Şimdi Ara

95.5 TYT 75 YA DA 76.25 AYT 6K GELİR Mİ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    koymuşsun işte ya. en kötü 2k 3k.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• LosTPlayeR L kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün sene ayt çalışıp sınavda 7y mat yaptım ya yemin ederim bütün senenin en kötü matı, o yüzden ayt çok sıkıntı çıkarır mı?

Bak bu ayt ile en en en kötü 6k. O da insanlara kolay gelmişse ama sanmıyorum zorlananlar çok. Yani sen kendini 2-6 arasına hazırla bence. Ayrıca sıralamana göre seçme bölümünü kardeşim ölene kadar o mesleği yapıcaksın tıpta yapamam sevmiyorum diyorsan sakın gelme sıralamana yazık etme gelip de mühendisliğe giden insanlar görüyorum üzülüyorum. Sınav sonucun da gayet iyi kendine bu kadar yüklenme :)

gelmeyebilir tyt den dolayı.
    Ypk hocam bence yüksek ihtimal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 2 Temmuz 2018; 11:6:49 >
    Dostum tyt çok mu önemli sanıyorsun yapma gözünü seveyim bi şey etkileyeceği yok 3k en az senin sıkma canını benim de tyt 105-103 arası ayt 71.25 gelicek sence kaç bin olur

• Dayyumson D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. eğer senin dediğin gibi sıralama gelirse amuda kalkarım. ve eğer bana senin dediğin gibi sıralama gelirse 1 ile 2k arası gelir.

• mreragata M kullanıcısına yanıt
    çok bir şey olacağını zannetmiyorum birçok kişi sanırım senin gibi. sınava girmeden önce 110tyt az diyordum ki yaptığım denemelere göre gerçekten öyleydi ama sonuç? 95. ayt'den de full diye çıktım 3 dikkatsizlik çıktı.. yani diyeceğim o ki birçok kişi sen ben gibiyse, birçok kişi'nin altını çiziyorum ama herkes değil, güzel bir sıralama gelir belki. tabi türkiye genelini bilmiyorum pek..

Hocam sen beni geçersin ayt 5 net fazla çok etkiliyor ayt dediğim gibi 5k yı azcık geçsem yeter bana çok sevinirdim

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    ya umarım dediğiniz gibi olur da zil takıp oynarım. mühendisliğe gelince, hakikaten çok büyük hayallerim vardı onunla ilgili ki hala var, ama şuanlık en azından itü tutarsa. o da 4.900la kapatmış geçen sene. tabi mf3 mf4 birleşti bu 5800e kadar gerileyebilir. eğer olursa inanılmaz güzel olur her şey. her ne kadar itü hiç aklımda yoksa bile orada da güzel şeyler yapabilirim.

ama bir de madalyonun diğer yanı var işte.. yani ya olmazsa sorusu. o zaman da düşünüyorum düşünüyorum nereye gidicem diye ama içime sinen bir yer yok. tobb,ytü falan.. oralara gitmek istemem açıkçası. e bu durumda da tekrar mezuna kalamayacağıma göre tek seçenek kalıyor bana, tıp.. tek dileğim sonuçların sizin dediğiniz gibi gelmesi. teşekkür ederim bu arada.

• Dayyumson D kullanıcısına yanıt
    ya dediğin gibi olsa bile çok bi fark olmaz. bi sitede hesapladım 2017'ye uyarlamışlar sıralamayı tyt 10k, ayt 3.5k diyor. eğer bu şekilde alırsak ikimiz, tabi hedefin neresi bilmiyorum ama 3.5k benim için çok güzel olurdu. çoğu insan için de güzel olurdu. tıp isteyen ege'ye, mühendislik isteyen odtü'ye gidebilir bu sıralamayla. ya da 5k'yı azıcık geçsem demişsin ki umarım geçersin, geçerim. o da çok hoş bir sıralama. tıp isteyen akdeniz'e mühendislik isteyen itü'ye gider. ama umarım daha gerisi olmaz çok.

Rica ederim. Dediğim gibi benim tahminimce 2-6k arası en olası 3-4k falan. Sonuç açıklanana kadar kendini darlama zaten sonrasında hep tercih telaşı var iyi tatil yap :)

Senenin başından beridir odtü bilgisayar mühendisliği istiyordum zaten olmadı itü diyordum aynı düşünüyorum seninle umarım her şey iyi olur

Hocam adam 110 70 yapmış tytdeki 2.25 net Ayt de 1 net

110/70=98.75/75=96.5/76

Yani adamla nerdeyse aynısınız bide hala 0.25 Ayt net farkınız var o da yaklaşık 0.5 tyt neti yani adam 96/76.25 yapmış sizde 95.5/76.25 nasıl o 2K ise siz 7K siniz?

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    Evet belki öyle olabilir ama inanılmaz bir belirsizlik var işte. Onun gibi kaç insan öyle yaptı bilmiyoruz. Ve o hesabı 2k'yı neye dayanarak buluyor? Çok belirsiz hocam.

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    Evet belki öyle olabilir ama inanılmaz bir belirsizlik var işte. Onun gibi kaç insan öyle yaptı bilmiyoruz. Ve o hesabı 2k'yı neye dayanarak buluyor? Çok belirsiz hocam.

• Yaz 5K açıklanınca uplarsın

• edit: 4k geldi gençler. sağolun destekleriniz için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.