Halihazırda Bold 9780 modeli kullanıcısıyım. Ekran küçüklüğü ve dokunmatik telefonların internette surf kolaylığı sağlaması dolayısıyla telefonumu değiştirmek istiyorum, fakat qwerty klavyenin yazışmalardaki kolaylığından da vazgeçmem.Özellikle BBM olmak üzere bilimum BlackBerry uygulamalarını da dibine kadar kullandığım için yine BlackBerry cihaz almak istiyorum. Bold 9900 modelini inceledim, cihaz süper şık bir tasarıma sahip. Dokunmatiği de gayet hoş. Fakat gelgelelim ekran yine surf yapmak için çok küçük. Torch modeli aslında benim için çok hoş bir cihaz, fakat kamerası olsun, işletim sistemi olsun, geri kalan teknik özellikler olsun 9780 üzerine dokunmatik ve büyük ekran dışında pek bir artı sunmuyor. Ben de cihazı değiştirdiğime değsin istiyorum. Bundan dolayı Torch'un yenisini beklemeye karar verdim, bahsettiğim modelin teknik özellikleri, fotoğrafları internete düştü mü ? Düştüyse bilgilendirirseniz çok sevinirim. Herkese iyi akşamlar...
Torch'un üst modeli(9860) sırf dokunmatik klavyesi yok ayrıca bi inceleme de işletim sistemi haricinde çok büyük bi fark yok diyordu incelemeyi pm ile atıyorum
9810 High-resolution 640 x 480 (VGA) color display 3.2" (measured diagonally) Transmissive TFT LCD 253 ppi Over 16 million colors Light-sensing, proximity-detecting screen User-selectable font size 9800 High-resolution 480x360 (HVGA) color display 3.2" (measured diagonally) Light-sensing, proximity-detecting screen User-selectable font size
Loads of Memory 9810 8 GB onboard memory 768 MB RAM Expandable memory with support for microSD memory cards up to 32 GB 9800 512 MB onboard memory 4 GB eMMC + 4 GB media card included1 Expandable memory with support for microSD memory cards up to 32 GB
9810 5 MP camera HD video recording Flash 4X digital zoom Continuous auto focus Face detection Image stabilization Geo-tagging Multiple picture-taking modes Zero shutter lag 9800 5 MP camera Flash 2X digital zoom Continuous auto focus Image stabilization Multiple picture-taking modes Video recording
9800 ün os7 versiyonu 9810, sürgülü klavye vs içeriyor aynısı tasarım olarak.
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, aradığım cihaz tam olarak BlackBerry Torch 9810 (: Türkiye piyasasına ne zaman giriş yapar acaba...