Şimdi Ara

99 TL DEĞERİNDE BELKIN NOTEBOOK ÇANTASI 39,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -parantez

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: -parantez

Bende targus siparişini iptal edince çanta arayışına girmiştim. Media markt da case logicler hoşuma gitmişti. Fakat, sonradan alıcı gözüyle begenmedim. vatanda gezerken şansıma adept marka sırt çantasına rastladım. Ve hmn aldım 64 tl ye. Çok kaliteliydi ve 150 200 liralık çantalara taş çıkartır. Herhalde depo köşesinde kalnıştı. Çünkü raf düzenlemesi yapıyorlardı. Arkadaşada alacaktım. Stok kontrolü yaptırdım. İnternette aradık. Bulamadık.

Bu çanta nasıl biraz dar gibi sadece lap top sığar herhalde..

Bu sana yaramaz. Onun için haber vermedim.

DOSTUM BENDE N56VZ İÇİN ALMAK İSTİYORUM NE DERSN bu çanta için?

• markafoni kampanyası bitmiş sanırım
  • markafon ile bende aldim 2 tane almak isteyen olursa birini verebilirim (35TL)
  • Goldan geçtim havale ile sipariş henüz havale yapmadım aslında çok ihtiyacım yok targus çantam var ama buda hoşuma gitti düşüncem kullanan arkadaşlara bişey sorayım laptop koymadan içine bi kaç kitap bi defter falan atsak yüksek lisans için bunun için asıl almak istiyorum okul bitincede laptop için kullanırım nasıl olur kullanışlı olurmu?
  • Çanta ile ilgili yeni bir link. Burada satış devam ediyor. Ancak sadece tek çekim var. Artısı kargonun bedava olması.

http://www.aritmetikteknoloji.com/urun/belkin-f8n116-notebook-cantasi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Goldan geçtim havale ile sipariş henüz havale yapmadım aslında çok ihtiyacım yok targus çantam var ama buda hoşuma gitti düşüncem kullanan arkadaşlara bişey sorayım laptop koymadan içine bi kaç kitap bi defter falan atsak yüksek lisans için bunun için asıl almak istiyorum okul bitincede laptop için kullanırım nasıl olur kullanışlı olurmu?

Ben de aynı şekilde düşündüğüm için aldım hiç çantam yoktu kitap taşımak için.Ilk sayfadaki videoda eleman baya kitap not doldurdu bana mısın demedi çanta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markafoni kampanyası bitmiş
  • Evet o videoyu bende izledim işimi görür o yüzden geçtim havaleyi aynı gün kargo diyor bakalım göndereceklermi?
  • birçok yerde çantanın fiyatı 40 tl olduğuna göre malın ederi bu kadar.
  • quote:

Evet o videoyu bende izledim işimi görür o yüzden geçtim havaleyi aynı gün kargo diyor bakalım göndereceklermi?

Onay verildi mi size havaleyi sabah yaptım hala ödemenizin onayı bekleniyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

Evet o videoyu bende izledim işimi görür o yüzden geçtim havaleyi aynı gün kargo diyor bakalım göndereceklermi?

Onay verildi mi size havaleyi sabah yaptım hala ödemenizin onayı bekleniyor diyor.

Bende bakıyorum 2 saatten fazla oldu yapalı hala bekleniyor yazıyor anlamadım bakalım bekleyip görücez...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

quote:

Bende bakıyorum 2 saatten fazla oldu yapalı hala bekleniyor yazıyor anlamadım bakalım bekleyip görücez...

Havaleyi geçtim hala onay bekliyor dediğimde şöyle bir mesaj yollamıştı müşteri hizmetleri

Değerli Müşterimiz,

Siparişiniz ile ilgili olarak, havale dekontunuzu callcenter@gold.com.tr adresine e-posta ile yollamanız durumunda siparişiniz onaylanıp ürün çıkışı sağlanacaktır.

Saygılarımızla,
    Gold.com.tr

• Bende mail attım saol bilgi için...
  • quote:

Bende mail attım saol bilgi için...

rica ederim inşallah gün sonuna kadar çıkar kargo

• Bende hızlıal dan siparişimi geçtim. gelince bir değerlendirme yaparım artık.
  • Hızlıal dan sipariş vermiştim. Ürün elime ulaştı. Bence o kadar dar değil. Videodaki gibi pek çok şey sığabilir içine.

Notebook ve Ps3'ü içine koydum çok rahat sığdı. Şehir dışına çıkarken 2 ayrı çanta taşımak yerine ikisini bir araya koyabileceğim.

Ürün kaliteli.
  • bence ihtiyacı olan kaçırmasın, yurtdışında bile bu fiyata yok bu çanta :)
  • Bugün arayıp hala havale onayı bekliyor diye fırca attım müşteri hizmetlerine 1 saat sonra baktım "Siparişiniz Sevk Edilmiştir." yazıyor kargo bilgisi ortada yok neyse hayırlısı bakalım

kalmamış artık

Gold da böyle yazıyor "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir."

http://www.gold.com.tr/U129501/Belkin-F8N116EAKSG-15-6-Notebook-Sirt-cantasi

ama satışı burda devam ediyor...

http://www.hizlial.com/u30.043.8028.0048/belkin-f8n116eaksg-156-core-siyahgri-notebook-sirt-cantasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 12 Mart 2013; 15:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acgforth

Hızlıal dan sipariş vermiştim. Ürün elime ulaştı. Bence o kadar dar değil. Videodaki gibi pek çok şey sığabilir içine.

Notebook ve Ps3'ü içine koydum çok rahat sığdı. Şehir dışına çıkarken 2 ayrı çanta taşımak yerine ikisini bir araya koyabileceğim.

Ürün kaliteli.

Hadi ya ben kuçuk çanta oldugu icin siparis vermistim.3-5 defte koyayim yeter diye. Gecen sene 30 TL ye Case logic laptop sirt cantasi almistim, baya buyuk içi. Memlekete giderken kiyafetlerimi ,laptopu koyup gidiyorum çok hantal duruyor yani kampuse gidince

• Hala kargoya verilmemiş bu Gold'un aynı gün kargo yazısına inanmamak lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.