Şimdi Ara

95 zerk ile 100 zerk arasındaki fark bu mu gerçekten ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berserk gauge: zerk (her nasıl dilimize geçitiyse) göstergesi. Berserki aktive ettiğinde kırmızı (eğer general/baronet gibi herhangi bir rütbeniz varsa mavi) renkteki topların, zamanla yok olması, yani geri sayım süreci.

İşte "göstergenin" zerk açıklamasındaki anlamı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Berserk gauge: zerk (her nasıl dilimize geçitiyse) göstergesi. Berserki aktive ettiğinde kırmızı (eğer general/baronet gibi herhangi bir rütbeniz varsa mavi) renkteki topların, zamanla yok olması, yani geri sayım süreci.

anlatmaya çalıştım ama çevirime inanmadılar

• bende anlatıyorum birşeylerde anlatamıyorum herhalde.. sizin tercümenize itirazım yokki o zerkler ilk çıktığında bende öyle düşünmüştüm..ama süreleri ölçünde öyle olmadığını anlayıp gauge nin başka anlamlarını araştırdım.. bakın şimdi kendi zerkimi açtım 60 saniye sürdü.. 95 lik potla açtım sonra 100lük potladenedim hepside tam 60 saniyede bitti.. o zaman burda başka bir yanlışlık yada oyunda bir bug var.. 105 olayım onun süresi 11 saniye bakalım oda 60 saniye sonra bitecek mi:)

Orijinalden alıntı: Mokok0

senin tercümene göre normal zerkin süresi 60 saniye ise 95 zek 65 saniye 100 zerk 68 saniye olması gerekiyor değil mi ?
    halbuki 3 zerkide şimdi yine denedim hepside 60 saniye sonra bitiyor ...

EDIT: son mesajını görmedim. tekrar diyorum ben de ölçmedim. Ben sadece oyunun bize verdiği açıklamayı aktarıyorum. Ben "durum şudur" gibi bir ifade kullanmadım zaten.

Ha iyi sen ölçmüşsün; demek başka bir keramet var bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Nisan 2010; 23:48:28 >
  • ben 100 level olduğumda baronet yazdırmamak için görevi yapmadım..knight olarak kalmak istiyordum ama baktımki baronet yazdırmadan 100 zerk kullanılmıyor bu sefer 2 zerk arasındaki farkı araştırmaya başladım.. o zamanlar sanırım oyun tamamen türkçe değildi.. ben de ilk zamanlar 3 sec 5 sec okuyunca bunu süre zannettim ve 3 saniye o kadar önemli değil anca 1 skil fazla vurur diyerek vazgeçtim.. fakat sonraları gauge nin kalibre anlamında bir kelime olduğunu okuyunca açmaya karar verdim ve açtım.. 95 level ikende 100 leveldeykende hatta şuan 103 levelim zerkimin açık kaldığı süre 60 saniye.. yukarıda da dediğim gibi ya evet bu 3-5 ler saniye cinsinden süredir ama oyunda bir bug var yada bu gauge joymaxın ingilizcesinde farklı bir anlamda kullanılmış.. hatta şimdi joymax ada mail attım umarım cevap verirlerde doğrusunu öğrenmiş oluruz yada varsa bir bug düzeltilir.. bu arada 105 level olupta 105 zerkin açık kaldığı süreyi yazarsa biraz daha netleşmiş olacaktır..

• 95 ve 100 lvl charları yan yana getirip denemek lazım. Ayrıca 3 saniyedeki fark acaba 100 lvl 1 den fazla party elemanı zerklendiği zaman gerçekleşiyo olmasın (Turuncu zerk) tabi bu sadece fikir.. Süre tutmadım ama sanki 100 lvl zerki 95 zerkinden uzun gibi geldi yada ben öyle algıladım :)
    Lv:105
  • bizde onu netleştirmeye çalışıyoruz.. gerçek fark nedir ?

