Şimdi Ara

92/1 ASKERE GİDECEKLER (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
41.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gnx

quote:

Orijinalden alıntı: gonnahell

sivas 5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ 21 24 şubat arası teslim
    izmirden giden varsa pm :)

gonnahell

erken sevk talebi yapmışmıydın bir de kütük neresiydi senin acaba ?

evet şubat celbini gidip kendim seçtim ekimde, kütük izmir buca
  • En dandik yere ben düştüm sanırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gnx

quote:

sivas 5'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ 21 24 şubat arası teslim
    izmirden giden varsa pm :)

gonnahell

erken sevk talebi yapmışmıydın bir de kütük neresiydi senin acaba ?

evet şubat celbini gidip kendim seçtim ekimde, kütük izmir buca

sivas merkez 5'İNC...... Bende 1 gidiyorum
  • Arkadaşlar gidenlere hayırlı teskereler şimdiden az önce askerlik şubesini arayıp sordum.

aynen e-devletteki gibi mayıs'a kaldık
  • Tertip Edildiğiniz Eğitim Birliği
    1'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ
    Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    2
    Sevk Tarihiniz
    04/04/2012

nisana almışlar benide şükür bunada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejan_44

HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA :)

Bende hava er egitim tugayi / kutahya arkadasim ayni yerdeyiz :)
  • Merhabalar... Benim de Manisa sanırım. Merkez yazmışlar ama.. Herkese iyi bir dönem dilerim
    Tertip Edildiğiniz Eğitim Birliği
    Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrg26

Merhabalar... Benim de Manisa sanırım. Merkez yazmışlar ama.. Herkese iyi bir dönem dilerim
    Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012

hayırlı olsun. bnde aynı yere 2. grup gidicem 1 ay acemilik yapılıyormuş sanırım burada. bilgisi olan arkadaşlar bizi
    aydınlatsa keşke..
  • adanalıyım bilecik jenderme eğitim komutanlığı offf elveda hayat :) bu ayın 20 sinde gidiyorum 17 gün kaldı :D
  • Mayısa sarktı bizim celpler gerçi umudum yok ama galiba kesin celp dönemim ağustosda gidicem bekleyelim bakalım.
  • kütük kayseri
    ikamet antalya
    92/1

j. eğ. kom. izmir/seferihisar
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraganza

adanalıyım bilecik jenderme eğitim komutanlığı offf elveda hayat :) bu ayın 20 sinde gidiyorum 17 gün kaldı :D

‎9. CENDERME EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI/BİLECİK :D
    afiyet olsun bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSG

quote:

Merhabalar... Benim de Manisa sanırım. Merkez yazmışlar ama.. Herkese iyi bir dönem dilerim
    Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012

hayırlı olsun. bnde aynı yere 2. grup gidicem 1 ay acemilik yapılıyormuş sanırım burada. bilgisi olan arkadaşlar bizi
    aydınlatsa keşke..

Teşekkür ederim herkese hayırlısı olur inşallah.. 2009 da askerlik yapmış bir abimiz blogunda açıklamalar yapmış ben de onu okuyorum şimdi işimize yarayacak çok fazla bilgi mevcut istersen bakabilirsin.1.PiyadeErEğitimTugayKomutanlığıAçıklamalar

• quote:

quote:

quote:

Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012

aydınlatsa keşke..

Teşekkür ederim herkese hayırlısı olur inşallah.. 2009 da askerlik yapmış bir abimiz blogunda açıklamalar yapmış ben de onu okuyorum şimdi işimize yarayacak çok fazla bilgi mevcut istersen bakabilirsin.1.PiyadeErEğitimTugayKomutanlığıAçıklamalar

benim kardeşimde 2.grupta gidiyor 4/4/2012 tarihinde bi konu mu açsak neyapsak belki 10 kişi falan olursunuz
    gidince zorluk çekmezsiniz belki Manisa fena değil diyolar eziyeti yokmuşda sadece eğitimler çok sıkıymış süre kısa olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

quote:

quote:

quote:

Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012

aydınlatsa keşke..

benim kardeşimde 2.grupta gidiyor 4/4/2012 tarihinde bi konu mu açsak neyapsak belki 10 kişi falan olursunuz
    gidince zorluk çekmezsiniz belki Manisa fena değil diyolar eziyeti yokmuşda sadece eğitimler çok sıkıymış süre kısa olduğu için

Valla birbirimizden ne kadar haberdar olsak iyidir, tek kalıp zorluk çekmektense birlik olup beraber hareket etmek en iyisi olur bence. Sonuçta hepimiz ilk defa gidiyoruz :)

• bilecik jandarma eğitim komutanlığına düşen yokmu :D
  • bende hala teknik aksaklık diyor ben aralıkta tecilimi bozdurdum şubatta gitmek istiyorum diye dilekce yazdım. daha önceki belgemde sevk tarihi 21şubat2013 tü tecili bozdurunca 21şubat2012 olarak geçiyo ama edevlet hala teknik aksaklık hatası veriyo anlamadım gitti.. mayısa kalırsa yandık işi gücü bıraktım coktan herşeyimi şubata göre ayarlamıtım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan1622

quote:

quote:

quote:

Celp Dönemi
    2012 ŞUBAT
    Celp Grubu
    1
    Sevk Tarihiniz
    21/02/2012

aydınlatsa keşke..

Valla birbirimizden ne kadar haberdar olsak iyidir, tek kalıp zorluk çekmektense birlik olup beraber hareket etmek en iyisi olur bence. Sonuçta hepimiz ilk defa gidiyoruz :)

manisa merkez 1'İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MERKEZ için konuyu açtım buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_57334196/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57334196

• ARKADAŞLAR BU İZMİR/NARLIDERE İS.OKUL VE EĞT. MRK KOMUTANLIĞI.. ÇAVUŞ EĞİTİMİ Mİ OLUYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackStar55 -- 3 Şubat 2012; 19:02:41 >
  • Merhaba

Öncelikle askere gidecek tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Ben 1987 doğumluyum. Benım Kütük Sivas/ Şarkısla. 2012 1-1 celp dönemi şubat kaldırıyormuş. Ben Bursadan yabancı şubeden işlemleri yaptırdım. Bursada oturuyorum. Fakat sıralamada şubat değil Kasım celbi 4-4 gitmek istiyorum dedim. E-Devletten bakıyorum. Açıklanan birşey yok. Teknik aksaklıktan vs. diyor. Şimdi Kasımamı düştüm dersiniz Yoksa Mayıs veya Ağustos mu? Anladığım kadarıyla eğerŞubat kesin çıkanlar e-devlette açıklanıyor. Başka celbe çıkanlarınkinde teknik hata vs. deniyor. Yada istediğiniz celp dönemi yada istemediğiniz şubat harici bir celp dönemi çıktıgında edevlette yazılıyor mu? Yani Kasım,Mayıs,Ağustos celbinde gideceksiniz gibi? Bir aydınlatın. Heyacandan bende kafayı yicem. Şube diyor Şubat 10anda ara. Ne yapayım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.