Şimdi Ara

970 için f/p işlemci önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım değiştiği için şu an ki işlemcim yeterli performansı verememektedir. 970 için en uygun f / p işlemcisi nedir şu an ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4690k alıp biraz overclock yapabilirsin ya da bütçe müsaitse 4790 oc olmayan model de iyi olur.üçüncü olarak 4790k oc olan model.istersen bir sene daha bu şekilde devam et intel ve amd'nin yeni işlemcileri çıktığında değiştirirsin.darboğaz vardır o işlemciyle ama oynanmayacak gibi değildir idare edebilirsin aslında.
  • Hocam anlık takılmalar sıkıntı tek tük her oyunda değil ama. Dx 12 işlemci yükünü azaltacak deniyor bakalım. Bu arada çıkacak olan Amd işlemcisi Am3+ soketi mi kullanıcak ? Yoksa anakartta değiştirmek gerekicek...

• ddr4 de geleceği için muhtemelen anakart değişir.şimdi intel alsan da anakart değişecek.anakart değiştikten sonra intel skylake veya amd'nin zen mimari işlemcilerinden alsan daha iyi olur bence.anlık takılmalar için oyun ayarlarını sona dayayabilirsin ve vsync açabilirsin.dx12 seneye Windows 10 ile beraber çıkabilir nisan diyorlar ama oyunlar hemen dx12 destekli olur mu onu bilmiyorum.
  • Nymnia kullanıcısına yanıt
    i7 4790k almak iyi seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 30 Kasım 2014; 16:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

hd 4790 almak iyi seçim olur.

???

4690k al kardeş
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    pardan kardeş i7 yerine hd yazmışım uyarı için tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

918 TL Intel Core I7 4770K 3.5 GHZ 8MB Cache 1150 Soket 22NM Işlemci

http://www.hizlial.com/intel-core-i7-4770k-35-ghz-8mb-cache-1150-soket-22nm-islemci-bx80646i74770k/10277640
  • Arkadaş f/p demiş 4790k demişsiniz

En az i5-4590 çıkılabiliyorsa 4670k öneririm.

• 4690K ile 4770K arasında çok fiyat farkı var o farka anakart alabilirim. Sadece oyun amaçlı almak istiyorum... En uygun 4690K duruyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 30 Kasım 2014; 17:04:40 >
  • Kardeşim eğer almadıysan ekran kartını bulaşma 970'e sorunlu bir kattır. 1 milyar hatta daha fazla para verip düdük gibi sesi dinleyesinki
  • Kart alındı hocam kullanıyorum dar boğaz yaptığı için intel alayım diyorum. Kart canavar sorunsuz cw yok ısınma yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymnia -- 30 Kasım 2014; 17:10:04 >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    +1

970 lerin cw sorunu çözülmüş yeni revizyonu çıkarsa alınır.970 alıp mutlu düdük sesi ile oyun oynayabilirsiniz birde asus gtx780 strix alıp o.c yapıp 970 i geçebilirsiniz.

• 970 e darboğaz yapmaması için en azından 4590 almanız gerekmektedir.

1000-1200tl civarı ödeyebilirseniz;

Gigabyte z97x gaming 5,
    İ5-4670k

Almanızı öneririm.

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilgisayar istese sistemine 970 alırdım. Düdük gibi ötüyorya ekran kartı sevinirdi çocukcağız
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Alacağım gün sırf coil whine yüzünden 970 g1 den vazgeçtim

Marta kadar yeni revizyon çıkmazsa Evga gtx980 bütçem elvermezse asus gtx780 strix düşünüyorum

• Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Emin ol gtx970den daha iyi. Yani o kadar para veripte neden ses dinleyesinki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.