Şimdi Ara

97 corolla yan sanayi balata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 corollamıza, mevcut balatalar bittiği için, sanayiden toyota parçaları satanlarada danışarak, orjinalleri; daiwa marka ön ve arka komple balatalarla değiştirdik 1-2 hafta kadar oluyor. . Eski balatalarda (orjinal) frene basınca lap diye kapıyordu frenler, şimdiki ise biraz yumuşak gibi. Bu da tutuyor fakat biraz sert basmak gerekiyor pedala. Fakat bende önceki balatalardan dolayı tam alışamadığım için, canım sıkılıyor.İçime sinmedi niyeyse, iyimi yaptım kötümü yaptım diye...86 ytl verdim işçilik dahil.frene basınca araba durmayacakmış gibi bir his veriyor. sert basınca ise duruyor.Kendimide sert basmaya hala alıştıramadım. napacam ben ?

• quote:

Orjinalden alıntı: kerim026

97 corollamıza, mevcut balatalar bittiği için, sanayiden toyota parçaları satanlarada danışarak, orjinalleri; daiwa marka ön ve arka komple balatalarla değiştirdik 1-2 hafta kadar oluyor. . Eski balatalarda (orjinal) frene basınca lap diye kapıyordu frenler, şimdiki ise biraz yumuşak gibi. Bu da tutuyor fakat biraz sert basmak gerekiyor pedala. Fakat bende önceki balatalardan dolayı tam alışamadığım için, canım sıkılıyor.İçime sinmedi niyeyse, iyimi yaptım kötümü yaptım diye...86 ytl verdim işçilik dahil.frene basınca araba durmayacakmış gibi bir his veriyor. sert basınca ise duruyor.Kendimide sert basmaya hala alıştıramadım. napacam ben ?

ahh abicim yetkili servise neden fiyat sormadın

ben 96 ytl orijinal balata + işcilik değiştirdim (kdv dahil faturalı)

• Ben Eskişehirdeyim bizim buradaki servis biraz kazıkçı kusra bakmasın.Ben napiim şimdi olan olmuş artık bir kere, biraz daha kullanmaya devam edecem baktım alışamazsam; mecbur servisin yolunu tutacaz.
  • quote:

Ben Eskişehirdeyim bizim buradaki servis biraz kazıkçı kusra bakmasın.Ben napiim şimdi olan olmuş artık bir kere, biraz daha kullanmaya devam edecem baktım alışamazsam; mecbur servisin yolunu tutacaz.

neyse sağlık olsun diyelim.

şu da aklınızda olsun bizim arabaların frenleri zaten zayıftır. çabuk kitler. onu da göz önünde bulundurun. tabi bi de yan sanayi balatalar ile kullanınca iyice sıkıntı yaratmış olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Ben Eskişehirdeyim bizim buradaki servis biraz kazıkçı kusra bakmasın.Ben napiim şimdi olan olmuş artık bir kere, biraz daha kullanmaya devam edecem baktım alışamazsam; mecbur servisin yolunu tutacaz.

neyse sağlık olsun diyelim.

şu da aklınızda olsun bizim arabaların frenleri zaten zayıftır. çabuk kitler. onu da göz önünde bulundurun. tabi bi de yan sanayi balatalar ile kullanınca iyice sıkıntı yaratmış olabilir

öncelikle herkese hayırlı cumalar evet bilhassa yağmurlu havalarda dozunu iyi ayarlamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 11 Ocak 2008; 13:38:22 >

• Fren balatalarını değiştiğinde balataların disklere alışması 100 km yi bulabilir.
    Fren balatası olarak servis malının yanında valeo markayı tercih edebilirsin
    İşyerimde satiyorum 45-50 lira olması gerek takımı
  • Bugün servise telefon ettim. Verdikleri fiyat 190 ytl oldu (ön ve arka takım olarak) + işçilik 60 ytl imiş. 10-20 aşağı yukarı oynayabilir dediler telefonda. biraz daha kullanacağım alışamazsam mecbur gidecem. "utkucay" sen nerde değiştirdin 96 ytl ye ben anlamadım.4ünüde değiştirdiysen walla bravo.Bizim eskişehirdeki servis kazıkçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 11 Ocak 2008; 22:11:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frenlere bayağı alıştım. frenlerde sağlam, biraz daha oturmuş gibi. Ama bundan sonraki balatalarda kesinlikle orjinal balata alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.