Şimdi Ara

97'li kesim bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.egitimajansi.com/haber/universite-sinavi-yilda-12-kez-yapilacak-haberi-31196h.html

Bu sistemi eminim pek çok 97'li okumuştur,yine aynı açıklama TEOG sistemi gibi sınav yapılacakmış en yüksek aldığımız puan ile yerleştirme olacakmış.Bir şey soracağım bu sistem gerçekten de bu sene uygulanır mı veya en geç ne zaman uygulanır baktınız seneye kazanamadık ondan sonraki sene bu sistem gelirse bizler nasıl yerleşeceğiz of ya kafamda bir sürü soru var.

• yukarı
  • Bu sene uygulanmaz. Bizden sonraki dönem için kesin birşey diyemem. Ama bu sene uygulanmayacağına kesin diyorum
  • Ben de bu sene devam edileceğini düşünüyorum. Değişse çoktan açıklanırdı bu sene böyle olacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ösymağduru

Bu sene uygulanmaz. Bizden sonraki dönem için kesin birşey diyemem. Ama bu sene uygulanmayacağına kesin diyorum

Misal seneye istediğimiz yere yerleşemedik,ondan sonraki sene bu sistem geldi o zaman nasıl olacak.Arkadaş güzel açıklama yapıyorlarda kafada bir sürü soru işareti bırakıyorlar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnaTorv -- 20 Temmuz 2014; 16:57:16 >
  • bence önceden bilgi verilirdi öyle bişey olcak olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

quote:

Bu sene uygulanmaz. Bizden sonraki dönem için kesin birşey diyemem. Ama bu sene uygulanmayacağına kesin diyorum

Misal seneye istediğimiz yere yerleşemedik,ondan sonraki sene bu sistem geldi o zaman nasıl olacak.Arkadaş güzel açıklama yapıyorlarda kafada bir sürü soru işareti bırakıyorlar ya

elbet birşey olur. kimse mağdur kalmaz.

Not: Oyun ettiler sistemi. Bi öyle bi böyle. Kalsın işte ygs-lys millet buna alıştı. Bu yeni çıktıktan sonra farklı bir bakan gelir bunu kaldırıyoruz hadi öss'ye dönelim der.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Not: Oyun ettiler sistemi. Bi öyle bi böyle. Kalsın işte ygs-lys millet buna alıştı. Bu yeni çıktıktan sonra farklı bir bakan gelir bunu kaldırıyoruz hadi öss'ye dönelim der.

YGS sınavının tarihi geçen sene ne zaman açıklanmıştı biliyor musunuz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

YGS sınavının tarihi geçen sene ne zaman açıklanmıştı biliyor musunuz ?

Tercihlerin sonuçları belli olıunca açıklanıyo galiba

• 2015'de uygulanmayacak, 2016'da ise ne olacağını bilemiyoruz, resmi bir açıklama yapılana kadar beklemedeyiz.
    o nedenle dert etmenize gerek yok
  • 2015 için olacağını sanmıyorum ama niye beğenmiyorsunuz bu sistemi onu anlamadım. tek sınav değil yılda 12 sınav e daha ne olsun daha çok şansınız var işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bane93

2015 için olacağını sanmıyorum ama niye beğenmiyorsunuz bu sistemi onu anlamadım. tek sınav değil yılda 12 sınav e daha ne olsun daha çok şansınız var işte.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.