Şimdi Ara

945G ve 945P arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, imzamdaki sistemi sattım ve Intel Pentium D işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart olarak Asus'un 945 chipsetli anakartlarından birini düşünüyorum. Seçenekler arasında 945G ve 945P chipsetli anakartlar var. Bu G ve P arasındaki fark ne?

• G olan onboard ekran kartıyla beraber geliyor. Yani tümleşik
  • Fakat G olanlar P'lerden 20$ daha ucuz. Nedenini bilen var mı? Sonuçta G'nin o zaman artı bir özelliği var, fakat 20$ daha ucuz
  • 945G PENTIUM D SERISINI DESTEKLIYOR.945P DE ÇİFT İŞLEMCİ DESTEĞİ VAR. 955X ile hemen hemen aynı.
    http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050709/
    Intel'in Pentium D ve Pentium Extreme Edition işlemcilerini sadece bu yeni çıkan yongasetleri destekliyor.
    945P ile 955X arasındaki fiyat farkı az ise 955x çipli olanı alman daha iyi olur.Temelde pek fark yok aralarında.
  • Üzerinde raid ye firewire yoktur bide P ler daha performanslıdır
  • Anladım, bi sorum daha var:
    Asus P5LD2 I945P ile Asus P5LD2 VM I945P arasında da 20$ fark var heryerde. VM'li daha ucuz olanı. Chipsetler aynı, fakat farkı ne?

Ayrıca 945 ile 955 arasında neredeyse 100$ fark var... Yani bu yüzden 945'i tercih edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 20 Ekim 2005, 18:10:11 >
  • Sitelerde detaylı açılımları var.Birinde extra donanım falan vardır.Firewire falan,diğerinde yoktur.En iyisi gigatek ya da olgun sitelerine bakmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi raid, firewire yok wm de onboad vga var diğerinin genişleme imkanı fazla
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Yani ilk kararım halen geçerli. Herhalde Asus P5LD2 I945P alacağım.
  • bendeki intel 945PVS olan media center olarak geçiyor, diğer 945P serisinde olmayan sayısal ses çıkışı filan var, kontrol ederken üretici sitelerinden kontrol edin derim, buradaki distrübütörü bendeki kartta 4 tane USB 2,0 1 tane firewire 6,1 ses çıkışı diyordu. anakartta 8 USB 2,0 , 3 tane firewire ve 7,1 sayısal ses çıkışı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.