Orijinalden alıntı: closek

95 ile 100 zerkin farkını anlayamıyorsanız ne diyeyim

Farkı de. Madem biliyorsun?

bizde anlamak için burdayız.. anlat öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokok0

quote:

bizde anlamak için burdayız.. anlat öğrenelim

hem attack hem de süresi daha fazla. o kadar tartışılcak birşey değil bu. cevabı basit. çelişki yaratıyorsunuz gereksiz yere.

hem attack hem de süresi daha fazla. o kadar tartışılcak birşey değil bu. cevabı basit. çelişki yaratıyorsunuz gereksiz yere.

Eksik olmayın da; bu mudur yani?

Süreyi ben ölçmedim; fakat Mokok0 yaptığı ölçümlerle her şekilde Berserk sürelerinin eşit, yani 60 saniye, olduğunu belirtti.

Attack konusuna gelirsek; bütün berserk türleri de normal damage kapasitesini ikiye katlar. Damage açısından da hiçbir farkları yoktur; ki rütbesiz bir karaktere kıyasla hiçbir getirisi de yoktur.

Paylaşımlı partide %20'lik bir atak artışı sağlanır berserk etkinliği süresince; fakat ondan bahsetmediğimiz aşikar

Biz çelişki yaratmıyoruz; çelişki zaten var!

• kardeş eşit attacklı olduğunu nerden çıkardın anlamadım ? 100lv zerk görevini yapmadan bide yaptıktan sonra ölç anca öyle anlarsın.
    süreye gelince de açıklamada da yazıyor. gauge orda ölçü yani saniye anlamında çevirideki gibi tavşan tüfek olayı yok. eksik ingilizce ile çevrilmiş direk sözlükten belli. 95 zerk 5 sn süreyi uzatırken 100 lv zerk 8 sn uzatıyor anlamında. ölçen arkadaş da yanlış ölçmüştür. o kada merak ediyosanız bida ölçün. çok da önemli bir konu degil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 16 Nisan 2010; 2:28:40 >
  • ArKadasım o zerki doldurupta kullanırsan uzatmaz =) zaten zerkin varken sağ tıklayıp yukarda tüp işareti olarak atarsan npc zerki ozaman zerke bastıgında süreyi uzatır =) kalibre felan olayı yok.Yukarda tüp işareti olmadığında butun zerkler eşit sürede biter.

kardeş eşit attacklı olduğunu nerden çıkardın anlamadım ? 100lv zerk görevini yapmadan bide yaptıktan sonra ölç anca öyle anlarsın.
    süreye gelince de açıklamada da yazıyor. gauge orda ölçü yani saniye anlamında çevirideki gibi tavşan tüfek olayı yok. eksik ingilizce ile çevrilmiş direk sözlükten belli. 95 zerk 5 sn süreyi uzatırken 100 lv zerk 8 sn uzatıyor anlamında. ölçen arkadaş da yanlış ölçmüştür. o kada merak ediyosanız bida ölçün. çok da önemli bir konu degil zaten.

ben yeterince ölçtüm senin bu şekilde bir cevabı anca ölçüp biçip tartarak yazman gerekirdi..
    Bu konuyu joymaxada sordum gelen cevapta onlarda 5 ve 8 saniye süre artımı var diyorlar fakat onlarada zerk sürelerinin eşit olduğunu yazdım şimdi ona cevap bekliyorum :)

• quote:

Berserk gauge: zerk (her nasıl dilimize geçitiyse) göstergesi. Berserki aktive ettiğinde kırmızı (eğer general/baronet gibi herhangi bir rütbeniz varsa mavi) renkteki topların, zamanla yok olması, yani geri sayım süreci.

evet o top muhabbeti ne alaka kalibre falan filan

Orijinalden alıntı: AncHorage!

quote:

evet o top muhabbeti ne alaka kalibre falan filan

züreler eşit olunca farkın ne olduğunu bulmak gerekiyor :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.