Şimdi Ara

+9 toto impact ardreamde iş yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu itemi alıp ardreamde kullanmak istiyorum sizce iyi atak vururmu server c-east
    old roc
    +8fp yada 4+7 +8 chitin setle
    old wp
    glass belt
    warior earring old veya +1 dualle
    sizce ortalama kaç vururum 500 e yakın olurmu

• +9 chitin set , +9 avedon , fll takılı 59 warrior 400 - 450 vuruyor seri seri parazit filan yemiş adama 600-750 arası vuruyor akarada

senin söyledigin char ile max 300 - 400 en fazla vurursun db maliceli adamlara ise 500 - 550 olur tahminen

+9 toto , impact ortalama bi serverda 200 tl vardır onu alıcagına +9 raptor al +9 fp set diz daha çok verim alırsın andreamda
  • O itemlere gösteriş için dünya para vereceğine şu itemleri al en azından adam kesersin:

+9 fp Set
    +8 raptor
    Dual Str16 Küpe
    Old Ske Belt
    İron Neck
    Dual dr +2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

+9 chitin set , +9 avedon , fll takılı 59 warrior 400 - 450 vuruyor seri seri parazit filan yemiş adama 600-750 arası vuruyor akarada

senin söyledigin char ile max 300 - 400 en fazla vurursun db maliceli adamlara ise 500 - 550 olur tahminen

+9 toto , impact ortalama bi serverda 200 tl vardır onu alıcagına +9 raptor al +9 fp set diz daha çok verim alırsın andreamda

parazit yiyince vuracağı damage artarmı ya offfffffffffff.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Captain9

quote:

Orijinalden alıntı: ibo41

+9 chitin set , +9 avedon , fll takılı 59 warrior 400 - 450 vuruyor seri seri parazit filan yemiş adama 600-750 arası vuruyor akarada

parazit yiyince vuracağı damage artarmı ya offfffffffffff.

oraya dikkat et lafı başka yerinle anlama parazit yazmadım oraya sadece , parazit filan yazdım demekki parazitten başka birşeyde atıyorlar güzel oku ona göre yorum yap

• Arkadasim sos dururken ne bu sizin glass ske sevdaniz wariora

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdSauce

Arkadasim sos dururken ne bu sizin glass ske sevdaniz wariora

dagger club defansı glassın yarısı... tek kurtardığı yön hp str bonus bence glass daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +8 Raptor vs +5 Reb Raptor Olympia
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

quote:

dagger club defansı glassın yarısı... tek kurtardığı yön hp str bonus bence glass daha iyi

Ardream wariorsun defin zaten karsindaki tum classlardan fazla. Damage artirmak lazim ve ardream burasi. 300 vurarak olmaz,min 450gormesi lazim. O yuzden sos

• Bence LJ eventinden yararlanıp base yapmak daha mantıklı.Ardreamda warior pek iş yapmaz.
  • ardreamda full 9 citin set 9 avedon +2 set +3 roc +3 pe bu char benim priest 150 200 250 vuruyor,

priestte ahım şahım degil 40 50 gb item var

warior saçma gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

quote:

Ardream wariorsun defin zaten karsindaki tum classlardan fazla. Damage artirmak lazim ve ardream burasi. 300 vurarak olmaz,min 450gormesi lazim. O yuzden sos

o Str 5 dagger 5 clubu kurtarmyıor işte üstelik sos un verdiği 3 defans. glass hepsinden veriyor. üstelik 2 katı olarak. 5 str yerine 5 er defansmı yok sayacaksınız ??? ayrıca aynı değerde itemlerle bir asas çıksa karşıısına o 5 defansın cok şey değiştireceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

O itemlere gösteriş için dünya para vereceğine şu itemleri al en azından adam kesersin:

+9 fp Set
    +8 raptor
    Dual Str16 Küpe
    Old Ske Belt
    İron Neck
    Dual dr +2

Yorumlarını beğeniyorum .
  • Sos denilen item +2,+3 olmadıkça bi moka yaramaz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Sos denilen item +2,+3 olmadıkça bi moka yaramaz bence.

Glass parasina sosu +1 yapabilir. 83 lvl warior oynamis biri olarak soyluyorum +1 sos glass'tan iyidir. Her turlu kefil olurum
  • Yav damageler cok az geldi bundan sonra yapsamda base yapar ayni damageyi 2 ye katlarim saglqm bi clanla akabilirim diye dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.