Şimdi Ara

90.000₺ Bütçe Otomatik HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nakit indirimi dahil 90.000₺ civarına alınabilecek otomatik HB'lerden en mantıklısı hangisi? Dizel-Benzin farketmiyor. (0KM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorPilot -- 18 Temmuz 2017; 14:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hüseyin bey siz misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 19 Temmuz 2017; 14:32:35 >
  • Yanılmıyorsam geçen hafta bmw 1.18i alıyordunuz 125 bine ne oldu da fikriniz değişti?
  • Golf 1.0 TSI Comfortline

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Golf 1.0 TSI Comfortline

1.0 90bin?

Polo bey dalgamı geciyorsunuz?

• Yeditepe'ye gidiyorum Tıp için ve bursluolsa bile ev tutacağım için masrafım arttı. 125'ten 100'e düşürdük bütçeyi.

• Yeni LEON 1.0 EcoTSI 115 HP DSG Ecomotive : 84.200 TL

olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90.000₺ Araç Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam araştırırım, teşekkürler

• bir arkadaşım yeni aldı, Halkalı-Ümraniye arası her gün gidip geliyor ve gün içinde piyasada da geziyor Şehir içinde..

2000 km ortalaması 6 lt idi, aracından çok memnun..
  • Opel Astralarda kampanya var. Otomatik vites farkı yok. Manuellerle aynı fiyata çekmişler üstelik 12000 TL sıfır faizli kredide var bence kaçmaz. Ben alsam Dynamic pakete ek olarak alabildiğim kadar opsiyonlarla aracı doldurdum. Param olsa da ben alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Opel Astralarda kampanya var. Otomatik vites farkı yok. Manuellerle aynı fiyata çekmişler üstelik 12000 TL sıfır faizli kredide var bence kaçmaz. Ben alsam Dynamic pakete ek olarak alabildiğim kadar opsiyonlarla aracı doldurdum. Param olsa da ben alsam

İnşallah alırsınız hocam, ben de araştırayım.

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Ayrıca VAG grubunun 1.0 TSİ-TFSİ motorlarını hor görmeyin. Geçen Audi de 50 bin sıfır faiz kampanyası vardı. Özellikle 1.0 TFSİ motorlu Audi A3 test etmek istediğimi söyledim. Şansıma Diyarbakır Miram Audi Bayisinde aynı motordan A3 vardı ve test etme şansım oldu. Hayran kaldım diyebilirim. Motor özelliklerini biliyordum 200 NM tork vs kağıt üzerinde öyle gerçekte de öyle mi görmek istedim. Gerçekten çok iyiydi. Audinin bu sene yaptığı 2. Kampanya sanırım. Test için gittiğim günden 1 gün önce kampanya bitmişti. Eğer bitmemiş olsaydı kendi aracımı satttıktan sonra gözümü karartıp alabilirdim. O derece beğendim. Yıl sonuna doğru çok daha güzel kampanya olabilir Audi de. Benzinli araç sorun değilse kampanyayı beklemenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 19 Temmuz 2017; 10:44:49 >

• Kesinlikle Opel Astra'yı inceleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.