Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTD1073 işlemcili cihazlar piyasaya 2009'dan itibaren çıkmaya başladı , R6B'nin kullandığı RTD1055 ise 2011.
    PS3' e göre bilmem de , eski RTD1073 işlemci kullanan Dark , forex , iomege , smartmedia vb... playerlere göre daha kaliteli ve keskin görüntü sunuyor.
    Daha hızlı , daha ucuz , daha az ısınıyor ( hatta hiç ısınmıyor desek yanlış olmaz )

Tek dezavantajı , network yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobombenim -- 5 Ekim 2011; 12:17:22 >
  • Selamlar. 2 hafta önce electroworld via/port mağazasından bu cihazı aldım. harici disk taramasını yaparken sürekli "boş alana ihtiyaç var.20 mb " gibi bi şey çıkartıyor. bu problemle karşılaşan oldu mu? çözüm konusunuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır? şimdiden teşekkürler.

cihazın fw versiyonu 1.0.1.10.
    denediğim harici diskler toshiba 500gb 3,5" ve 8gb kingston usb flash bellek. ikisinde de aynı problem çıkıyor..
  • sayın popcornhour kumandanın kod numarası var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

sayın popcornhour kumandanın kod numarası var mı acaba ?

Eski sayfaların birinde vermiştim , bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

Scart ile bağlamaz iseniz oldukça tatminkar sonuçlar alabilirsiniz.
    Scart ile de tV'den tv'ye göre değişir.
    En azından 1073 çipli ve 400Mhz'lik cihazlardan daha kaliteli görüntü verdiği kesin.

Scart dışında nasıl bağlanabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslane5

quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

tüplü tv'de performansı nasıl arkadaşlar, görüntü dark movix'teki gibi bozuluyor mu tüplüye takınca?

Bende aynı şeyi merak ediyorum. Cihazı tüplü tv de, playvision ve logitech x530 ile kullanmayı düşünüyorumda..

Bende sizler gibi tereddüt etmiştim almadan önce. Forumda tüplü tv'de kullanan bir kaç arkadaşın yorumunu okuduktan sonra almaya karar vermiştim.
    Cihazı alalı bir hafta oldu. Regal72 ekran tüplü tv'im var, onda kullanıyorum.
    Composite bağlantı şekliyle görüntüyü alıyorum. Düşündüğümden çok daha net bir görüntü aldım.
    Cihazın özelliklerini anlatmama gerek yok zaten. Fiyat/Performans olarak değerlendirilirse gayet tatmin edici bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

sayın popcornhour kumandanın kod numarası var mı acaba ?

Eski sayfaların birinde vermiştim , bir bak istersen.

teşekkür ederim ama resim internetten silinmiş ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 5 Ekim 2011; 21:54:24 >
  • Bende bu cihazdan var 3D Half SBS yada Full SBS bir filmi altyazılı nasıl izleriz?
  • Mkvmerge ile altyazıyi filmin içine gomebilirsin. Ondan önce 3dsubtitler ile psg formatına çevirebilirsin.
  • slow motion ne zaman çalışacak bir fikri olan var mı?
  • çalışıyor ama sadece büyük kumanda da ...
  • quote:

çalışıyor ama sadece büyük kumanda da ...

Bu kumandayı nasıl temin edebiliriz.
  • valla ben zamanında sancak bilgisayar'dan 20 liraya almıştım.
    www.hdtech.com.tr adresinden telefon ile ulaşabilirsin.
  • Kullanışlı ve uygun fiyatlı bir medya player ararken bu cihazı buldum.almadan önce kullanıcılara birkaç sorum olacak;

1.Altyazıları rahat okunabiliyor mu?bilgisayardaki medya okuyucuların gösterdiği gibi düzgün mü?bazı divx cihazlarda altyazıyı okumaya çalışmaktan filmi izleyemiyorsunuz.

2.SD performansı nasıl?

3.bu cihaza 2+1 veya 5+1 bağlanabiliyor mu?

4.Yüksek boyutlu film oynatırken takılma oluyor mu?

