Şimdi Ara

98 model polo 1,6 HB de müthiş performans (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
40.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    200 model polo classic 1.6 75 HP bir arabayı henüz aldım. Ancak araba hakkında çok bilgim yok. Tecrübeli arkadaşlardan varsa bilgi ve öneri bekliyorum. Özellikle bu araç 8 mi 16 valf mıdır?

    Ayrıca arabadaki ilk izlenimim; rolantide bile 1000 rpm de çalışması. Araba giderken motor sesi de çok yüksek geliyor. Büyük ihtimal arabada bir sorun var. Önce sizlerin görüşlerini almak istedim.
  • Arkadasım sen nerde yasıyosun bilmiyorum ama benim 98 model Polo Classic Full um var ve bu sorunların hicbirini yasamadım arabamla yasadıgım tek sorun kısın kapıları buz tutuyor ve açılmıyor. 270.000 /km yakıyorum yazın sehir içinde(Mayıs 2006 verisidir/ANKARA). Bence seni yedek parça pahalı diye kazıklıyolarmıs 200 den bir kurus fazla vermene gerek yok 10000(istersen 15000 de de gidebilirsin) bakımında. Arabama laf ettirmem hele volkswagen ise
    Hadi bakıyım akıllı ol
    quote:

    Orjinalden alıntı: tyler78

    aynı araca sahiptim..
    98 model 80.000 km aracı geçen ay sattım.

    Benzin yakışı: 330.000/km
    Kronik hataları var o serinin:
    1- Termostat kırar, yolda bırakır
    2- Merkezi kilit motoru sağ arka teker üzerindedir, yağmurda su alır, pas yapar, motor yakar = 550 YTL
    3- İçeri anormal buğu yapar(yalıtım sorunsalı)
    4- Anormal yakıt yakar
    5- Yedek parça neredeyse BMW,Mercedes fiyatındadır.

    dahası sonra yazarım...





  • HORTTT :d:d:d:d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alphan12

    HORTTT :d:d:d:d

    Sağlam fanatikmişsin.
  • Gerçekten baya bir tartışma olmuş forumun bu kısmını daha önce den de okumuştum aslen vectra b tutkunu olan ve polo 1.6 75 ps kullanmış biri olarak bende tecrübelerimi yazmak istedim. Polo gerçekten kalkışlarda baya bi seri araç hatta abartı seviyesinde bi serilik var. Bir kez lambalarda vectra 2.0 ile yan yanaydık kopacak mı kopmayacak mı emin olamadığım anda beraber kalmıştık . Basacak mı basmıyacak mı derken kalkış yaptık ben normal kalkış yapmış debriyajdan ayağımı çekmiştim ki onun abadığının farkına vardım ve gazı dipledim araba patenajla beraber sırtımı koltuğa yapıştırdı ve çok rahat öne geçti . Uzun mesafe değildi bir sonraki lambalar yakın dı. Kısacası durum böyle arkadaşlar . İki kez vectra B 1.6 kasa aracım oldu bahsettiğim polo bir yakınımızın ilk sahipleri ve Vectra dan inip polo yu kullanmak durumunda olduğum ilk anlar da kalkışlar da ister istemez panetaj yapıyorum ( lastikler daha 5000 km olmamıştır MICHELIN ) arabada böyle bir fark var Kalkışlar da ilk kalkışlarda aşırı seri nasıl bir arabadır bende anlamadım. Corollanın 1.6 vvti larını kullandım ford fusion da ama bu başka bişi belki şöyle olabilir 0-50 si çok çok seri yüksek hepinize saygılar.




  • Tebrikler konu fena hortlamış.

    Polo 1.6 75 hp. 1.4 100 hp. çok kullandım 1.6 75 hp klasik kayın pederimde var.

    1.6 75 lerin seri hissettirme nedeni bu işiten anlayanlar bilirki 8 valf motorlar alt devirlerde iyidir 16 valf motorlar üst devirlerde daha iyidir, 8 v olan aracın kilosuda hafif olduğu için araba ilk kalkışlarda paralıyor ortalığı fakat 5000 devir üzerinde soluğu tamamen kesiliyor ivmelenme bariz şekilde azalıyor, yani araba alt devirlerde kendini vahşi bir leopar gibi gösterip üst devirlerde süt dökmüş kediye dönüyor.

    75 hp clasic bu aralar 100 km'de 10-11 litre arası yakıyor.

    iyi gidiyor denen 1.4 100 hp motoru kullanan polonun kuzeni fabia ile bir denememiz olmuştu 2 sefer denedik finişte ikisindede 4-5 boy gerideydi, linki aşağıda.

    http://www.dailymotion.com/video/xequyo_drag-winner-sirion-1-3-102-hp-vs-fa_auto#.UOdcGaybhck




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alphan12

    [size=3]arkadaşlar bende 98 model vw polo 1,6 HB araba var arba gerçekten çok seri bir araba.ben aynı sınıfta bir çok araca bindim kullandım hatta yeni teknoloji moturu olan punto, palio, getz gibi arabbalardan çok daha seri ve süratli bir araba. wv gerçekten kaliteli sağlam motorlar üretiyo babam hız denemesi yaptı araba 190 falan gördü ama bu tam sürat deil gaz pedalında bir kitle var daha ileri gitmesini engelliyo tani 2. el araç alacak kişile 13,14 milyara süper vw polo lar bulabilir...

    otomatik vites 2000 model 1,4 comfort. için de aynılarını söyluyor musunuz hocam. dün bana pek tavsiye etmemişlerdi. randevumu iptal ettim . siz ne diyorsunuz.
  • Araba seri diyorsun çünkü arabada hiç bişi yok ağır değil 900 küsür kilo sanrım sıfırı 29 bin 5 kuşak yeni araba yerine 12-13 e 15 yaşında araba alanada bir şey demiyorum
  • 7 uyuyanlardan kalanlar var aramızda dikkat

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hort da benden gelsin.Seneler ne çabuk geçiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.