|
Hocam bu yazılımları nereden indirebiliyoruz? Ciddi bir fark oluşturuyor mu bu versiyon? Siz iki defa söyleyince merak ettim. |
| _____________________________ |

|
Hocam bu yazılımları nereden indirebiliyoruz? Ciddi bir fark oluşturuyor mu bu versiyon? Siz iki defa söyleyince merak ettim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 13 Ocak 2026; 16:32:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İndirdim teşekkür ederim hocam, bu dosyanın çıkışı neresi tcl de yer altı dünyası mı var Bu arada, cihazda onkyo falan var, 2 tane bufır var ama ses tırt |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 13 Ocak 2026; 20:8:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Kurulumda konuşurken servis söyledi, gaz beton olursa montaj yapmıyorlarmış. Yabancı forumlarda 65 ve üstü için çekimser yazılar görmüştüm. Ben normal tuğladan bile çekindim fazladan vida attırdım. Fakat gaz beton içinde bir yöntem çıktıysa mutlaka takılır. |
|
Eyv :) Çizip 3D yazıcıdan çıkardım hocam. |
|
98c8k fiyatta hiç oynama olmuyor.Vatanbilgisayar %15 yapıyor ordada 98c8k stok yok ne zaman stok çoğalır acaba arkadaşlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Benim oturduğum yerde duvar gazbeton. Ama yapan başkaları olmuş. Dış duvara kadar delip dışarıdan vida atmışlar, kendi dilimle anlatıyorum:) ben de öyle yaptırıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mantıklı hocam yapılabiliyorsa güzel olur. Ben aşağıdaki ürünü aldım ve servise montaj yaptırdım. En azından yerli üretim elle yamulmuyor. Serviste olumsuz bir şey söylemedi. https://www.vontek.com.tr/vt-100-s-sabit-tv-duvar-aski-aparati |