Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı almaya karar verdim,Panpa gökdoğana inat

dark satıcısı bu kadar karalamaya çalışıyosa bu cihazı iyidir

ama 99 luk e.w. kampanyası bekliyom.

hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 9 Temmuz 2011; 9:38:44 >
  • enterge , fiyatına göre iyi desek cihaza haksızlık etmiş oluruz
    Abisi M34A WD Killer'di bu ise ortada ne WD ne Dark ne Forex ne de başka birşey bıraktı , R6B oldu seri katil.
    Gerçi kendisini de yok etmek üzere ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Temmuz 2011; 11:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour
    enterge , fiyatına göre iyi desek cihaza haksızlık etmiş oluruz
    Abisi M34A WD Killer'di bu ise ortada ne WD ne Dark ne Forex ne de başka birşey bıraktı , R6B oldu seri katil.

Cihaz güzel ama WD Killer olmaktan çok çok uzak. Hem WD TV Live hem de Egreat R6B'ye sahip biri olarak söylüyorum ki WD TV Live'ın pratikliği, menü hızı ve geçişlerine sahip olması için kırk fırın ekmek yemesi lazım cihazın. Ama yine de fiyatına göre güzel bir cihaz ama kampanyasız satılıyor olsa WD TV Live'ı tercih ederdim. WD TV Live'ın official firmware'leri ile dahi cihaz çok çok fonksiyonel, çok çok hızlı, kumanda çok daha pratik ve hassas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: enterge

Bu cihazı almaya karar verdim,Panpa gökdoğana inat

dark satıcısı bu kadar karalamaya çalışıyosa bu cihazı iyidir

ama 99 luk e.w. kampanyası bekliyom.

hayırlı olsun.

yahu kardeş profile baktım senden 4 yaşda büyük gibiyim bu gerçi önemli değil ama şimdi kırıcı bir şey yazsam ayıp olacak Allah adına senin bir tanıgın varsa izmirde buyursun gelsin bana ben satıcımıyım evde oturan emeklimiyim görsün ama Allah adını verdim içime oturuyor iftira, ben hiç bir yerde karalamadım Alah adına kuran adınai peygamber adına, bana iftira atmayınız, dine inanmıyorsanız ahlak adına, doğruluk adına, seviye saygı adına bana iftira atmayınız.

ben satıcı değilim.

Kusura bakma aga ama burada başka cihazların reklamını yapınca seni satıcı sandım.
    niye insanlara son derece ekonomik fiyatlara güzel şeyler veren bu cihazı ve markayı baltalamaya çalışıyon onu anlamadım ben kusura bakma.

• quote:

enterge , fiyatına göre iyi desek cihaza haksızlık etmiş oluruz

Sayın popcornhour, Yaklaşık 2 ay önce aldım ben bu cihazı, çok memnunum performansından.Ancak geçtiğimz hafta başıma gelen bir sorunu size sormak istiyorum.

İki adet Hard disk bağlı ve bu şekilde sorunsuz kullandım aldığımdan beri.Bir gün açtığımda ekranda ''alan dışı ''uyarısı ile karşılaştım.

Rca çıışndan bağlayarak baktım cihaz çalışıyor ancak HDMI dan açınca ekranda ''alan dışı '' yazıyor.Bende son versiyona güncelledim.Düzeldi, fakat sonra aynı hata defalarca oldu.Bende sadece bir adet hard disk bağlayarak kullandım,bir daha sorun olmadı ama zaten aldığımdan beri iki hard disk bağlıydı ve bu sorun olmamıştı,o yüzden anlamasamda bu şekilde tek hard disk kullanıyorum.
    Bu konuda bir bigi veya tecrübeniz varmı acaba ?

Birde bugün bir film açtım desteklenmeyen GMC yazısı belirdi,çok önemli değil,sadece merak ettim.Asıl sorunum ilk yazdığım.Bunların dışında nazar değmesin bir sorunum yok ve gayet memnunum.

Teşekkürler.

• electro world de fiyatı şuan 99 tl mi ?
  • MemphisMafia , disklerin usb bağlantılarını değiştirip öyle bir denermisin.
    Diskle alakalı olası bir sorunu ancak böyle çözebilirsin.
    olmadı diskleri tek tek dene , işin ilginç yanı ''alan dışı'' uyarısını şimdiye kadar hiç görmedim
    GMC hatası da büyük olasılıkla uyumsuz profil yapısından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

electro world de fiyatı şuan 99 tl mi ?

