Şimdi Ara

9.Sınıfım önericeğiniz varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keşke şuan 9. Sınıf olsam da ..... Yapmasaydım dediğiniz seyleri yazarmısınız? Birde simdiden baslamalımıyım calısmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prience -- 17 Mayıs 2015; 21:29:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9 U hafif geçir gez dolaş oyna zaten 11 12 de hiçbiri olmayacak

• 9 da yattım 10 dada yattım bu yılda yattım komple yazın günde 8saat abanıcam yapcak birşey yok. şimdi ki kafam olsa yine çalışmazdım o yıllar çünkü yine aynı şekilde çalışıcaksın. insansın sonuçta unutucaksın. unutmaman için böyle sürekli tekrar etmen gerekir öyle yaparsan da lise hayatını kaçırırsın tamda çağında ve bidaha geri gelmeyecek yıllar.
  • ya 9.sınıfsın sen bırak hayatını yaşa ya... 11 de başlarsın yavaşça toparlamaya :D daha şimdiden sınav mınav düşünme :D
  • İlk dönem 2 zayıfla geçtim zaten rahatım ailem düzeltirsin diyor (yüksek düzey anadolu lisesi) ama ne okuyacağımı da bilmiyorum

• Sana tek bir tavsiyem var; ipin ucunu asla kaçırma koçum!
    İpin ucu kaçtı mı toparlaması kolay olmuyor, konular birikiyor ve sinir stres, performans ödevleri, soru ödevleri, yazılılar falan filan derken kendini sene sonunda buluveriyorsun.
    Her gün düzenli tekrar yapınca aşırı rahat olursun, arkadaşların yazılıya 2-3 gün kaladan çalışmaya başlar ama senin son gece şöyle bi' göz ucuyla bakman kafi olur.
    Sen şimdi temeli yap ileride YGS/LYS'ye hazırlanırken de sıkıntı çekmezsin.
  • derslerini duzenli calisman yeterli baska ne istiyorsan yapabilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dinleme bunları git yat
  • Ben 9da fotosentez yapıyodum cocuk napiyim sınav icin diyor ya... Olum git oyna gez dolas serbest takil yahu 2 seneni dolu dolu gecir rahat rahat allah allah

• Mid yazıp kitleme bak başka mid yazan varmı. Başka bir önerim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

Mid yazıp kitleme bak başka mid yazan varmı. Başka bir önerim yok.

3 aydır lanet olası oyunu oynamıyorum westteydim bende , support oyuncusuyum

• Prience kullanıcısına yanıt
    98lilerden sonrasını oyuna almamalıydılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TSMExcellency

98lilerden sonrasını oyuna almamalıydılar

Oyunda kimseye saygısızlık yapmam emin olun , mid kavgası cıkmasın diye bile support öğrenmeye calıstım baya bir süre ve basardım , genelleme yapmazsanız sevinirim

• Dostum sana önerecegim en önemli şey okuldaki fizik,kimya,biyoloji,mat,geo defterlerini bir tane dershane defteri ya da ayrı ayrı defter al ve defterleri onlara yeniden yaz bu sana inanılmaz büyük bir + olucak iki sene sonra.Sen konu calisacaksin 11 12 de o defterlere bakıp konuyu hemen hatirlicaksin ve direkt teste denemeye gececeksin.Birde al bir tane mutlaka 9.sınıftan deneme çöz eksiklerini kapat.İleriye donuk olarak ta 10.sınıf bittiğinde yine yaz tatilinde 9.sınıf ve 10.sınıf tekrar et o zaman YGS olurmu bilmem ama YGS yaz tatilinde bitir.11 de ise artik günde düzenli olarak 3 saat çalışmaya baslarsin.Bunları yaparsan ilk bin garanti.HEDEFİNİ ÇOK AMA ÇOK YÜKSEK TUT.

• şu anda yapacak tek şeyin ders dinlemek olsun bir de derste not almak ekstra bi çalışmaya gerek yok.
  • İşin mi yok git gez dolaş ya ilerde bunlara vaktin olmaz bak.
  • git kumda oyna

• du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    3 Yaş var aramızda , nedir bu kibir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.