Bildirim
900 lira ya kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up _____________________________ file:///C:/Users/Power/Pictures/images.jpg -
General Mobile Discovery 900TL'ye kadar en iyisi. -
Oyun istiyorsan gmd son tercihin olsun eski işlemci kötü grafikcisi ile real racing 3 riptige 2 gibi oyunları oynayamazsın. Ayrıca ölü pikseller sarj problemleri pembe çeken kamera ile paranı israf edersin. Xperia sp alabilirsin krait grafik işlemcisi ile açmadığı oyun yok PlayStation sony nin ürünü bu telefon ile de entegre etmişler gmd 4 çekirdek diye kanma 3 ve 4. Çekirdekleri kullanamıyorsun zaten _____________________________ -
1.000 tlye iphone 4 al _____________________________ -
nexus 4 _____________________________ -
Uping _____________________________ file:///C:/Users/Power/Pictures/images.jpg -
Nexsus 4 tavsiye ederim .Dün aldım sormak istediğin soru varsada sorabilirsin _____________________________ Öğrenmek akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediginiz takdirde gerilersiniz . -
quote:
Orijinalden alıntı: g.enver
Oyun istiyorsan gmd son tercihin olsun eski işlemci kötü grafikcisi ile real racing 3 riptige 2 gibi oyunları oynayamazsın. Ayrıca ölü pikseller sarj problemleri pembe çeken kamera ile paranı israf edersin. Xperia sp alabilirsin krait grafik işlemcisi ile açmadığı oyun yok PlayStation sony nin ürünü bu telefon ile de entegre etmişler gmd 4 çekirdek diye kanma 3 ve 4. Çekirdekleri kullanamıyorsun zaten
Sesli güldümcortex a7 mi eski power vr sgx544 mü kötü yoksa senin kafan mı iyi
_____________________________ Acer XZ272 165hz - rx7600 - r3 3100 - m52 5g
-
fanboy ergen eğilipde kendine mi güldün ya da gmd çalışanlarından birisi paralı eleman olmalısın. her gün gmd ile bir konu açılıyor oyun donuyor ölü piksel var sarj gitti servis bakmıyor diye milletin parasına yazık
_____________________________ -
konuyu açan arkadaş forumda bazı paralı elemanlar var sürekli bir firmayı öven diğerlerine çamur atan işte o kişileri nasıl ayırt edersin söyleyeyim sana ; avatarlarında imzalarında o telefonun resimleri olur ve profilleri gizli olur. en önemlisi burasıdır profilleri gizli yaparlar çünkü her konuda o markayı övüp diğerlerini karalarlar açıp baksan buna benzer binlerce mesaj forumdan bu tarz kişilerin şutlanması lazım ayrıca bunlar oldukça agresif olurlar seviye yerlerde kişiliksiz tavırlar sergilerler . forumu kirletmekten başka işe yaramazlar
quote:
fanboy ergen eğilipde kendine mi güldünya da gmd çalışanlarından birisi paralı eleman olmalısın. her gün gmd ile bir konu açılıyor oyun donuyor ölü piksel var sarj gitti servis bakmıyor diye milletin parasına yazık
Sende yeni stevejones ve grndy80 olmalısın nasıl düşünemedim._____________________________ Acer XZ272 165hz - rx7600 - r3 3100 - m52 5g -
o iki hesabı da aynı kişi yönetiyor ve senin gibi firma elemanı olduğunu düşünüyorum benim sony fanı olmadığıma profilime girip bakanlar anlar yeri gelir htc one, wp8x, lg g2, lumia da öneririm. yeri gelir sony propagandası da yaparım yapmadım da değil sony nin xperia l gibi 900 liradan satılıp 5 aylık telefonuna güncelleme vermemesi ve var olan güncellemeninde sorunlar ile dolu olmasından dolayı da çok ağır propagandasını yaptım xperia z nin su geçirmesi teleservice sıkıntıları da keza aynı şekilde. ama arkadaş oyun telefonu demiş gmd oyun telefonu değildir ve piyasada fiyatına göre en iyi oyun telefonu sp dir. bunu sende iyi biliyorsun ama paranın öttürmediği şey yok
ıkıncı el 900tl ye kadar note 2-s3 ve htc one x onerebılırım sana arkadasların dedıgı gıbı generl mobile discovery _____________________________ JAH BLESS RASTAFARİ BOB MARLEY BY HTC -
quote:
Orijinalden alıntı: htcone1
ıkıncı el 900tl ye kadar note 2-s3 ve htc one x onerebılırım sana arkadasların dedıgı gıbı generl mobile discovery
Ikinci el iyi olurmu fazla istemiyorum çünkü ikinci el_____________________________ file:///C:/Users/Power/Pictures/images.jpg -
quote:
fanboy ergen eğilipde kendine mi güldünya da gmd çalışanlarından birisi paralı eleman olmalısın. her gün gmd ile bir konu açılıyor oyun donuyor ölü piksel var sarj gitti servis bakmıyor diye milletin parasına yazık
Real Racing 3 , riptige 2 , dediğin 2 oyunuda çok akıcı oynuyorum üstelik 4 çekirdekte çalışıyor.4 çekirdeğin her zaman çalışmamasının sebebi şu ; gerekmeyen CPU yu çalıştırarak şarzın boş yere gitmemesi.
