Şimdi Ara

[color=#990000][b]ACİL YARDIM ! WAVE 525 USB TAKILI OLMADIGI HALDE KENDINI TAKILI SANIYOr [/b][/colo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 kez okunmuş 0 cevap verilmiş bune ?!?!?!

Aynı sorunu daha önceden yaşamıştım , hard format attım ve düzeldi üzerine gitmedim şimdi tekrardan aynı sorun başladı artık işlemciye daha çok yükleniyor %1-2 lerdeyken %25-25 arası olmaya başladı artık resmen telefonu kullanmak çile acil yardımlarını bekliyorum , teşekkürler.

[color=#990000][b]ACİL YARDIM ! WAVE 525 USB TAKILI OLMADIGI HALDE KENDINI TAKILI SANIYOr [/b][/colo

başka gereken ss varsa koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 21 Haziran 2012; 14:27:04 >

• Dostum CPU'ya yük binmesi arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanır,belli ki seninde arka planda bilmediğin birşey çalışıyor.Hard format telefonu sıfırladığından tek çözüm.Hard formattan sonra da telefonuna yüklediklerine dikkat etmen gerekir.Bunların dışında telefonuna en güncel rom kurmanda daha hatasız bir işletim sistemi kullanacağından iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 22 Haziran 2012; 18:09:50 >
  • 2 kez hard format attım.

1.de cpu yüklenme %10 civarında azaldı.

2.de bir değişiklik yok.

şimdi bir daha deneyeceğim.
  • bence bir temas sorunu varki telefon kendini bilgisayara takılı sanıyor. ( telefona 5-6 kere format attım) bu yoldan giderek şarj cihazını ucuyla telefondaki çıkışa baskı uyguladım ve yük durumu %5 ile %9 arasına düştü ama bir sorun daha var KİLİDİ TELEFON KENDİSİ AÇMAYA başladı sorunlar bir bitmek bilmiyor.
  • Sorun kendilğinden çözüldü.
  • UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.