Şimdi Ara

9600 GT 256 Bit 1 Gb Kaç watt alır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirtiğim gibi arkadaslar 9600 GT 256 Bit 1 Gb bir ekran kartı alacağım ve Psu max 300 watt.. Bütcemi ekran kartına göre ayarladğım için yeni bir psu almayacam.Sizce bir sorun çıkarmı ? Veya 300 wattlık bir psuya oyunları kaldıra bilecek bir ekran kartı önerirmisiniz ?

• arkadaş kullanıyor. elindeki psu için de 7750 olabilir.
  • Geforce kendi sayfasinda karta 400 watt psu önermis . 300 watt yterlimidir bilmiyorum . 9800 GT kartimi 2 kez patlatmistim , kondesatörler cicek gibi acilmisti :) Psu da seninki gibiydi , tam degerini bilmiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Geforce kendi sayfasinda karta 400 watt psu önermis . 300 watt yterlimidir bilmiyorum . 9800 GT kartimi 2 kez patlatmistim , kondesatörler cicek gibi acilmisti :) Psu da seninki gibiydi , tam degerini bilmiyorum .

Öncelikle geçmiş olsun Başıma böyle birşey gelmesinden korkuyorum.. Düşük modellerde var ama onlarda oyunu kaldıracağını sanmıyorum. Önerebileceğiniz yokmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishkopf

arkadaş kullanıyor. elindeki psu için de 7750 olabilir.

7750 Dediğiniz hangisi oluyor ? Link atarak ekran kartını gösterebilimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeana72

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=7750
    http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=7770

bi aksilik olmaması lazım diğer bileşenleriniz de önemli psunuzun kalitesi de önemli... 8800 GT bunlardan daha fazla güç çeker

• Kullandigin psu süper dandik birsey degilse seni idare eder . kartin 2 farkli modeli mevcut , 1 tanesi 59 watt , digeri 96 watt .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=7750
    http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=7770

bi aksilik olmaması lazım diğer bileşenleriniz de önemli psunuzun kalitesi de önemli... 8800 GT bunlardan daha fazla güç çeker

Sistemim şu.. Sizce cok watt yermi Gt 9600 kaldırımı ?

• Teoride ne dersek diyelim pratikte işler farklıdır. Yeter gibi duruyor.
  • quote:

Teoride ne dersek diyelim pratikte işler farklıdır. Yeter gibi duruyor.

Güveniyorum size bu hafta alacağım ekran kartını
  • 300 watt yetmez çünkü psu 300 watt yazıyo ama gücü 220 falandır, işlemcin 80-100 watt alsa, 9600 gtler zaten 110 watt çekiyo dvd hdd falan derken pc bom
  • quote:

Kullandigin psu süper dandik birsey degilse seni idare eder . kartin 2 farkli modeli mevcut , 1 tanesi 59 watt , digeri 96 watt .

Sistemimi belirtim alta bakarsanız.. Pcnin fazla watt tüketeceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinbacak

300 watt yetmez çünkü psu 300 watt yazıyo ama gücü 220 falandır, işlemcin 80-100 watt alsa, 9600 gtler zaten 110 watt çekiyo dvd hdd falan derken pc bom

300 watt'a GT serisinden hangisini kaldırır sence ?
  • bende volar 9600 gt var 110 watt çekiyo psu dan psu 600 watt 80 bronzlu rahat ediyorum ve pc ısınmıyo.
  • quote:

quote:

Kullandigin psu süper dandik birsey degilse seni idare eder . kartin 2 farkli modeli mevcut , 1 tanesi 59 watt , digeri 96 watt .

Sirketteyim ve site yasakli , ancak mobil sürümden girebiliyorum , yani sisteminizi göremiyorum .

PSu ya bir bakarmisin , emin olmamakla birlikte Amper x 12V = Watt hesabi vardi galiba . 220 watt üzeri cikiyorsa deneyebilirsin . kart hemen elinde patlayacak diye birsey yok tabiki.
    Ben sadece yasadiklarimi yazmak istemistim . Kartin patlamasida sorun degil garantisi varsa , yoktur herhalde . Ancak 2 sefer 15 gün kart tamiri beklediktan sonra insan dikkat etmeye basliyor :D

• quote:

quote:

quote:

Sirketteyim ve site yasakli , ancak mobil sürümden girebiliyorum , yani sisteminizi göremiyorum .

PSu ya bir bakarmisin , emin olmamakla birlikte Amper x 12V = Watt hesabi vardi galiba . 220 watt üzeri cikiyorsa deneyebilirsin . kart hemen elinde patlayacak diye birsey yok tabiki.
    Ben sadece yasadiklarimi yazmak istemistim . Kartin patlamasida sorun degil garantisi varsa , yoktur herhalde . Ancak 2 sefer 15 gün kart tamiri beklediktan sonra insan dikkat etmeye basliyor :D

Marka Poly gold atx 300 w yazıyor.. Birde ayrıntı kısmında Voltage 220V yazıyor.. Buna diyorsunuz heralde ?

• Onu kast etmedim , ama psu yu internette buldum .

Sifir fiyati 22,80 Tl :)

üzerindeki yazilar okunmuyor , pek saglikli olacagini sanmiyorum . Bir süre idare etse bile ileride sorun yasayacagini düsünmekteyim .

• quote:

Onu kast etmedim , ama psu yu internette buldum .

Sifir fiyati 22,80 Tl :)

üzerindeki yazilar okunmuyor , pek saglikli olacagini sanmiyorum . Bir süre idare etse bile ileride sorun yasayacagini düsünmekteyim .

Öncelikle mobilden girmenize rağmen yardımcı olma çabanızdan dolayı çok teşekkür ederim Gösterdiğiniz fotoğraftakinin aynısı benimkide.. GT serisinin daha düşük serilerine bakmam gerekecek o zaman

• daha önce de belirttigim gibi 9600 GT nin 59 watt modeli var(di) . Ondan bulursan düsünmeden al .

• quote:

daha önce de belirttigim gibi 9600 GT nin 59 watt modeli var(di) . Ondan bulursan düsünmeden al .

Onu netten araştırıp bulduğum an alacağım. Umarım bulurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.