109 olması lazım ama emin değilim.
    Ama tahminime göre bu cihaza son 1 defa daha 99tl kampanya yapabilirler , zira stokları tükenmek üzere.
  • Gökdoğan amca görmediğin ve kullanmadığın egreat için atıp tutuyorsun ama üreticisi belli olmayan fason ve oem o bahsi geçen markayı övüp duruyorsun.
    ilk zamanlar seni o markanın bir çalışanı zannetmiştim ama görünüyor ki öyle değilsin.
    Ancak bence sen en kısa sürede bir doktora görün derim.
    Bu topiği esir almaya hakkın yok. Bak ne güzel kendine bir topic açmışsın , oralarda güzel güzel takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 11 Temmuz 2011; 9:38:42 >
  • Bende Egreat'i eleştirmek diğer markaları övmek içi buraya niçin takılıyorlar anlamış değilim ..Çoğu da Egreat kullanmayan kişiler..
  • Bende çözemedim , kuyuya o meşhur taşı atan o olmasın
  • Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama altyazılarla ilgili bir sıkıntım var.

Şöyle ki;

Eğer flimin içine gömülü bir altyazı varsa ( bazı flimlerin içinde ingilizce ve almanca gibi diller olabiliyor) internetten indirip flimle aynı klasöre attığım altyazıları cihaz görmüyor.

Not: Sorun güncelleme yapmama rağmen çözülmedi.

Bunun bir çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yukarı da bahsettiğim sorun dışında da kumandasındaki tuşarın küçüklüğü dışında gerçekten güzel ve kullanışlı bir cihaz.
  • zekai göstermesi gerekiyor.
    gömülü olanları seçenekli dil olarak gösterirken ( ing.alm.turk) haricileri ise subtitle1 , subtitle2 olarak gösteriyor.
    şahsen ben o şekilde seyrediyorum ve herhangibir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Ben de bu cihazı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama altyazılarla ilgili bir sıkıntım var.

Şöyle ki;

Eğer flimin içine gömülü bir altyazı varsa ( bazı flimlerin içinde ingilizce ve almanca gibi diller olabiliyor) internetten indirip flimle aynı klasöre attığım altyazıları cihaz görmüyor.

Not: Sorun güncelleme yapmama rağmen çözülmedi.

Bunun bir çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yukarı da bahsettiğim sorun dışında da kumandasındaki tuşarın küçüklüğü dışında gerçekten güzel ve kullanışlı bir cihaz.

filmle aynı klasördeyse ve ismi de aynıysa uzantısına dikkat edin. film açıldığında subtitle tuşuna basınca external sub gibi bir yazı geliyor o seçenek sizin eklediğiniz altyazı

• quote:

MemphisMafia , disklerin usb bağlantılarını değiştirip öyle bir denermisin.
    Diskle alakalı olası bir sorunu ancak böyle çözebilirsin.
    olmadı diskleri tek tek dene , işin ilginç yanı ''alan dışı'' uyarısını şimdiye kadar hiç görmedim
    GMC hatası da büyük olasılıkla uyumsuz profil yapısından kaynaklanıyor.

Şu an için sorun gözükmüyor eğer tekrar aynı hata ile karşılaşırsam dediğiniz gibi yapar bakarım.

Teşekkürler.

• bu cihazda alt yazı boyutunu ve rengini değiştirme özelliği mevcuttu değil mi ?
  • evet her iki özellikte değiştirilebiliyor ayrıca altyazıyı ekranda kaydırma yapabiliyorsunuz ve zaman ayarlaması da yapabiliyorsunuz.
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba,
    cihazı 3 aydır kullanıyorum gayet memnun bir şekilde,
    lakin şu an için şöyle bir sorun var,

bazı filmleri seçtiğimde cihaz kendini restart ediyor hard disk tekrar okunuyor yine seçersem yine aynı şeyi yapıyor?
    bir sezonluk dizinin 1.2.3. bölümünü izliyorum 4. bölümde hoppa restart.

bi yardım lütfen.
  • 4. bölüm sorunlu olmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.