Arkadaşlar başlıkta da belirttim hangisi daha iyi 4850 ve 5750 yi daha önce bir sitede incelemiştim. 5750'nin ısınma ve ses bakımından açık ara farkla daha iyi olduğunu aynı zamanda fps olarak da 4850'den daha iyi olduğunu gördüm. Arkadaşımda 9800gt var ve o karttan gayet memnun olduğunu kesinlikle 256bit bant genişliğinde bir ekran kartı almamı söyledi. Araştırdığımda fiyat/performans açısından da 4850 nin çok iyi olduğu söylenmişti ve 256bit bant genişliği var. Siz olsanız hangisini alırdınız. Bir açıdan ddr3 ve 256bit mi yoksa ddr5 128bit mi daha iyi olduğunu soruyorum. Şimdiden teşşekkürler.
Arkadaşımda 9800gt var ve o karttan gayet memnun olduğunu kesinlikle 256bit bant genişliğinde bir ekran kartı almamı söyledi.
Böyle bir şey yok arkadaşım madem 256bit iyi ise 128bit'lik 40nm kartlar neden 256bit'ler geçiyor ya da aynı performansı veriyor, üstelik düşük güç tüketimi, az ısı ve sessiz çalışma sunuyor, BIT meselesine takılmayın...
Yazdığın 3 kartta en iyisi HD5750 olur 512MB Asus alınır bu kart için daha fazla ödenmez. STOK sorunu var ancak...
128 bit olayına takılmayın bende ilk 5770 kullandım 128 bit olarak 4850 vardı önceden ama ddr5 bellek hızı ve 850 mhzlik gpu su oyunlarda farkını gösterdi 4850 yi ezdi diyebilirim 4850 de 256 bitti mesela o yüzden 128 bit kötü demek yanlış özellikle 57xx serisi için GPU ve ram hızııyla bu açığı çok rahat kapatıyorlar ve şuan 2 tane 5770 kullanıyorum corss olarak çok memnunum
5750 yukarıdaki kartlardan;
- Daha performanslıdır. - Daha düşük nanometre teknlojisi ile üretilmiştir. - Daha az güç tüketir. - Daha az ısınır. - Daha küçüktür - Daha fazla hız aşırtma olur. - DX11 ve SM5 destekler.
256-Bit dediğin şeyde bant genişliği değildir, bant genişliği denilen kavram bit ve ddr'ın çarpımından oluşur. DDR5 128Bit ve DDR3 256Bit kartın bant genişliği ortalama aynıdır, geri kalan etken GPU'dur, 5750'nin GPU'suda diğer kartlardan daha iyidir.
üstadların dedigi gibi 5750 alman dogru secim olur ...
arkadaşım bende bunların arasında 5750 yi öneririm gerekçeleri arkadaşlarımız yazmış.Fakat merak ettiğim bir konu var pcı exp.x16 (2.1) yazıyor bilgilerinde kartın bunu pcı exp.x16 (1.0) lık bir anakarta takarsak ne gibi bir sonuc çıkar ortaya?
Psu? Diğer Sistem Bileşenleri...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme