Şimdi Ara

[SATILDI] 9800X3D + B650M + 32GB DDR5 RAM + 1000W GEN5 POWER + ARCTIC 420MM + 240 SSD KARTSIZ SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] 9800X3D + B650M + 32GB DDR5 RAM + 1000W GEN5 POWER + ARCTIC 420MM + 240 SSD KARTSIZ SİSTEM
    9800X3D BOX (Kutulu): Pazarama, 08.03.2025.

Asus B650M-R: İncehesap, 08.03.2025.

Patriot Viper 6600 MHz CL34 16x2 32 GB RAM: İncehesap, 08.03.2025.

Arctic LFII 420MM ARGB Soğutucu: Jumbum 24.10.2024, kutusu yeni açıldı.

FSP Hydro G PRO Gen5 ATX 3.0 1000W 80+ Gold PSU: 1 yıl GamersArenadan alındı, 1 ay kullanılıp sistem olmadığı için kaldırıldı.

Kodak 240 GB SATA SSD: Sıfır, kapalı kutu, yurtdışı. Sistemle hediyedir.

@HypeMan Muhammed Can hocamdan ödeme alınmıştır, yarın aksilik olmadıkça kargolanacaktır.

[SATILDI] 9800X3D + B650M + 32GB DDR5 RAM + 1000W GEN5 POWER + ARCTIC 420MM + 240 SSD KARTSIZ SİSTEM

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kilis, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• @HypeMan Muhammed Can hocamdan kapora alınmıştır. Alışveriş kısa zaman içerisinde gerçekleşecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Teşekkürler 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Can hocama satılmıştır. Yarın aksilik olmadıkça gün içerisinde kargoya verilecektir. Tekrardan hayırlı olsun :)

• Kargo sorunsuz (ya da başka deyişle kusursuz) ulaştı. Her yönüyle keyifli bir alışverişti. Teşekkürler...

• HypeMan kullanıcısına yanıt
    O keyif ve şeref bana aitti hocam. Her şey için teşekkürler :)

• HypeMan kullanıcısına yanıt
    Hocam o temudan alınan kodak ssdyi kullanmadan elden çıkar derim. Ben 1tblık olanını almıştım, büyük boyutlu dosya yazarken filan 1mb/s hızlara düşüyordu. Harddisk bundan iyidir demiştim. Alınmasını, satılmasını tavsiye etmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efyavas kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam zaten sistemde kullanmayı düşünmüyorum. Esasen diğer parçalar için tercih ettiğim bir ilan oldu

• SSD üzerine ticaret yaptığımız bir ilan değildi. Kaldı ki iki taraf da bilinçli insanlar. 25 tane bu SSD'den sattım, kulağıma tek problem gelmedi. Muhakkak ki denilen sorunlar olabilir, sonuçta üst düzey bir SSD değil. Ama arkadaşın niyetini anlamadım. Ne alıntı yapılabiliyor, ne özel mesaj gidiyor. Bunları yazıp bir de üstüne blok mu attı arkadaş çözemedim. Kendisi ile hiçbir sıkıntım yok, ilk defa görüyorum. Fikirlerini dile getirmesinde problem yok da blok ne alaka onu çözemedim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.