Bildirim
98 astra otomatik lpg tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı modelden bende vardı
sehir ici 25 kurus
şehirlerarası 18 kurus yakıyordum lpg ile -
100km hızla o kadar yakıyordu değil mi? Bana daha çok yakar gibi geldi umarım yakmaz lpg taktırıp 1800km uzağa gideceğim yılda 15000kmden fazla yaparım. Çok yakarsa pişman eder beni:( -
çok yakmaz merak etme hocam..bende düz var şehir içi 22 şehir dışı 16 krş..gazın litresi 1.90 şehir ankara -
quote:
Orijinalden alıntı: manasiyok
100km hızla o kadar yakıyordu değil mi? Bana daha çok yakar gibi geldi umarım yakmaz lpg taktırıp 1800km uzağa gideceğim yılda 15000kmden fazla yaparım. Çok yakarsa pişman eder beni:(
uzun yolda 120/140 km hız ile -
umarim bizim arac da verdiginiz degerde yakar. Lpg kiti olarak ne taktirsak iyi olur? Usta landirenzo takalim diyor sorun cikarmaz herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
umarim bizim arac da verdiginiz degerde yakar. Lpg kiti olarak ne taktirsak iyi olur? Usta landirenzo takalim diyor sorun cikarmaz herhalde
usta guvenilirse taktır hocam...bende zawoli var 1400 e taktırdık bence buna bile gerek yok atiker bile yeter ;)) iyi bi usta olsun gerisini boşver..bızım motorlar x kodu ile başlayan motorlar opelın en sorunsuz motoru..yalnız landirenzoda acayip bir enjektör sesı var şımdıden uyarayım..ona göre..
ama italyanlar bu konuda iyiler ;))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_ertas -- 28 Haziran 2012; 22:57:50 > -
usta guvenilir babim arabasina milano takmisti sorun cikmadi hic landirenzo icin duymustum bende enjektor sesini bakalim birkac yere sorup orta halli birseyler taktiririz.Yakittan yana korkum vardi cok mu yakar diye sayenizde onu da giderdim.Bu ay taktirip kullanmaya baslarim arabayi.Pisman olmam umarim. Yardimlariniz icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
usta guvenilir babim arabasina milano takmisti sorun cikmadi hic landirenzo icin duymustum bende enjektor sesini bakalim birkac yere sorup orta halli birseyler taktiririz.Yakittan yana korkum vardi cok mu yakar diye sayenizde onu da giderdim.Bu ay taktirip kullanmaya baslarim arabayi.Pisman olmam umarim. Yardimlariniz icin tesekkurler
tasarrufunuz bol olsun =)) iyi günler dilerim.. -
sagolun cok tesekkurler:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X