Şimdi Ara

900 D ile SIVI SOĞUTMA MACERASI....FİNAL...YOUTUBE EKLENDİ 14 KASIM 2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
5
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eski kasalarda kartları desteklemesi için bir tesbit çubuğu vardı hatırladığım..silverstonelarda sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

Çareler tükenmez....
    eski kasalarda kartları desteklemesi için bir tesbit çubuğu vardı hatırladığım..silverstonelarda sanırım..

Ekran kartlarının güç kablolarının bağlandığı köşelerde delikler var onlarla ilgili bir çalışmada yapılabilir aslında.
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    İple kasanin tavanina baglayanlar da var ama benim favorim kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sistem dehset gule gule kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Poyri dostum iple tavana asmış derken bana dokundu gibi geldi işin ucu...alındım ...

asma sistemleri yabana atma.. hor görme....

uçuk kaçık zamanlarımızda iyi bir müzik setini salonda zemin ile tavan arasında gerdirilmiş 4 tane çelik halat üzerinde cam raflara taşıtmıştım... bayağıda güzel olmuştu.. gören aptallaşıyordu...keşke fotoları olsa da koysam.

şimdi kızdırırsın sistemi PC kasasında uygularım..ince çelik halatlara taşıtırım birçok şeyi.... gerdirme çelik halatla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 16 Kasım 2013; 9:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Poyri dostum iple tavana asmış derken bana dokundu gibi geldi işin ucu...alındım ...

asma sistemleri yabana atma.. hor görme....

uçuk kaçık zamanlarımızda iyi bir müzik setini salonda zemin ile tavan arasında gerdirilmiş 4 tane çelik halat üzerinde cam raflara taşıtmıştım... bayağıda güzel olmuştu.. gören aptallaşıyordu...keşke fotoları olsa da koysam.

şimdi kızdırırsın sistemi PC kasasında uygularım..ince çelik halatlara taşıtırım birçok şeyi.... gerdirme çelik halatla...

Yok sana neden dokunsun.
    Yabanci forumlarda direk camasir ipiyle asan var baya zaten is gordukten sonra sikintida yok.

Bizde de bir ara rafli dokap tarzinda bir sey vardi halattan yapilma guzelde duruyorlar.

Aslinda fena fikir degil celik halatlardan komole kasa bile yapilir tek sikinti kasanin tavana bagli olacak olmasi

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 16:51:33 >
  • Güzel gerçekten şu sıvı soğutma bnde yapmak istiyorum da sistem yeterli değil,yenilersem bende düşünüyorum.
  • Cok guzel ve yakisir bir durumda olmus

• teşekkürler
  • teşekkürler daha iyisi sizinde olur inşallah
  • teşekkürler bjk_sefa.
  • Hocam gerçekten bir numara olmuş bundan daha iyisi olamazdı herhalde istisnalar olsada siz yinede yapmışsınız helal.
  • vay be süper olmuş. bize haram böyle şeyler. siz nekadar para döktünüz buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

vay be süper olmuş. bize haram böyle şeyler. siz nekadar para döktünüz buna ?

yok dostum vallahi 10 para sarfetmedim.
    sadece biraz emek sarfettim...
    hatta kullandığımız sıvı soğutma malzemelerinin parasını bile aldım... üstüne üstlük ... arg-ist

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.