Şimdi Ara

920 & 925 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 920 kullanıcısıyım, oyun oynarken telefon ısınıyor. Ama kasma falan hiç bir şekilde olmuyor akıcılığı gayet iyi, ön kamerası kötü ben beğenmiyorum ön kamerayı, ama arka kamerası gayet ideal. Tarayıcı konusunda hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar kasma falan kesinlikle olmadı. Telefonun ağır olması bence iyi bir şey elimde telefonu tuttuğumu hissediyorum ayrıca abartanlar var aşırı derecede rahatsız edecek şekilde ağır falan değil. Tek sorunum bataryanın az gitmesi onun dışında önemsediğim tek sorun ön kamerasının düşük olması
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,beklemeye karar verdim şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10'u bekleyin derim. Ama size tavsiyem Lumia 930'dan yana olur @tanseltan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos35 -- 30 Aralık 2014; 11:05:16 >
  • Lumia 735 alın 869 tlye 920/925 çok eskidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35

Windows 10'u bekleyin derim. Ama size tavsiyem Lumia 930'dan yana olur @tanseltan

Benimde niyetim 2gb ramli cihaz alıp uzun sure kullanmak ama,okadar para wp ye verilir mi sorun orada,1500tl üzeri ios tercih ederim şuan için.

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Lumia 735 alın 869 tlye 920/925 çok eskidi.

735 in dahili hafızası yetersiz hocam,720 de çok sorun yaşıyorum,hafıza kartlarıda hata verip duruyor

• Eğer Windows 10 ile beklenenler gelirse bence o kadar paraya değer diye düşünüyorum. Twitter gibi sosyal ağlara güncelleme getirilmesi için Microsoft uğraşıyordur diye umut ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.