Şimdi Ara

9300 ve 8520 kasa farki varmidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 8520 kullanicisiyim (zamaninda bi hata ettim aldim orasi ayri) telefonun ust kismi Blackberry yazisinin ustundeki plastik parca kirildi YES/NO tusunun oraya kadar koptu sonra ekranin ustundeki plastik kisim yani Blackberry yazisindan tut YES/NO tusunun orasi komple koptu ama yeniden yapistirdim sonra baktim olmayacak trde kasa degisim fiyatlari sordum cok pahaliydi min 80 maks150 cevabi aldim.

Bende sahibinden.com gibi tr sitelerini hic incelemeden direk EBAY dan kaliteli bi 9300 kasasi siparis ettim suan tatildeyim 9 gun oldu yarin donuyorum yani 2-3 gun sonra insallah burda olcak 12 dolara aldim disinin parlak bi metal olmasi direk hosuma gitti bende disi uyar diye dusundum ama 9300 ile 8520 arasinda ufak farklar varmidir fotograf karsilastirinca hic bisey gozukmuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bende 8520 kullanıcısıyım . ama bir türlu bitmek bilmez sıkıntıları var telefonun ilk birincisi kasası yan tarafta bullanı ses kısma tuşların silikonlarıdan çatlaması
    bu taktığım 2.kasası aynı sorun gösterdi . bu seferde play tuşu çatlama yaptı . aslında 9300 sökerken gördüm hemen hemen aynı tek noktası çeltikler denk gelmiyor
    olabilir . artık tellefona para harcayasım gelmiyor . kvk daki kasayı değiştiren abi sordum 9300 kasasıyla aynımı dedim aynı dedi . 9300 bence makyajlı kasası
    ben olarak denemedim olmama korkusundan . Kasalar ve iç yapı arasında küçükte olsa farklılıklar vardır. Bu farklılıklar cihazın kasasının tam olarak oturmasını ve tuştakımının düzgün çalışmasını engelleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jbl_gto -- 13 Ağustos 2012; 19:34:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.