Bildirim
90 dakika'dan Trabzon yorumu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yoruma katılıyorsan ben de derim ki Trabzona bu sene bir sürü kıyak yapıldı. O kıyaklar Beşiktaş'a yapılsaydı Beşiktaş 20 puan farkla lider olurdu derim. Cevabını bekliyorum. -
trabzon'a bu yıl hiç kıyak yapılmadı. Kıyak yapılan tüm maçlarda karşı tarafa da yapıldı. İlk akla gelen maçlar Bursa ve Kayseri maçları. İki maçta da karşı takımlara da yapıldıno kıyaklar ve değişen birşey olmadı. Sadece Eskişehir maçı söylenebilir Trabzon'un kollandığı maç olarak. Ama onda da genellikle ikili mücadelerde hakem taktir hakkını hep Trabzon lehine kullandı. Yani beleşten verilen bir penaltı, gol ya da karşı tarafın sayılmayan bir golü falan yoktu hatırladığım kadarıyla. Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim. -
Doğru ama eksik. Trabzonspor bence biçildi. Bunun yanında benim anlatmak istediğim şudur. BEşiktaş kollanıyor diyorsan ispat edeceksin. Bir oturup 1 saat özetleri seyretse utanır bu adam. Tutturmuşlar 1 maçı gidiyorlar. Biz bu forumlarda ne zaman GALATASARAY-FENERBAHÇE kayırılıyor desek kayserispor beşiktaş türkiye kupası maçını söylerler. Senesini bile unuttum. Şimdi de bu maç çıktı. haftaya keserler BEŞİKTAŞ'ın biletini. Yine bu maç gelir gündeme. Ya vicdanı olan birisi söylesin bana bu maçı hakemmi hediye etti. BEŞİKTAŞ 3 gol atmış. Hakemin hatası var/yok tartışılıyor. başka ne yapmış hakem? Kocaelisporun penaltısını mı vermemiş? Beşiktaş ofsayttan gol mü atmış? İnsan birisine yüklenirksen vicdan gerekir. Şimdi 3 maç üstüste hata değil üstüne basarak söylüyorum kıyak yapsınlar TRABZONA gıkım çıkmaz. Ama diyelimki önümüzdeki maç Trabzonspor tartışmalı bir penaltı ile galip gelse. ben de çıksam. hakemlerin TRABZONU kolladığı belli senelerdir desem senin nerenle gülebileceğini tahmin edebiliyorum. Sözün özü vicdanlı olsun herkes.
-
Ben bu videoyu Beşiktaş açısından koymadım zaten. Trabzon açısından koydum. Bu yıl Beşiktaş'ın pek kollandığını da iddia etmiyorum. Lehine ya da aleyhine hata yapılmış olabilir ama kasıt aramıyorum. Fakat şunu da söyleyebilirim ki bu yıl Sivas'ın lehine yapılan hatalar pek de az değildi. Oldukça havadan puan aldılar.
Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, şampiyonluk potasında olan takımlar içinde bu yıl hakem hatalarından dolayı en zararlı çıkan takım Trabzon. Tabi bu hatalar geçmiş yıllarda Beşiktaş'ın da çok yaktı canını. Açıkçası bu yıl Trabzon'un şampiyonluğu hak ettiğini de düşünmüyorum ama yine de insanoğluyuz işte diğer takımların lehine hata yapılırken bize de birşeyler düşse diye geçiyor insanın aklından. Yukardaki mesajımda da yazdığım gibi bizim de lehimize yapıldı iki tane çok net hata ama aynı maçta karşı tarafa da yapılıp yine orta yol bulundu. Örneğin bizim gol olmayan topumuza gol verildi ama aynı maçta karşı tarafa da bir penaltı uyduruldu.
-
eskişehir trabzon maçından bi haber herhalde bu adam -
Takım gol atamıyorsa bunu hakemler bizi engelliyor diyemeyiz.Bu sene hakemlerin herhangi birisini kolladıgını düşünmüyorum.Nerdeyse her takım eşit şekilde hakem hatalarına maruz kaldı.Lig berbat ve yöneticiler basiretsizligini saklamak için hakemlere saldırıyorlar.Bu sene için böyle oldugunu düşünüyorum.geçen senelerde hakem kayırmaları vardı.Bu sene degil. -
vozer. Welcome back
Uzun zamandır yoktun. -
özellikle sezonun ilk yarısında ts gerçekten kıyılmıştır.
ancak 2. yarısında de yanlış hatalar hem lehine hem de aleyhine oldu bu sezonda ts doğrandı diyemem.
ama bu sene hakemler adil davransaydı sivasın önündeydik bundan adım gibi eminim.
ayrıca hakemlerin bjk yi kollanığı konusuna katılamıyorum.belki toplamda bi kaç puan elde etmişlerdir ancak bu zirvedeki takımınki kadar bariz değil bence. -
görende adamın bacağına çarpan top için penaltı verildi sanacak. adamın koluna çarptı mı? çarptı. yön değiştirdi mi? değiştirdi. top çarpmasa arkada bomboş bjkli futbolcu bobo var mıydı tek başına? vardı. olay bitmiştir, pozisyon 100% penaltıdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X