Şimdi Ara

9. ve 10.sınıf temeli olmayan biri YGS'ye nasıl çalışmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 da ve 10 da yatmış , hiçbir konu öğrenemeden sınıfı geçmiş biri bu konulara YGS LYS için nasıl çalışmalı?

Şuanki 9.sınıf konu anlatımlı kitaplar yararlı olur mu?

(sınava bu sene değil seneye girilecek 2015)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simetri seti al 0dan başla bitir ve yanında bie ek kaynak çöz final veya bireyinde test kitabını beraber bitir ve ygs lys ye hazırsın ama bunları adam akıllı ve düzenli yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: De La Conte

9 da ve 10 da yatmış , hiçbir konu öğrenemeden sınıfı geçmiş biri bu konulara YGS LYS için nasıl çalışmalı?

Kesinlikle matematik için video izlenmeli (en azından ben öyle düşünüyorum) geometri 11de sıkı tut. Çünkü üçgenleri de dolaylı yoldan işlemiş oluyorsun (az bir kısmını) Biyoloji temelin olmalı bu yılı anlamak için. O yüzden şimdiden başla biyoloji çalışmaya. (Ekseni öneririm üzerinde araba resmi var Esen değil eksen, eseni kullanmadım biyolojide) Ayrıca fizikten benim de hiç temelim yok ama bu yıl gayet iyi gidiyor çok şükür. Matematikten video temeli yap, biyolojiden de temel yap diğerlerini yazın halledersin inşallah (diğerlerini derken dil anlatım tarih 9 ve 10 geometri falan )

• quote:

9 da ve 10 da yatmış , hiçbir konu öğrenemeden sınıfı geçmiş biri bu konulara YGS LYS için nasıl çalışmalı?

Sana açık konuşayım kardeşim 9 ve 10 da yatmayan öğrenci çok az :) 11 de aklı başına geliyor ama hiçbirşey için geç değil gün bugün harekete geç, önemli konuları yetiştirmek değil önemli olan konuları tam bilmek. tam bilinen 10 konuyu yarım yamalak bilinen 100 konuya değişmem ;) Sınavda başarılar hepimizee
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaygusuz abda

simetri seti al 0dan başla bitir ve yanında bie ek kaynak çöz final veya bireyinde test kitabını beraber bitir ve ygs lys ye hazırsın ama bunları adam akıllı ve düzenli yapmalısın

Aynen arkadaşın dediği gibi simetri seti alıp konu çalıştıp testlerini çözdükten sonra pek bir sorunun kalmaz
  • quote:

Bununla ilgili güzel bir yazım var. Okuyabilirsiniz.
    http://lys-ygs.com/tembel-ogrencinin-ygs-rehberi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.