Şimdi Ara

900 tl kitap parasımı olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese lise ikiye gectim ve ozel okula gectim fiyatlar maglumunuz ama gecmek zorundaydim ortam cok kotuydu arkadas ortami.

Kitaplar icin bile 900 istediler :( babam bugun cikipgitti ilk kez boyle gordum cok pahali yav kiyafetlerde oyledir kesin artik kendi harcligimi kendim cikarayim bari kendime soz verdim 80den assagi not gelmeyecek eve

Ne is yapabilirim evden bilgisayardan sistemim iyi degil dogru durust oyun acmaz ondan lets play videolari cekemem ne yapabilirim ? Herkese tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 16 Eylül 2014; 1:02:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dosya upload ederek ve bunları çeşitli sitelerde yayarak para elde edebilirsin. Zamanla da paran artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıyele

Dosya upload ederek ve bunları çeşitli sitelerde yayarak para elde edebilirsin. Zamanla da paran artar

Bana bu işi biraz açar mısınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette araştırma yapabilirsin mesela yoksa burada söyleyemediklerim de var :d
  • quote:

İnternette araştırma yapabilirsin mesela yoksa burada söyleyemediklerim de var :d

Evet fake zorno site sifreleri verilebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

quote:

İnternette araştırma yapabilirsin mesela yoksa burada söyleyemediklerim de var :d

Evet fake zorno site sifreleri verilebilir :)

özele gel sen en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.