Abi merhabalar sana bir şekilde ulasmam gerek yarın son günüm 4 gündür psikolojim bozuldu param varken aptalliga gittim birşeyler danışmak istiyorum eğer sende yardımcı olmak istersen tabi mail adresini paylaşa bilir misin abi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
91.gün icraya verildim. Yardımcı olabilir misiniz.. (2. sayfa)

-
-
Özel mesajda bug var atamıyorum göremiyorum eğer mümkünse e mail adresini paylaşa bilir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj ilettim sizd
...
tebligat öyle hemen muhtarlığa bırakılmaz kısaca düzelteyim, adreste kimse bulunmuyorsa ve kişinin orada oturup oturmadigin tespit edilememisse tebligat iade yapılır.
eğer tebligat üzerinde adres kayıt sisteminde bulunan adresidir veya 21/2 MERNİS adresidir gibisinden ibare varsa işte o zaman kişinin o yazılı olan adreste oturup oturmamasina bakılmaz çünkü nüfusta kayıtlı olan adrestir işte o zaman muhtarlığa bırakılır, iade edilemez(adres yetersizliği ve kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılma hariç) ve muhtarlığa bırakıldığı andan itibaren süreç başlar, sen ister git al istersen alma olayın bitmiştir... sonuç olarak cesit çeşit tebligat vardır vergi usul kanununa göre madde 35 e göre 21 e göre 21/2 ye göre birbirlerinden farklı usullere göre yapılabilirler. saygılar.
Teşekkürler yanlış bilgiyi düzelttiğiniz için bende öğrenmiş oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredileri 3 ay geriden ödemek sorun oluyor mu? illa 90. gün icraya mı veriliyor? 85 de ödesek
-
Sorun olmaz banka uygulamasından takip edebilirsiniz kaç gün gecikmede olduğunu. Bence 80günü geçirmemeye çalışın haftasonları da süreye dahil olduğu için çabuk çabuk atıyor biraz
teşekkür ederim cevap için. hocam bir diğer sorum denizbanka kredi borcum var onu da 3 ay önceden ödeyecğeim ancak ayrıyettne taksitli ek hesap borcum var ve oraya para atmaya çalıştığımda direkt krediye çekiyor yani ek hesaptan icraya düşeceğim böyle giderse bunun bir çözümü yok mudur müşteri hizmetlerini aradım ilk krediye çeker diyor
-
denizbankta işleyiş öyle malesef hocam önce gecikmedeki borçlara çeker. Şöyle deneyin. Yeni bir vadesiz tl hesabı açın uygulamadan. Hesabı da brikim hesabı olarak adlandırın. Paraya o hesaptaki yeni iban'a yollayın. bu şekilde otomatik olarak çekmeyebilir. 5-10 tl atıp deneyin. Sorun yoksa böyle de yapabilirsiniz.
-
yeni vadesiz açtım hocam krediye çekmedi ama kmh hesabına da tanımlayamıyorum. şubeden her ay gidip ödesem olur mu acaba? ama kmh de bakiye açılacağı için yine ordan da krediye çekecek. kalıcı bloke tarzı bir şey var mıdır acaba
-
Sıralaması var herhalde önce kredi-kredi kartı-kmh gibisinden. Tabi şubeden de ödenebilir Zaten size uygulama üzerinden gönderilen uyarı mesajlarında da yazar ödemelerinizi atm ve şubelerden de yapabilirsiniz diye.
Parayı önce yeni hesaba sonra kmh'nın olduğu hesaba atmayı deneyebilirsiniz ama o şekilde de olmuyorsa o zaman şubeden yatırmak tek çare gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 18 Nisan 2025; 8:11:52 >
hocam bilgili birine benziyorsunuz son bir soru. vakıf maaş hesabım farklı bankadan icraya düştük diyelim 4 te 1 i kesik yatacak ya vakıfa yattıktan sonra o parayı atm den çekebiliyor muyum bloke falan oluyor mu
-
maaş hesaplarına zaten bloke konulamaz çekersiniz geri kalanını
-
bazı arkadaşlar kalanı da çekilir diyor peki acaba 6 senedir düzenli ödediğim vakıf kredi kartım kapatılır mı? kart hep düzenli ödüyorum
-
Çekilmez. Sadece 4/1 alabilirler.
Banka Haczi talep edilirse diğer bankadaki kartlarınız da bloke olabilir. Böyle bir durumda banka genel müdürlüğüne veya şubenize itiraz dilekçesi verirsiniz ileriye dönük (doğmuş ve doğacak hak ve alacaklar) üzerinden haciz işlemi yapılamaz diye. Ondan sonra mevcuttaki blokeyi (remix hesap ve kartınızdaki) kaldırmaları gerekir. Ben bu şekilde iş bankasındaki hesap ve kart blokelerimi kaldırttım
vakıfbankta çalışan abiye sordum hesap blokesi gelse bile kartın kapatılmaz vs dedi dilekçe yazınca açılıyor mu yani limiti 50 zaten kartın hiç aksamaya düşmedim vakıftan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X