Şimdi Ara

980Tİ Yerine SLI Veya Cf Yapılmalımıdır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

crossfire kullanmis biri olarak tek kart oneririm uzun uzadiya anlatmaya gerek yok tek kart daha iyidir.fury x'te bellek olayini bi patlatabilselerdi onerirdim ama yapamayacaklar galiba 600 mhz bile gormeyecek o ram o yuzden 980 ti alinir.

600mhz görüldü

Aslında mhz olayına da çok takılmamak lazım.
    Eskiden bh5 modüllü kinston mushkin ramler vardı düşük frekansta çalışmalarına rağmen nice yüksek mhz li bellekleri tokatlıyorlardı.
    Önemli olan işlevi ....

http://wccftech.com/asus-radeon-r9-fury-overclocked-10-ghz-hbm-1400-mhz-gpu-clock-fully-unlocked-fury-features-1-tbs-bandwidth-ln2/

1000 gorulmus de sivi azotla yani manasi yok kullanici icin.sopayi verince cikiyormus demek ki ben hani voltaj mi veremiyorlar kilit mi var diyordum ama cikiyormus deneysel ortamda.fury mimarisinde ram mhz cok farkediyor da ondan dedim.hbm hbm dediler 1000 mhz olan ikincisi olacakmis isin yoksa seneye onu bekle.oyun oynamayi kestim onlar beklesin isim yok her sene bisi mi bekleyecem?

F/P olarak en uygununa karar verilip alınır kendimizi de mahrum etmenin bi manası yok.
    Ama yeni teknolojiler yeni seri kartlar gereksiz pahalı bence...

İşlemci cephesinde de aynı durum devam etmekte.Bayat silikonları ısıtıp ısıtıp veriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.