Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kim o

Eg-R6B de HMP300 deki gibi filmlerin üzerine gelince ön izleme yaptırıyormu yan pencerede ?

evet yapabiliyor.

ama bence gereksiz bir özellik
    listede filmlere bakmak için gezerken habire
    solda filmleri başlatmaya çalışıyor.
    bir süre sonra cansıkıcı hal alıyor..
    boşu boşuna bir özellik bence.......
  • o kadar çok kasılıyor demekki yanda küçük pencerede ön izlemeyi açarken gecikme oluyor yani menüde ön izlemeli gezerken ?
  • quote:

o kadar çok kasılıyor demekki yanda küçük pencerede ön izlemeyi açarken gecikme oluyor yani menüde ön izlemeli gezerken ?

ÇOK
    kelimesi göreceli kavram. ama bence cok değil.
    sadece kumada da gecikme yaşatacak kadar diyelim.
  • Diğer forumda da yazdım aynen yapıştırıyorum:

Adamlar 99-TL'ye her şeyi kütür kütür oynatan ve de süper hızlı ve özellikli media player satıyorlar bazıları hala yok şöyle yok böyle, paramızı sokağa atmayalım vs. şeklinde yazıyorlar. Gidin bakın o dandirik DVD playerlar bile hala 100-TL civarında satılıyor. Bunların kaçında güzel HDMI çıkış, 1080P görüntü, altyazı ayarı, hard disk bağlayabilme özellikleri var ki? Daha neyin hesabını yapıyorlar anlayamıyorum... Ha internet bağlantısı yapıcam vs. diyorsanız 200-TL üzerindeki cihazlara bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erergin

Diğer forumda da yazdım aynen yapıştırıyorum:

Adamlar 99-TL'ye her şeyi kütür kütür oynatan ve de süper hızlı ve özellikli media player satıyorlar bazıları hala yok şöyle yok böyle, paramızı sokağa atmayalım vs. şeklinde yazıyorlar. Gidin bakın o dandirik DVD playerlar bile hala 100-TL civarında satılıyor. Bunların kaçında güzel HDMI çıkış, 1080P görüntü, altyazı ayarı, hard disk bağlayabilme özellikleri var ki? Daha neyin hesabını yapıyorlar anlayamıyorum... Ha internet bağlantısı yapıcam vs. diyorsanız 200-TL üzerindeki cihazlara bakın...

Bunu isteyenlerle , şahin fiyatına ferrari satın almak istiyenler aynı kişiler.
    Olsada binsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 5 Ağustos 2011; 14:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.M.E.R

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: A.M.E.R

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER, çıkınca bu egreat ın işi bitti.

Neden ölsünki .Anlamadım.
    Her ikiside aynı işlemciyi kullanıyor.

Perfomans olarak her ikiside aynı.
    Hatta menülerine falan da bakarsan %90 aynı mantık dır.
    sadece rengi varsa o farklıdır.

Birtek farkı sd kart okuyucu.
    Bu öldrecekse egreat ı hiç yaşamasın.....

Arıza oranlarına bak, yazılımına bak, marka bilinirliligine bak anlarsın belki.

A.M.E.R ne kadar çok şey biliyormuşsun sen , arıza oranları filan
    Arıza oranlarını nerden biliyorsun ?
    Ben sana söyliyeyim arıza oranını ( %1 )
    Philipsin , Egreat R6B'yi öldürdüğü filan yok.
    Olsa olsa RB'nin plastik kasalı benzer bir kopyası olur.
    Philips daha yeni çıkardı 1055 işlemcili cihazı.
    Egreat R6B ise 9-10 aydır piyasada.
    Ha bu arada philips'te türkçeyi , türkmence yapmışlar.
    Philips işte , dünya devi
    Öldürse Öldürse senin süper ötesi Darkını ve onun gibi eski 1073 işlemci kullanan diğer realtekleri öldürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 5 Ağustos 2011; 14:15:49 >

• quote:

iki ay sonra HMP5000 çıkınca ne olacak esas...

