Şimdi Ara

92 broadway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar uzun zamandır 6-7 liraya kadar bir araba bakıyordum.birtane 92 model broadway buldum.ilk sahibinden.araba gıcır gıcır.2 parça boya var.değişen yok.akü yeni.alt takım yeni.servis bakımlı.servis kayıtları duruyor.96 bin km de.içi dışı pırıl pırıl.koltukları iç döşemesi, bagajı hiç kullanılmamış gibi.
    Araç sahibi istediğin ustaya göster.hatta bir ustaya değil 50 ustaya göster, reno servisine göster felan diyor.kısacası arabasından emin.
    para için 7900 fiyat çekmişdi, 7500 e son diyor, bir kuruş altına vermem diyor.sizlerin görüşü benim için önemli.normalde 92 model broadway taş çatlasa 6.500 eder.ama bu araba temiz.sizce bu parayı verip almalımıyım bu aracı.ben temiz birşey alıyım hiç başım ağrımasın istiyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Ederi nedir ? durumu nasıldır bilemem ama gerçekten temiz bir arabaya 1000 lira fazla verilir. Biz zamanında bir yakından araç almıştık ( 96 europe ) aldığımız gibi 2000 lira masraj yemişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkndvc

Ederi nedir ? durumu nasıldır bilemem ama gerçekten temiz bir arabaya 1000 lira fazla verilir. Biz zamanında bir yakından araç almıştık ( 96 europe ) aldığımız gibi 2000 lira masraj yemişti...

bende öyle düşünüyorum hocam.sahibi öğretmenmiş, garajda saklamış yıllardır.üstüne kar yağmamış arabanın.
    bakalım diğer üstadlar ne yorum getirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 6 Temmuz 2011; 22:55:45 >
  • Hayırlısı olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkndvc

Hayırlısı olur inş.

inşALLAH hocam, sağolun yorumunuz için.
  • up
  • Yüksek modeli ucuza alıp uğraşmaktansa,düşük modeline biraz fazla iyi vermek daha iyi gibi geliyor.Biz de düştük o hataya 92 şahini 4.500 liraya aldık masrafı bitmiyor,daha dün 250 lirayı gömdük geldik.İyi düşünüp kendiniz karar verin,ama bence alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla |93-98| Efsane Kasa
    10 yıl önce açıldı
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı
  • sonkez güncel
  • dediğin modeller, altın gibi arabalar,
    sıkışdın mı götür 500 tl aşağısına bozdur
    satması kolay,

dağ taşa sür gitsin çürüğü yoksa iyice bak, baktır,
    biraz daha pazarlık yapıp
    almanda sakınca yoktur.

arkadaşda 93 brodway vardı ilana çıkdığı gün satıldı.

(6.500) tl ye. bi o kadarda dağa taşa sürmüştük banamısın dememişti.
  • yorumunuz icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.