Şimdi Ara

93/3 Ağustos Tertipleri Buraya (Yerler Açıklandı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
6
Favori
38.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SERİNYOL 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL benimkide e devlette acıklandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihikiz

e devletten hiç bişi yok gittim şubeye ısparta iç.güvenlik dedi a grubu 12-15 arası teslim tarihi yarın sülüsü alabilirsin dedi

hayırlısı olsun hemşo
  • ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1'İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roset34 -- 24 Temmuz 2013; 11:48:13 >
  • bu yerleri neden kısaltırlar anlamıyorum misal benim degil baskasından alıntı
    P. Tug. Loj. Des. K.lığı Bkm. Brl. 2'nci Bkm. Bl. K.lığı bune yazmaya üseniyor gibi :D
  • cümlemize hayırlı olsun hemşo
  • e devlette cıktı
    3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ
    piyade egitim alay komutanlıgı mı :D gide gide piyade olduk :D
  • can_kavas C kullanıcısına yanıt
    gidecegin güzel yerlerden biri kardeş bahriyeliler rahat yapıyo askerligi çevremde 3-4 kişi yaptı ondan biliyorum iskenderundada ben okudum orayıda biliyom tek sorunun sıcak olur bide aşırı rüzgarlıdır iskenderun hadi bakalım hayırlı teskereler @can_kavas
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihikiz

cümlemize hayırlı olsun hemşo

hemşo e devletten mi?ogrendin
  • İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI KOMD.EĞT.A.SLH.EĞT.TB./ISPARTA EĞİRDİR
  • yasinbekir1907 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkurler vallahi bu tarz bilgiler biraz heyecanımı yenmemı saglıyor.Yer bılmem yol bılmem farklı bı deneyım olacak benım ıcın :) acıklamaların ıcın tekrardan tesekkurler sağolasın . :)
  • ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1'İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR
  • arkadaşlar 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL benimde jandarma mı olmuş oluyorum bura ile ilgili bişeler bilen duyan varmı hiç
  • arkadaşlar bende hala "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazıyor
  • 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/BURDUR MERKEZ

Biri ayarlasın da herkez üstte yazsın 1. sayfada gözüksün topluca görelim
  • Semihiptekten kardeşim öncelikle hayırlı olsun arkadaşım serinyoldan ya hakkari yada şırnak yatay geçişin şimdiden hayrlı olsun.
  • semihipekten S kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kardeşim. ben jandarma olmak istiyordum denizci oldum =) kısmet
  • Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir. benim e --devlette bu yazıyor acaba yandık mı ?
  • bende hala hareket yok e-devlet te. Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir diyor =)
  • off ya inş 4 e kalmam ben de de Kurum ile iletişim sağlanamadığı için hizmet verilememektedir yazıyor...
  • Bu sefer de kasıma kaldık. Allah belasını versin asalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.