Şimdi Ara

90 FF WİZARD VEYA X BOW ARANIOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 FF wizard veya x bow aranıor fiyat 350 yi geçmesin 0539 864 67 65 t.fatihdedeoglu@hotmail.com

• up
  • 90 lvl xbow var üzerinde 200m para var ayrıca 10 tane itam var elixir tablet flan hepsi bol bol var kasa full yani..
    bütün xbow skilleri açıkmış durumda ayrıca isteyen olur diye daggerleri de açtım..
    çar farm dır 32000 sp var halen açmk istediklerin varsa açarsın.
    Fiyata gelince 400tl diyorum arkadaşım böyle bir çarı daha ucuza bulamazsın bi düşün bana pm at bekliyorum.
  • Rome serverında 90 FF Wizard-Bard Charım var.İlgilenirsen callrock@hotmail.com.Ekle konuşalım...
  • ODİN SERVERINDA 90 LWL FF XBOW WARRİOR CHARDA PRE PLUS VAR BASILMAMIŞ + DEVİL SPİRİT + DRES VAR 100M GOLD VAR 375 SATIYORUM KOCAELİ İÇİ ELDEN

İLGİLENİRSE:TEL VERCEM ARARSIN ALICIYSAN
    0538 227 1889
  • sry + char 130 k sp var :D
  • selam xboıw wardır 87 full farm 250ytl satıyorum server rome angel dress we son ıtemlerı wardır bankası fulldur tavsanı da wardır ılgınıze rome 87 ff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 91 LVL full farm wizard skileer 91 de wizard cleric ben seni ekledim kabul et orda konuşuruq herkeze iyi forumlar
  • Ekledim msne gelince cvp yaz

panik_yok_35@hotmail.com
  • kardeş wizardı ne kdra satıon? ekle veya özelden mesaj at ertugrul_etoo@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.