Şimdi Ara

97d server 15 reset sınırlı BK pointi nasıl olması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Thegame Mu online serverinde oynamaktayim,

max reset 15, reset lvl sınırı 350 bir BK için nasil bir point basmaliyiz ??

yani toplamda 15 x 350 = 5250
    350 x 5 (lvl lerden gelen point) 1750

topamda 7000 point arkadaşlar,

bunu nasil dagitmaliyiz ki güclü bir bk olsun ?

Server 97D set ve point önerilerinizi alabilirmiyim ?

aynı özellikte birde SM pointi istiyorum arkadaşlar KS için benim önerim,

agiyi fazla tutup (speed hizlandirmak icin) enerjiyide normalde tutmak ( buffer elf ile süper ks yapar diye düsünmekteyim)

dusundugum point agi icin 3500 - 2500 Enery, 500 str, geri kalan vita ? SM için,

BK için fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ??

• bk için

str 2750
    agi 2000
    vit 1500
    ene 750

olabilir, ene den iyi skill dmg almak için fazla point vermen gerek, point sıkıntısı olduğu için onun yerine diğer kısımlara dağıtmak daha etkili olur, vit çok gibi ama point başına 3hp alması pvp de çok etkindir, ki diğer karakterlerin hp sini göz önüne alırsak dayak yersin ama yere ilk düşen rakip olur, mg nin skilli swordu yoksa sw de sıkıntı yok bk için, mg nin yüksek defansını bk refle kırabilir, elf ve sm hiç hesaba katmıyorum zaten (:

sm kasmak içinse 500 str fazla zaten buf ve yüksek agi var, ince bir set de işi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROJ -- 4 Şubat 2012; 3:23:39 >
  • peki aynı özelliktte agi elf savaşçı elf için önerileriniz nelerdir hocam ?
  • gereksiz bi server yakinda gircem event yapcam arada:) muguardla korunuyor diolar ama yalan dka multistrikeden tut aklina gelecek butun hileler hala aktif oynanmayacak serverlerin basinda speed hilesiyle simdi girsem 1 haftada fullerim chari zaten oynadimda 2 3 turkun ispiyonculugu sonucu ban yedim sonucta dosluk yok arkandan bi nton firildaklar cevriliyor turklerin %80 setini ben yaptim gecen oyuna girdim adamlar kokudan selam vermior yakinda gircem evde sorunlar yasiorum su an baska sehirdeyim orayi ziyaret etcem bi 20 kisi banlamistim tekrar girip tekrar bi 20 kisi banlayacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.