Şimdi Ara

900 lira civarında telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar, general mobile discoveryi kullanıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın çok da memnunum telefondan. Ama discoveryi elden çıkarıp nexus almaya niyetlendim... 900 tl civarına bulunabiliyor... sizler ne dersiniz acaba, o aralık için nexus iyi bir seçim olur mu yoksa başka hangi ürünleri tavsiye edersiniz...

• 929 liraya sıfır xperia sp alınabiliyor.
  • nexus iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

selam arkadaşlar, general mobile discoveryi kullanıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın çok da memnunum telefondan. Ama discoveryi elden çıkarıp nexus almaya niyetlendim... 900 tl civarına bulunabiliyor... sizler ne dersiniz acaba, o aralık için nexus iyi bir seçim olur mu yoksa başka hangi ürünleri tavsiye edersiniz...

Xperıa sp ıkısındende saglam ve şık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:56:4 >
  • Xperıa sp tavsiye ederım.hemde nexusa gore sd kart avantajı var hemde cok daha saglam.bataryada gunu vok cok rahat cıkartıyor

• quote:

selam arkadaşlar, general mobile discoveryi kullanıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın çok da memnunum telefondan. Ama discoveryi elden çıkarıp nexus almaya niyetlendim... 900 tl civarına bulunabiliyor... sizler ne dersiniz acaba, o aralık için nexus iyi bir seçim olur mu yoksa başka hangi ürünleri tavsiye edersiniz...

xperıa sp nın yarım gun gıden sarjı,ılk dusmede pert olan kasasından,sd kartsız dahılı hafıza dolmasındansa,hem sd kart takılıp hemde bataryasının cok cok ıyı sureler vermesı,kraıt cpusu ve hızlı performansından dolayı xperıa SP onerırım bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZlatanAhmedovic

929 liraya sıfır xperia sp alınabiliyor.

+1 ve 900-1000 arasında en cazıp model xperıa sp. 1 yıl kadar nexus kullandım her aksam usutu sarja takmak bıktırıyor ınsanı,ve sp ye nazaran daha dıkkatlı kullanmak en azıdan dusurmemek gerekıor nexusu.
  • Fanboylar basmış forumu yemin ediyorum her yerdeler objektif olan adam göremiyorum koca forumda

Xperia nın güzel yanları.
    Biraz daha fazla sarj
    Alttaki Led.

Nexusun güzel yanları.
    2 GB Ramn ve 4 Çekirdeğin getirdiği hız.
    Güncellik.

Sarj konusunda günü çıkarmıyor zart zurt diyenler varsa hemen ss atabilirim.
  • http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Sony-Xperia-SP

şurdan bi bakayım dedim de arkadaşlar çok da mantıklı gelmedi bana xperia sp... hani bariz artıları var gibi nexus 4 ün...
  • quote:

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Sony-Xperia-SP

şurdan bi bakayım dedim de arkadaşlar çok da mantıklı gelmedi bana xperia sp... hani bariz artıları var gibi nexus 4 ün...

Ben olsam nexus 4 secerdim

• Bu xperia sp nin her forumda bir önereni var. sanki sırf bu işe çalışıyorlarmış gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Fanboylar basmış forumu yemin ediyorum her yerdeler objektif olan adam göremiyorum koca forumda

Xperia nın güzel yanları.
    Biraz daha fazla sarj
    Alttaki Led.

Nexusun güzel yanları.
    2 GB Ramn ve 4 Çekirdeğin getirdiği hız.
    Güncellik.

Sarj konusunda günü çıkarmıyor zart zurt diyenler varsa hemen ss atabilirim.

nexusun tek artısı 2 gb ram. onun dısında ıslemcı pıl saglamlık ısınmama olarak sp daha iyi. nexus krait200 kullanırken sp krait 300 kullanıyor. bende optimus g var nfs de kare atlaması yapıyor ısınınca. ama ev arkımdakı sp cayır cayır oynuyor banamısın demıyor. bende sp derim o yuzden. bu fanlık degıl gercekcılık
  • quote:

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Nexus-4-vs-Sony-Xperia-SP

o siteye bakarsan xperia s iphone 4s ten daha iyi telefon o site bılmeyenler ıcın hazırlanmıs bır sacmalık. oraya bakarsan xperia z de iphone 5s ten daha iyi

• nexus 4
  • Nexusun ram ve guncelleme artısından baska bı cacıgu yok,var zart zurt falan once arastırsın,gunde ıkı kez,sarj ısteyen ve kasası saglam olmayan bır nexustansa xperia sp cok daha mantıklı.ama onumuz kıs guzel guzel tutar elımı ısıtırım denırse nexus tabıkı.ayrıca sp de sd kart varken nexusta olmaması bana gore bır diger handıkapı nexusun.

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Asphalt 8 de yok öyle bir şey kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Asphalt 8 de yok öyle bir şey kardeşim

dostum nfs asphalt 8 den daha ıyı grafıklere sahip. o yuzden nfs daha belırleyıcı bır oyun bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 15 Kasım 2013; 15:55:24 >
  • hocam eğer ilgilenirsen nexustan her yonuyle daha iyi olan 2 aylık teknosa garantili optimus g telefonumu satabilirim. jelatınlerı bıle uzerınde daha
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.