Şimdi Ara

9800 GT [ ECO ] 1 GB 256 Bit EKRAN Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı Nedenlerden Dolayı Ekran Kartımı Satıyorum Garanti Belgesi, Kutusu Ekstraları herşeyi sapa sağlam durmakta Ciddi Alıcılar İlgilensinler

Zotac NVİDİA 9800 GT [ ECO ] 1 GB 256 Bit : 200 TL : Fatura Fiyatı [ 250 TL ] [

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 30 Eylül 2011; 5:57:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Efendim önce kartınızın piyasasını araştırın, bu kartın güncellenen versiyonu gts250dir mesela gidin bir bakın fiyatlarına, sonra yazarsınız "Ciddi Alıcılar İlgilensinler" diye, çünkü sizin fiyatınız gayriciddi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Efendim önce kartınızın piyasasını araştırın, bu kartın güncellenen versiyonu gts250dir mesela gidin bir bakın fiyatlarına, sonra yazarsınız "Ciddi Alıcılar İlgilensinler" diye, çünkü sizin fiyatınız gayriciddi.

Kart Normal 9800 GT'nin özelliklerine sahip değil aralarında baya bir oynama var...

Normal 9800 GT ECO Kartının Normal HIZI & Belleği 1800 MHZ'dir.. Core 550 mhz

Elimdeki Kart Bu Kartın Normal Değerleri 2 Katı Belleği 3500 Mhz O.C, CORE İse 1500 Mhz Hızlarında Teşekkürler Yorumun İçin :)

GTS 250 nin sağladığı Mhz'nin üzerinde biraz ve fark ortada

bellek veriyoluna gelirsek ikiside 256 bit olmaktadır gts 250 hakkında pek bilgim yok GDDR5 Sanırsam..

Sıcaklıgına Gelirsek Yük Altında 40 Derece :)

Ayriyetten Diyer Arkadaşım Kart En Üst Sol Traftaki Kart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 30 Eylül 2011; 5:05:33 >

• quote:

Efendim önce kartınızın piyasasını araştırın, bu kartın güncellenen versiyonu gts250dir mesela gidin bir bakın fiyatlarına, sonra yazarsınız "Ciddi Alıcılar İlgilensinler" diye, çünkü sizin fiyatınız gayriciddi.

Daha Doğrusu :

Elimdeki 9800 GT'nin Normal Hız Değerleri....

Bellek : 1800 Mhz
    Core : 555 Mhz
    1 GB 256 BİT

___________________________________________________________________-

Elimdeki [Optimize Edilmiş, Default [ Fabrika Ayarları ] ile Olan 9800 GT Özellikleri

Bellek : 3500 Mhz
    Core : 1500 Mhz
    2 GB 256 Bit

Yani Normal Kartın 2 Katı

Bence Sen Bana Kartının Piyasasını Araştır Dıyecegıne Önce Bana Bir Elindeki Kartın Piyasası Ney Diye Bir Sorup Ondan Sonra Yorum Yaparsan Çok Güzel Olucak Tartışma Yaratmak İstemem..

Bu Kart ve Diğer Parçalarım Sayesinde Beta Olarak Sunulan BATTLEFİELD 3 Oyunun'da 70 İLA 131 Arasında FPS Alıyorum..

Bu Kartı hiç ama hiç satmak istemem fakat cenaze nedenıyle paraha ihtiyacım var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 30 Eylül 2011; 5:18:08 >

• Öncelikle 2gb bellekli 9800gt yok dünya üzerinde, paylaşılan hafıza ile ulaşabilir, bunun için kartın adanan hafızası, ki 1gb en fazla, diğer 1gb ram bellekten harcanır.
    Çekirdek hızı 1500mhz ise ben boşa laf anlatıyorum zira siz bilmeden konuşup kendinizi çoktan zor duruma düşürdünüz bile, neyse.
  • Benım 2 GB dediğim Ekran Kartının [ SLİ ] Olması.. Ayriyetten Ekran Kartının Kendi Normal Bellek Hız değerlerini belirttim O.C ile yapılmadığınıda belirttim bu konuda bilip bilmeden ortaya laf atmak gerçekten çok manasız oluyor. Kendimi zor duruma düşürdüğümü pek sanmıyorum genede saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HignxL -- 30 Eylül 2011; 5:25:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HignxL

quote:

Kart Normal 9800 GT'nin özelliklerine sahip değil aralarında baya bir oynama var...

Normal 9800 GT ECO Kartının Normal HIZI & Belleği 1800 MHZ'dir.. Core 550 mhz

Elimdeki Kart Bu Kartın Normal Değerleri 2 Katı Belleği 3500 Mhz O.C, CORE İse 1500 Mhz Hızlarında Teşekkürler Yorumun İçin :)

GTS 250 nin sağladığı Mhz'nin üzerinde biraz ve fark ortada

bellek veriyoluna gelirsek ikiside 256 bit olmaktadır gts 250 hakkında pek bilgim yok GDDR5 Sanırsam..

Sıcaklıgına Gelirsek Yük Altında 40 Derece :)

Ayriyetten Diyer Arkadaşım Kart En Üst Sol Traftaki Kart..

Evet O.C. ile 1gb olan bellek kapasitesi de 2gb olmuş çok başarılı.

Öncelikle Kullandığım Normal 2 Saat Önceki 9800 GT'nin Özelliklerini Belirteyim

Bellek : 1800 Mhz
    Core : 555 Mhz
    1 GB 256 BİT

___________________________________________________________________-

Şuanki 9800 GT Özellikleri

Bellek : 3500 Mhz
    Core : 1500 Mhz
    2 GB 256 Bit

http://forum.donanimhaber.com/m_53197195/tm.htm

• Arkadaşım,iyi güzel bir O.C. yapmışsın fakat senin bu ekran kartının (9800 GT) tek olarak yani SLI olmadan O.C. değerlerini yazarsan ekran kartının gerçek değeri ortaya çıkar yoksa bende bir bug ile çok çok daha yüksek MHZ değerlerinde gösteririm ekran kartını.
  • Arkadaşlar.

Yüz vermeyin ciddiye almayın.

Bir SS vermek bu kadar zor değil.

+ O kart bırak havayı LN2 ile bile o değerleri görmez.
  • dediği doğru olabilir komşunun 9800 gt si var fanı gerçekten çok büyük dx 10 olan oyunları full ayarda 0 kasmayla açıyor

işlemci i5 olmayan 4 çekirdek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.