Çıkmaz , sebebi de yeni çıkacak Realtek işlemcili cihazları ilk yapanlar Egreat . Ac.Ryan tarzı sadece medya player üzerine çalışan firmalardır.
    Eğer yeni cihazlar başarılı olursa , philips-asus gibi global firmalar ve oem çin mallarını ülkemize getirip kendi markası ile satanlar yukarıdaki firmaları aylar sonra takip ederler. Ancak Egreat ve AC.Ryan gibi firmalar daha yeni cihazları tekrar piyasaya sürer ve bu tavşan kaç - tazı koş gibi sürekli devam eder

• Birebir bluray M2ts formatli filmleri oynatmada(alt yazi,Ses,menulu oynatma) bir sorun varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

Birebir bluray M2ts formatli filmleri oynatmada(alt yazi,Ses,menulu oynatma) bir sorun varmi ?

Sorun olmadı benim şimdiye kadar.
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar

Dün Samsung center'dan Samsung UN40D5003 Led tv yi aldım. Biliyorsunuzdur bu tvde video oynatma özelliği yok. Bu yüzden video oynatıcı bir alet almayı düşünüyorum.
    Hem forumda hem de Electroworld kataloğunda bu ürünü gördüm.

Ürün hakkında bir kaç sorum var:

1.Cihaz her türlü harddisk uzantıları (nfts fat32) okuyabiliyor mu?
    2.Cihazı tv ye bağlamak için hangi kabloyu önerirsiniz, kutusundan bağlantı kablosu çıkıyor mu?
    3.Cihazın tv yi bozmasından korkuyorum, böyle bişey söz konusu olabilir mi, ayrıca bu şekilde bir bozulma tv'nin garanti kapsamına girer mi?

Kısaca ürünü öneriyor musunuz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

Birebir bluray M2ts formatli filmleri oynatmada(alt yazi,Ses,menulu oynatma) bir sorun varmi ?

Sorun olmadı benim şimdiye kadar.

O zaman ürünü almak icin hiç bir engel yok nerden satin alabilirim teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kihin_leys

Öncelikle Merhaba arkadaşlar

Dün Samsung center'dan Samsung UN40D5003 Led tv yi aldım. Biliyorsunuzdur bu tvde video oynatma özelliği yok. Bu yüzden video oynatıcı bir alet almayı düşünüyorum.

2.Cihazı tv ye bağlamak için hangi kabloyu önerirsiniz, kutusundan bağlantı kablosu çıkıyor mu?
    3.Cihazın tv yi bozmasından korkuyorum, böyle bişey söz konusu olabilir mi, ayrıca bu şekilde bir bozulma tv'nin garanti kapsamına girer mi?

"Ürün tv'yi bozar mı?"
    İnan 40 yıl düşünsem böyle bir soru aklıma gelmezdi.Acaba çevrenizde birinin başına böyle birşey mi geldi de siz böyle bir soru sorma gereksinimi duydunuz açıkçası bunu merak ettim.

TV niz hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.NTFS ve FAT32 yi okuyabiliyor.Kutusundan kablo çıkmıyor hatta ve hatta kumanda pilsiz geliyor ne kadar saçma değil mi?:)
    HDMI 1.3 olan herhangi bir kabloyu alabilirsiniz.Yeterki 1.3 sertifikası olsunHangisi ucuzsa onu alın.Pek birşey farketmiyor.Cihazı ben 3 gündü kullanıyorum.Ve gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

"Ürün tv'yi bozar mı?"
    İnan 40 yıl düşünsem böyle bir soru aklıma gelmezdi.Acaba çevrenizde birinin başına böyle birşey mi geldi de siz böyle bir soru sorma gereksinimi duydunuz açıkçası bunu merak ettim.

TV niz hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.NTFS ve FAT32 yi okuyabiliyor.Kutusundan kablo çıkmıyor hatta ve hatta kumanda pilsiz geliyor ne kadar saçma değil mi?:)
    HDMI 1.3 olan herhangi bir kabloyu alabilirsiniz.Yeterki 1.3 sertifikası olsunHangisi ucuzsa onu alın.Pek birşey farketmiyor.Cihazı ben 3 gündü kullanıyorum.Ve gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Bozulma konusu şurdan aklıma geldi. Tv yi eve kurmaya gelen yetkililer benim normalde kullanmış olduğum 'âdi' scart kablosu için; altın uçlu scart kablosu kullanmalısınız dediler. Kullanmış olduğunuz bu kablo tv yi bozar, hem de bu bozulma yetersiz kablo kullanımından olduğundan garanti kapsamına girmez dediler. Benim kablom da gerçekten kötüydü küçük bi harekette görüntü tamamen gidiyordu. Nitekim altın uçlu scart kabloyu satın aldım.
    Bu olay gibi, cihaz dan dolayı tv'nin zarar görmesi söz konusu olur mu diye düşündüm.