5.harici hdd yi kaç tb.kadar destekliyor?

birde bu cihazı en güvenilir nerden satın alabilirim? bimeks,teknosa,vatan da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Kullanışlı ve uygun fiyatlı bir medya player ararken bu cihazı buldum.almadan önce kullanıcılara birkaç sorum olacak;

1.Altyazıları rahat okunabiliyor mu?bilgisayardaki medya okuyucuların gösterdiği gibi düzgün mü?bazı divx cihazlarda altyazıyı okumaya çalışmaktan filmi izleyemiyorsunuz.

2.SD performansı nasıl?

birde bu cihazı en güvenilir nerden satın alabilirim? bimeks,teknosa,vatan da yok.

1. Gayet iyi
    2. Piyasadaki eski 1073 işlemci kullanan birçok cihaza göre çok daha iyi
    3. Bağlarsınız
    4. Piyasadaki eski 1073 işlemci kullanan birçok cihaza göre en az %20 daha hızlı
    5. iki tane 2TB denedik sorun yok.

Retail marketlerde sadece ELECTROWORLD (www.electroworld.com.tr) satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Kullanışlı ve uygun fiyatlı bir medya player ararken bu cihazı buldum.almadan önce kullanıcılara birkaç sorum olacak;

2.SD performansı nasıl?

1. Gayet iyi
    2. Piyasadaki eski 1073 işlemci kullanan birçok cihaza göre çok daha iyi
    3. Bağlarsınız
    4. Piyasadaki eski 1073 işlemci kullanan birçok cihaza göre en az %20 daha hızlı
    5. iki tane 2TB denedik sorun yok.

Retail marketlerde sadece ELECTROWORLD (www.electroworld.com.tr) satıyor.

Ben R6A kullanıyorum ama dediginiz gibi cihaz yavaş biraz yorumlar kumanda sorunu ama bence işlem yavaşlıgı R6B yi ethernet girişli model olarak getirseniz bence alınabilir bi alet .
    Normalde ben dune kullanıcısıyım ama yanında bu cihazlar hiç fena olmuyor zaten fiyat da 10/1 yedek dursun veya yan oda için bile alınası cihazlar

• R6B model cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum harici usb harddisk ile birlikte. Ama nedense bu ay bir sorunla karşılaştım yaklaşık 2 haftadır devam ediyor.
    Cihazı açtığımızda ekrana gelen menülerden ben her zaman sağdaki sarı yerden giriyordum HD içine çünkü birçok klasör var HD içinde diziler filmler klasörler halinde bazılarında resimde var klasör resmi olarak güzel gözüktüğü koymuştum.
    Son zamanlarda artık oradan girdiğimde HD içine ekran bir anda kararıyor hiçbir tuş çalışmıyor kumandada, cihaz kilitleniyor resmen. Kapatıp açtığımda ise menüde en başta olan filmler kısmından HDin içine girebiliyorum ama bu haliyle tüm klasörler otomatik açıldığı için curcuna gibi oluyor, dizi bölümleri filmler karışık halde. Ne olduda böyle oldu hd yi tarattım bilgisayar da bir sorun yok gözüküyor?

Cihaz yazılım bilgisind sistem 1.0.1.10 yazıyor aldığımdan beri hiç FW yüklemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 12 Ekim 2011; 15:52:27 >

• SANCAK Bilgisayarin sitesinde güncel yazılımı indir ve baştan kur derim.
  • quote:

çalışıyor ama sadece büyük kumanda da ...

büyük kumanda ? :)
  • quote:

valla ben zamanında sancak bilgisayar'dan 20 liraya almıştım.
    www.hdtech.com.tr adresinden telefon ile ulaşabilirsin.

büyük kumanda derken popcorn kumandası değil sanırım. ben şu kodları bulabilsem amfinin kumandasına tanıtmayı deneyeceğim. popcornhour un kodlar için yüklediği resim silinmiş elinde olan varsa yazabilir mi yada sayın popcornhour bir daha verebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.