Şimdi Ara

9780 mi önerirsiniz 9800 torch mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şöyle söyliyim BB fanları içinse 9800 hic cazip değil BB klavyeli olunca keyfi cıkıyor.
    Benim çok arkadaşım çıktığı dönemde Torch kullanmaya basladı ama sonrasında neredeyse hepsi klavyeli modellere dönüş yaptılar.
    Şarj konusunda yine sıkıntıları var çok az gidiyor sarjı. Tabi karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

quote:

quote:

Vatanda BB Torchu kullanmıştım fakat işletim sisteminde bir yavaşlık hissettim sonra xperia x10uda denedim telefon android 1.6 olmasına ragmen çok seri ve 1080p görüntü kalitesiyle torchdan daha alınabilir olduğunu anladım.komşunun 9780i denediğimde ise bb curve 8520den dahi farkı olmadığını sadece 3g hızında interneti olduğunun farkına vardım ama tabi 9800 vs 9780 dediğimizde 9800 daha alınabilir gibi duruyor.

burda ne demek istediniz anlayamadım pek?

demek istediğim androidin hızlı gelişir bir platform olduğu vede xperianın 8 mp olup 1080p(hd) çekim yapabildiği torchun ise 5 mp kamerası bulunuyor.

üzgünüm ama dediğiniz yanlış.xperia x10 480p kalitesinde çekim yapabiliyor.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications

iyice incelerseniz sevinirim yazılım güncellemesiyle şu an 720p yaza android 2.3 ilede 1080p görüntü kalitesine ulasacaktır.telefon ilk alındığında 1.6 yazılımı ile gelmektedir.

• Blackberry curve 8520 kullanıyorum fakat messenger emailden başka şey kullanmıyorum sizde telefonu satın alıken yapacağınız şeyler üzerine yoğunlaşıp telefonunuzu ona göre seçiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda BB Torchu kullanmıştım fakat işletim sisteminde bir yavaşlık hissettim sonra xperia x10uda denedim telefon android 1.6 olmasına ragmen çok seri ve 1080p görüntü kalitesiyle torchdan daha alınabilir olduğunu anladım.komşunun 9780i denediğimde ise bb curve 8520den dahi farkı olmadığını sadece 3g hızında interneti olduğunun farkına vardım ama tabi 9800 vs 9780 dediğimizde 9800 daha alınabilir gibi duruyor.

burda ne demek istediniz anlayamadım pek?

demek istediğim androidin hızlı gelişir bir platform olduğu vede xperianın 8 mp olup 1080p(hd) çekim yapabildiği torchun ise 5 mp kamerası bulunuyor.

üzgünüm ama dediğiniz yanlış.xperia x10 480p kalitesinde çekim yapabiliyor.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax10?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications

iyice incelerseniz sevinirim yazılım güncellemesiyle şu an 720p yaza android 2.3 ilede 1080p görüntü kalitesine ulasacaktır.telefon ilk alındığında 1.6 yazılımı ile gelmektedir.

sözde 1080p olabilir.güncelleme ile 720p olduğunu duymuştum doğrudur da donanım olarak destekleyeceğini hiç sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.