Yarın eğer Ew'de kaldıysa almayı düşünüyorum ürünü.Hayırlısı bakalım.

• Anladım sevgili dostum.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Memnun kalacağından eminim.Takıldığın birşey olursa buradan sorarsın.

Bu arada ben EYEQ marka HDMI kullanıyorum.Aklında bulunsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

"Ürün tv'yi bozar mı?"

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Bozulma konusu şurdan aklıma geldi. Tv yi eve kurmaya gelen yetkililer benim normalde kullanmış olduğum 'âdi' scart kablosu için; altın uçlu scart kablosu kullanmalısınız dediler. Kullanmış olduğunuz bu kablo tv yi bozar, hem de bu bozulma yetersiz kablo kullanımından olduğundan garanti kapsamına girmez dediler. Benim kablom da gerçekten kötüydü küçük bi harekette görüntü tamamen gidiyordu. Nitekim altın uçlu scart kabloyu satın aldım.
    Bu olay gibi, cihaz dan dolayı tv'nin zarar görmesi söz konusu olur mu diye düşündüm.

Yarın eğer Ew'de kaldıysa almayı düşünüyorum ürünü.Hayırlısı bakalım.

Elektronikten anlayan biri olarak scart kablosunun televizyonu bozma ihtimalinin olmadığını söyleyebilirim.

inanın altın uç v.s hikaye...

gözünüzü korkutarak size kablo satmış olmasınlar!

size sattıkları altın uçlu dedikleri kablo çin malı mı?

kabloyu kaça sattılar?

• Bir sorunum var.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben egreat alırken 2 tane almıştım.Bir kuzenime bir bana.Avi formatında bir video yükledim her iki makineye de.Kuzenimin makinesi çalıştırırken bendeki egreat filmi hiç görmedi bile.Dosya yöneticisinden girdiğimde filmin bulunduğu klasör içi boş olarak görünüyor.

Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

realtek yeni işlemcili philips çıkmaz önce diğer markalar piyasaya sürer diyenler için geliyor

http://shop.conrad-uk.com/multimedia/tv-and-video/players-and-recorders/tv-media-player/347552.html
    http://www.select2gether.com/philips-hmp5000-media-box
    http://www.voelkner.de/products/220145/Philips-Hmp5000-Media-Box.html
    http://www.geizkragen.de/preisvergleich/tv-und-dvd/dvd-recorder/philips/philips-hmp5000/654051.html
    http://de.shopping.com/philips-philips-hmp5000-media-box/info

Neymiş bunun işlemcisi ?

HMP5000 Avrupa da satışa çıkmış ama iboum da henüz inceleme kaydı girmemişler.. Yakında eklerlerse işlemcisini öğreniriz..
    Ya da yabancı forumlar da belki bir bilgiye rastlarsam yazarım buraya..
    Özelliklerine bakınca blu-ray iso oynatmıyor sanırım.. daha çok yeni bir ürün satın alanların yorumları yakında piyasaya çıkar..
    Henüz satışa çıkmamış HMP7000 de; gigabit Lan desteği olduğu bilgilerine rastlamıştım.. Büyük ihtimal chipseti > Realtel 1185 işlemci olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Ağustos 2011; 23:43:31 >

• Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 1 ay önce Samsung d5800 led tv aldım. Doğal olarak hemen bir media palyer alarak 720p, 1080p filmleri izlemek istedim. İlk olarak Asus-Mini Oplay mp aldım fakat altyazılarda sorun çıkardı. Bilgisayarda çalışan altyazılar özellikle 1080p filmlerde tv'de çalışmadı. Daha sonra Egreat EG R6b aldım. Fakat o da sorun çıkardı. Sorun ne olabilir, ve nasıl çözerim?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.