Şimdi Ara

97 WV polo 1.6 HB tek kapı bu fiyata alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 model polo HB 1.6 araba buldum. Rengi yeşil tek kapı. Klima yok araçta ve fiyatta anlaştık 7500 YTL. Sizce bu fiyat uygun mudur? Piyasayı hiç bilmiyorum. Fiyat ve araç hakkında yorumlarınız beni yönlendirecek. Olumlu olursa yarın alıcam arabayı. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.
    saygılar.

• Yok mu kimseden bir yorum. Arkadaşlar bi el atın yardıma ihtiyacım var.
  • uno fiyatına valla bişeyi yoksa tek kapı olsun farketmez iyi fiyat bence.
  • bence iyi tek kusuru tek kapı olması , o paraya bele$
  • fiyat iyide tek kapı kullanabılecekmisin ? önce ona karar vermen lazım !!
  • Tek kapı olması benim için sorun teşkil etmiyor. Fiyat çok iyi geldi bana da galericiye götürdüm sanki aracın sahibiymişim gibi 8000 YTL verdi. Sanayide baktırdım bir şeyi çıkmadı. Zaten aracı alacağım kişi de tanıdık. Tek endişem 1.6 motor yakıt/performans oranı nasıldır acaba? Arabayı ucuza aldık diye sevinirken benzine bi dünya para vermeyelim.
  • Herkes tek kapı olayına neden bu kadar takılıyor? Aynı aracı 3 yıl boyunca kullandım hiçbir olumsuz olay yaşamadım. Yine de alırım.
    ''garf33'' arkadaşım size de tavsiye ederim. Eğer araç düzgünse ve klimasız kullanırım derseniz. Bu fiyata artık uno vermiyorlar.
    Yakıt olarak 1,6 diye gözünüz korkmasın, o kadar da çok yakmıyor. Baktınız size göre çok yaktı sıralı LPG işlem tamam. Ama bu
    aracın tadı şimdiki Pololarda yok onuda belirteyim.
     97 WV polo 1.6 HB tek kapı bu fiyata alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çantaci -- 10 Nisan 2008; 1:35:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: garf33

Tek kapı olması benim için sorun teşkil etmiyor. Fiyat çok iyi geldi bana da galericiye götürdüm sanki aracın sahibiymişim gibi 8000 YTL verdi. Sanayide baktırdım bir şeyi çıkmadı. Zaten aracı alacağım kişi de tanıdık. Tek endişem 1.6 motor yakıt/performans oranı nasıldır acaba? Arabayı ucuza aldık diye sevinirken benzine bi dünya para vermeyelim.

yakıt konusunu LPG ıle cozersen gusel...
  • fiyatı süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.