üzülüyorum ara sıra, ailemde başarılı kimse yok. sevinmişlerdi, oysa ki çalışmadım hiç. onlara ortak olamadım hiç, sayısaldan yaptım. mühendislik gördüler biraz taşrada geliyor. ne sıkıntı çektiğimi, sınava doğru dürüst hazırlanamadığımı duysalar ve gerçekten bırak akademiyi hayat için hiçbir motivasyonumun olmadığını bilseler böyle düşünmezlerdi. bana yapılan sevinçler ve yatırımlar o kadar boş geliyor ki. bilincimi kasten bitirdiğimde bütün sevinçlerin yerini hüzünler dolduracak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
90 BİN SIRALAMAYA AİLEM SEVİNİYOR

-
-
https://www.youtube.com/watch?v=lVBUfe8aYa0&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zekana göre kardeş yani bekelentileri azmış demekki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sınavın zeka ile alakalı olmadığını bildiğinde bazı şeyler için üzüleceksin, ben zeki biri değilim. sınav, dart tahtasındaki hedefi ne kadar vurduğuna bakar. kimsenin göremediğini vurduğuna değil, ben kimsenin göremediğini vurduğumu da iddia etmiyorum. zeki ya da pek te akıllı değilim(dir).
Schopenaur okunmuş
90 bindeki biri ile 9 bindeki biri aynı zekaya sahip değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoo haklı o konuda
Benim toxic ailem sınav sabahı dahil sürekli demoralize ettiler.Sınav sonuçları açıklanınca da senden beklemiyoduk bu sonucu dediler :D say10k gene mezun qWEw.Kader işte...
-
sıralama muhim değil, eğer tanrın varsa -yanında üstünde ya da maddeyse fark etmez- yemin ederim ki 1000’e bile girsem aynısı olurdu.
O zaman onun 5K sıralamasını değerlendirmek lazım. Demek ki bir aksilik olmuş kötü sonuç almış ilk senesinde.
Her sene girip hemen hemen aynı dereceyi yapanlar da var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende cidden dull donuk bir zeka var.En azından belli bir seviye yapılabilir.
-
Alakası yok
Forumdaki 5 kişiden 4'ü üzgün
Hocam kalmayın ya. İşletme müh falan yazın
zekanın kuramı vardır, bunu öğreneceksin. ben de yeni yeni öğreniyorum, sen de öğreneceksin. sadece sınav senedesin diye böyle empoze edildi ama 9 bindeki öğrenci daha akıllıdır, genelde
saçmalık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
u
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zekana göre kardeş yani bekelentileri azmış demekki
|
Benzer içerikler
- yks sınav merkezi tercihi
- efişinado ne demek
- 110 tyt 70 ayt kaç bin
- lise diplomamı kaybettim
- telegram pdf grupları yks
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X