aynı anda 5.1/7.1 ses gönderilemiyormuş.Cihazdan 5.1/7.1 ses almak için görüntüyü hdmı dan gönderiyorsunuz,sesi ise optik çıkıştan dijital ses çözebilen bir ses sistemi aracılığıyla dts olarak alabiliyorsunuz.Bu durumda ses sisteminizin dijital olması yani optik çıkışlara sahip olması gerekli..

Benim ses sistemim analog bir sistem olduğu için ezcool hd box aldığımda dts ses için birde birsürü para verip dijtital ses çözebilen bir ses sistemi almam gerekecek.Acaba bu durum egreat-r6b de nasıl işliyor? Bana anlayacağım şekilde bilen bir arkadaşımız izah ederse çok memnun olurum.

Ses konusu dışında bu cihaz ile ilgili altyazılarında ya da 720p&1080p oynatımında herhangi bir sorun ya da bilmem gereken bir şey var mıdır?

Son olarak aslında hepsiburada dan 50 tl hediye çekim var ve bu media player işini ordan halletmeyi düşünüyordum ama orda da egreat yok..Alternatif olarak ezcool hd box ve dark cinemaniaxs var.Acaba ben bu iki alternatif ürünü de sayarsak 3 mediaplayer dan hangisini almalıyım? Ses çözme konusunu göz önüne alalım ama lütfen.Bu çözme işi 3 üründe de aynı mı acaba yoksa farklı mı?

Teşekkürler.

Arkadaşlar cevap yok mu bu kadar kullanıcısı var bu cihazın hiç mi başlığı takip eden yok?

hdmi çıkışından sesi pcm (2 kanal), lpcm-multi channel (5.1 çözülmüş) veya raw (dijital) olarak iletebiliyor.

Altyazı veya oynatımda da şimdiye kadar 2000'den fazla film denemişimdir, açamadığı film sayısı 3 veya 4 gibi hatırlıyorum. En son cogunluk.m4v filmini açamıyordu mesela.. 1080 filmlerde herhangi bir takılma falan d göremedim.

Başka bir konuda ezcool alan kullanıcı hdmi ile sadece 2 kanal ses alabildiğini belirtmişti.

Teşekkürler ama biraz geç oldu..Dark cinemaniaxs aldım.

• eve gelir gelmez kurdum cihazı ve benim en çok merak ettiğim şey olan 3D film izlemeye başladım ve çok keyifliymiş gerçekten. egreat r6b ye gelince gerçekten görünüş ve kalite olarak güzel geldi bana. ama şunu belirteyim kullandığım ilk media player bu. kumanda konusunda çok endişem vardı ama ben şanslı olanlardanım galiba benim kumandam da problem yok, yalnız mute tuşu çalışmıyor. bunun dışında herşeyiyle çok güzel geldi ve benim için tek gerekliliği olan 3D film izlettirmesi vazifesini yerine getirmesini sağladı.
  • Bugün Astoria Elektro World den aldım. Fiyat çok cazipti 84 tl ..
  • Selamlar,
    Bu cihazda jukebox varmidir? Popcorn jukebox yuklemek , her film yukledigimde ayrica afişleri Update etmek için epey uğraşmıştım. Sonra wd live alinca , rahat etmiştim. Cihaz film dosyaları icinde bulunan afişleri sıralayıp , üstlerinden oynatim yapabiliyorsa satın alacağım.
  • selam arkadaslar,

72 ekran sony trinitron tvim, laptopum var. filmleri laptoptan izlemektan veya dvd ye yazıp oradan sorunlu olarak izlemekten sıkıldım (minton marka iğrenç dvd playerımı en sonunda kırdım attım)
    laptoptan tvye ancak s-video ile bağlantı yapabiliyorum. ancak çok kötü bir bağlantı çeşidi ne yazıkki.

neyse, aylardır aklımda bir media player almak vardı. forumlara ara sıra bakıyor. ama her cihaz hakkındaki olumsuzluklar ile alma isteğimi erteliyordum.

dün evimin yakınındaki kartal ew ye gittim. gezerken, ayaklarım media player bölümüne gitti. Dark HD Mini Box, wdnin bir ürünü, egreat 4a ve egreat r6b vardı. r6b nin fiyatını 99 dan elle yazarak 84.90 olarak değiştirmişlerdi. cihazı internette çok araştırmadığım için almadım. foruma bakmadan, internet fiyatını incelemeden hiçbirşey almam

eve gelip kadim forumuma baktım. ilk defa bir cihaz hakkında bu kadar az eleştiri vardı. bazı arkadaşlar ew lerde olmadığını yazmışlar. şüpheye düştüm. kutulu ürün var mıydı? sadece teşhire mi baktım?
    sabahı zor ettim, alarmımı 10a kurdum

sabah kalkıp kızımı da alıp ew ye gittim.

pazarları 11 de açılıyormuş bekle, bekle...

11 de içeri girdim. en az 8 kutulu ürün vardı. hemen aldım.

yanına da logitech z-313 aldım. ikisi de f/p si yüksek ürünler. ses sistemini almakla iyi etmişim. çünkü kodlamaya göre bazı filmlerin sesleri kısık olarak geliyor. tvnin hoparlörü yetersiz kaldı.

benim kablo dolu bir çantam var. scartlar. kompositeler.
    çantamdan birşeyler uydurdum hemen...

kutuda bağlantı ile ilgili birşey çıkmıyor. almanız lazım...

4 film ziledim. problem yok. gayet güzel...

şimdi ustalara sorum var. cihaz üzerindeki fwyi değiştirsem mi? kendi sitesinde yeni birşey yok. şikayetim de yok. bi faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 8 Ocak 2012; 19:00:20 >

• r6b için bu fw işini bende merak ediyorum. içindeki sürümün hiç sıkıntısı yok, herşeyi açıyor. sürümü yenilemek iyimi olur kötümü? birde nereden sürüm yenileyebiliyoruz? (hangi siteden)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Kumada kodları nedir acaba?

quatroxx, umarım bu işinizi görür.

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.