+Dediğin Sorunlar Her telefonda olan sorunlar ,
bknz:http://www.sikayetvar.com/firma/detay/samsung
bknz:http://www.sikayetvar.com/firma/detay/iphone_____________________________
-
kesinlikle nexus 4 _____________________________ DOST DÜŞMAN DESİN Kİ
LANNİSTER GİBİ Bİ HASIMA DUR DİYEBİLECEK
RACON KESEBİLECEK
TEK BİR BABA VAR
JON SNOW -
quote:
o iki hesabı da aynı kişi yönetiyor ve senin gibi firma elemanı olduğunu düşünüyorumbenim sony fanı olmadığıma profilime girip bakanlar anlar yeri gelir htc one, wp8x, lg g2, lumia da öneririm. yeri gelir sony propagandası da yaparım yapmadım da değil sony nin xperia l gibi 900 liradan satılıp 5 aylık telefonuna güncelleme vermemesi ve var olan güncellemeninde sorunlar ile dolu olmasından dolayı da çok ağır propagandasını yaptım xperia z nin su geçirmesi teleservice sıkıntıları da keza aynı şekilde. ama arkadaş oyun telefonu demiş gmd oyun telefonu değildir ve piyasada fiyatına göre en iyi oyun telefonu sp dir. bunu sende iyi biliyorsun ama paranın öttürmediği şey yok
Telefonda real racing 3,asphalt 8,dead trigger 2,modern combat4,NFS Most wanted ve GTA san Andreas gibi oyunlar var. Modern combat sıfır kasma GTA önerilen ayarlar sıfır kasma asphalt 8 orta ayarda sıfır kasma,NFS sıfır kasma,dead trigger 2 HIGH ayarda 25 FPS civarında, real racing çok ufak tefek frame düşmesi var ama rahatsız edici değil. Şimdi bu mu oyun telefonu değil. Xperia SP ile de kıyasla anın bir anlamı yok SP 1000 lira bu 600 lira. Tabiki adreno 320 nin ve krait işlmecinin farkı olcaktır. Ayrıca benim için bu fiyata en iyisi nexus 4 tür._____________________________ Acer XZ272 165hz - rx7600 - r3 3100 - m52 5g
-
ben teknoseyir incelemesinde izledim levent bey riptige 2 nin grafiği yüksek olan bölümlerinde kalitenin düştüğünü belirtti yine gmd konusunda dün okumuştum real racing 3 de kasma var şeklinde başlık vardı özel program ile grafik ayarları düşürülerek oynanılabilir tabi daha fazla uzatmayacağım sony den banane gmd den banane gmd alacak kişiye elden satın almasını ve satıcının gözü önünde ürünü açmasını tavs. ederim tabi tüm telefonlarda böyle ama gmd de bu tür vakalar daha fazla oluyor. _____________________________
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- kamerasız internetli telefon
- samsung a55 alınır mı
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X