Şimdi Ara

900'e kadar en uygun telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fiyat bandında ortalama bir görseli olan yeni nesil işlemcili bir telefon alacağım. Seçenekler arasında parelel ithalat galaxy a3(750tl)-distribütor galaxy e5(780tl)-avea in touch 4(650tl)-Her ne kadar 64 bit olmasa da Discovery air(800tl) var. Ascend G7 yi maalesef 900 tl ye bulamadım o yüzden onu dahil etmedim. Ben açıkcası e5'i almaya yakınım.Ancak telefonun detaylı incelemesini bulamadım. Ekranında koruyucu cam olmadığına dair söylentiler var.Aynı zaman diamond pentile dizilimine sahip olduğu ve ince detaylarda hafiften bozulma olduğunu duydum. Sizin düşünceleriniz neler ? Şu kadar ekle şu daha iyi dediğiniz veya bu fiyat bandında önerdiğiniz modeller varmı? Gönül ister ki zenfone 2 veya çıkacak daha yeni bir modeli alalım fakat maalesef vaktimiz yok :)

• Hocam merhabalar. Yakın zamanda benim E5'i inceleme fırsatım oldu. Oldukça narin ve şık bir tasarıma sahip olan iyi bir cihaz. Ben kendim için düşündüm ama büyük ekran sevdiğim için sonrasında zenfone 6'a yöneldim. Size şunu söyleyeyim, eğer ki çok büyük ekran sevmiyorsanız zenfone bir kenarda durabilir ve e5'i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bence ürün F/P ürünü oldukça da seri ayrıca.
  • samsung al cıhazlarında uzak durmanızı onerırım bahsettıklerınız arasında G7 oldukca guzel bır cıhaz bence
  • http://www.websibir.com/Huawei-Ascend-G7-Cep-Telefonu,PR-175142.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.21.3#action=productPanel&id=175142

Burada huawei g7 908 lira. 8 lira da kargo var sanirim. Guvenilir bir site oldugu soyleniyor. Bence o fiyata alinabilecek en iyi telefon. Hazir 900 liraya çıkmışken 16 lira daha verilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArGentum#47 kullanıcısına yanıt
    açıkcası bilmediğim bir siteden alışveriş yapmaya çekiniyorum, biraz araştırdım hakkında yeterince olumsuz yorumda okudum distribütor adı altında parelel cihaz sattıklarını okudum bilmiyorum ne kadar doğru ama güvenemedim, cidden o fiyat olsa alınır ama G7 katılıyorum size.
  • LG G3 Beat. Bu fiyatlardaki en iyi telefon(tabi benim düşüncem)
  • G7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.